Ljudi, odakle se najlakse moze nabaviti roba (trenerke, duskevi, majice itd) za prodaju za jedan mali butikcic? Kakva je roba u NP?
Zna li iko dje da kupim kvalitetne uloske za ravne tabane? Ove sto imam mi se polako raspadaju... Cijene takodje?!
Ljudi, odakle se najlakse moze nabaviti roba (trenerke, duskevi, majice itd) za prodaju za jedan mali butikcic? Kakva je roba u NP?
Tu es mon héro!
Sportsdirect sigurno imaju na veliko
@areMD Deichman u BG
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Sale mislio sam na PG. Ali ipak hvala....
Prije nekog vremena, podjem u Gintas da pogledam za neke majice da kupim za sebe, i naidjem na jednu prelijepu crvenu, polu majica polu dzemper, tako nesto... i rekoh ajde fina je pogledacu jos nedje, cijena joj je bila 15e!
Kasnije odem po Delti da pogledam, ulazim u butik, na sprat -kako se ide od Telenora prema Sport Visionu pa on je sa desne strane, ne znam mu ime, ISTA TA MAJICA, AMA BAS ISTA, kosta 49e.
Tako da, robu vecina nabavlja iz istog izvora, kao da je problem prestancat etikete.
Ja obicno farmerice kad kupujem pa pitam odakle su, ili na njih pise da su iz NP-nikad zamjerke imao nisam. Za ostalo ne znam.
Bolje su 10 puta one farmerke iz NP nego one od 20e u pull and bear ili slicne butike...
Meni su radili po mjeri u PG, ne mogu se sjetiti kako se zove ta bolnica, ordinacija, ne znam sta je bilo, evo pogledacu ako nadjem dje ime, ali je bilo oko 60e. To je bilo prije 2-3 godine, jos uvijek ih imam i odlicni su. Kod Ljubovica se nalazi, evo mozda se neko sjeti imena. Ne znam koliko ovo pomaze, ali eto, da ne moras u BG da ides.
Ja nisam imao ravne tabane, ali mislim da ovo moze pomoci i za to.
Last edited by siraj; 23-02-15 at 23:30.
Znam za Rudo ali nisu se ljudi hvalili previse na njih... U svakom slucaju pogledat cu. Hvala najljepsa
Sto veli Dusan za farmerice iz NP, nadoh jedne 800 dinara cini mi se (neka budu i 10€) i reko za te pare 3 put da ih obucem dosta. Crne bas fine izgledaju. 10-15 dana kasnije ja u Zaru ISTE ALI BUKVALNO ISTE, ista etiketa sve isto, samo sto kod nas kostaju barem 10-ak puta vise.
P.S. Eo 2 mjeseca ih nosim odlican kvalitet.
Nego da pitam da nije neko interesent za zlatni lancic 6,58g (8 karata), zlatare nude bas mizernu cijenu tipa 50€.
Kako se moze roba iz NP donijeti, da li je moguce izbjeci carinjenje? Treba mi neko ko def zna kako se to radi i kako najlakse moze da se to nabavi.
Tu es mon héro!
U time out su srbijanske proizvodnje i extra su.
nothing comes from violence and nothing ever could
Uopste necu nikakav dogovor ni sa kim, samo mi treba inf, nikakve provizije ne dajem nikomeValjda se neko na forumu bavio sa slicnim stvarima... Mislim da se sa ovom rabotom ne moze kiksati ako se carina zaobidje.
Tu es mon héro!
Jednu stvar sam primijetio, Bronx je vazda tu da pomogne i svaka cast, imas pm
Tu es mon héro!
moze li mi neko reci kako da maknem tj sakrijem sa fb vremensku liniju i fotografije za osobe koji mi nisu prijatelji?
Last edited by straus; 24-02-15 at 12:02.
--------------------------
Do Not Disturb.
i sta da izmjenim ovdje, probao sam sve ali nista?
Jesi siguran da se ne vidi?
Kako provjeravas?
Preko "View Profile as..." ili... ?
Do Not Disturb.
preko drugog profila sa kojim nisam prijatelj
Ne znam sta da ti kazem... To na 'Privacy' i ispod 'Timeline and Tagging' su neka generalna podesavanja.
A za svaki post, sliku ili sto vec imas individualna podesavanja. Probaj da promjenis 'privacy' za odredjenu sliku i da vidis oces li moci da je vidis sa tog drugog profila. Siguran sam da neces.
Individualna podesavanja su ti sa strane svakog post-a, slike itd.
![]()
Do Not Disturb.
meni je novi timeline, nema tu funkciju.
E ako znam koji je to novi timeline i od kad ebi mi oca...
Posalji screenshot da vidim na sta lici to ili posalji PP ako neces javno ili da ne zatrpavamo temu...
Do Not Disturb.
Pocinjem da radim, do sada su sve to bili neki kratki ili sezonski poslovi. Potrebno mi je da izvadim ljekarsko, obican posao - nisu otezani uslovi rada.
Znate li kad se vadi i koliko kosta?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks