View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Italijansko prvenstvo samo po sebi je specifično. 80% golova pada iz prekida, što je u većini slučajeva splet okolnosti ili sreća, nazovi kako oćeš.

Uostalom, Italija je uvijek bila poznata po odbrani.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Ja nikako da dobijem odgovor od Vas po cemu je to Jovetic too klasa i sto je on to pokazao u Italiju da to moze biti?

35 golova na pet sezona dodje po 7 po sezoni sto niej bog zna kakv ucinak.

Njega je prodao mec protiv Liverpula u LS i to je to.

Za nas pojam je top klasa jer je nas a za sve druge je prosjecan fudbaler sto i jeste.
    Neozbiljno postavljaš stvari, tako da teško možeš dobiti ozbiljan odgovor. Govoriš koliko je postigao golova u koliko sezona, a izbjegavaš da napomeneš sa koliko je on godina došao u Fiorentinu. Da si to napomenuo, pola "argumenata" bi ti palo u vodu. Druga polovina bi ti pala u vodu kad bi pomenuo kako je jednu čitavu sezonu propustio zbog teške povrede i to onu kada je bilo logično očekivati (po njegovom napretku) da će eksplodirati. Ali ti si i tu sezonu redovno ukalkulisao. Po tvojoj logici Cristian Vieri je prije odlaska u Atletico bio tek solidan igrač jer nije imao neke zapažene brojke, a svi koji su tada pratili fudbal znali su da se radi o vrhunskom igraču i Juventus ga je tada prodao za ogromnu sumu (za to vrijeme).

Stoga, više ozbiljnosti ne bi bilo na odmet, u protivnom ćemo naći argument za svakog igrača da je precijenjen.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Neozbiljno postavljaš stvari, tako da teško možeš dobiti ozbiljan odgovor. Govoriš koliko je postigao golova u koliko sezona, a izbjegavaš da napomeneš sa koliko je on godina došao u Fiorentinu. Da si to napomenuo, pola "argumenata" bi ti palo u vodu. Druga polovina bi ti pala u vodu kad bi pomenuo kako je jednu čitavu sezonu propustio zbog teške povrede i to onu kada je bilo logično očekivati (po njegovom napretku) da će eksplodirati. Ali ti si i tu sezonu redovno ukalkulisao. Po tvojoj logici Cristian Vieri je prije odlaska u Atletico bio tek solidan igrač jer nije imao neke zapažene brojke, a svi koji su tada pratili fudbal znali su da se radi o vrhunskom igraču i Juventus ga je tada prodao za ogromnu sumu (za to vrijeme).

Stoga, više ozbiljnosti ne bi bilo na odmet, u protivnom ćemo naći argument za svakog igrača da je precijenjen.
    Kakve veze ima Vijeri sa cijelom pricom molim te ?

Ako pricamo o napadacu jedino sto ga kvalifikuje kakv je jesu golovi i asistencije zar ne ?
    A to kad je on dosao u Firencu ne znam sto je to toliko vazno iskreno da ti kazem.

Po tvojoj prici ako je vazno sa koliko si godina igrao u neki tim onda je Krkic isto top klasa jer je sa 17 igrao u A tim Barse.

Jovetic iako je nas iako bih ja volio da je top klasa on to nije.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Mozda najbolje da to ovako nekako srocimo... Kad je Mirko odigrao svoju najbolju utakmicu, to je nivo od top 5 igraca Evrope.
    A bilo ih je dosta. I veliki klubovi su bili svjedoci magije, ljepote, brzine, snage...

Kad Joveta odigra svoju najbolju utakmicu to je top 50 Evrope. Jer uvijek ce tu biti u samom Sitiju 3 igraca koji ce odigrati na istom nivou, pa 1 u Mancesteru......

Da je dobar igrac - jeste. Da mozemo da ocekujemo od njega da povede CG na neko takmicenje - sanse nema.
    Zato treba graditi neki sistem. Kad mogu Islandjani, Slovaci... Prilagoditi igru za tih par najboljih... Posto od Jovete boljeg nemamo, prilagoditi igru njegovim potrebama...

Svakako zahvalan igrac i svaki trener bi ga volio u timu. Malo se promangupisao, ali dobro... Samo da je disciplinovan i da vrijedno trenira... Mozda je vise naucio svoje tijelo, pa ce i povreda manje da bude...

Boljeg od njega nemamo. A tek nemaju nekih 70% evropskih reprezentacija.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    67 Posts

@amnesiac brate đe pominješ Vijerija momku koji je, sudeći po nick-u 90'-to godište

@djordje1990 Statistiku gledaš van svakog konteksta, Jovetić nažalost od tih 5 sezona koje pominješ 2 praktično nije igrao zbog povreda. To mijenja broj odigranih utakmica koje se obično uzmu u obzir. Takođe napadač vrijedi i zbog šansi koje kreira i zbog svih ostalih aspekata igre. Da nije tako svaki činovnik bi mogao da bude trener pa da samo gleda statistiku i sastavlja ekipu.

A to da li neko igra sa 17 ili 29 ima apsolutne svake veze, jer igrači obično sa stečenim iskustvom sve bolji. Vrhunac karijere je najčešće između 28 i 32 godine. Krkić je baš loš primjer, ima milion drugih primjera (uključujući i Vijerija).

U svakom slučaju jasno je više svima, ima nekoliko stručnjaka ovdje kojima Joveta nije neki igrač, vjerovatno ni da zlatnu loptu uzme opet ne bi bio dovoljno dobar. Ne morate se javljat poslije svakog kola kao papagaji i tvrditi kako je on loš igrač i kako ne daje dovoljno reprezentaciji i bla bla bla. Sve je to već rečeno na hiljadu prethodnih stranica, pa ako može javljajte se kad imate nešto novo da podijelite sa ostalima. Pa da topic nastavi da ima smisla.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

@rebel

Ja se ne sjecam da sam negdje napisao da je Jovetic los igrac.
    Samo sam misljenja da nije top clasa kao sto se ovdje prica.

Pa na ovom foorumu je bila prica da je Jovetic bolji igrac od Vucinica i da ce imati bolju karijeru od njega.

I to nije bila prica pojedinca nego vecine ovdje.

Ja bih bio najsrecnjji kad bi Jovetic palio i zario svake nedelje jer bi i repka imala koristi od toga.

Nas je problem sto nemamo boljeg od njega i u njega se gleda kao u igraca top clas sto on to nije.
    Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Kakve veze ima Vijeri sa cijelom pricom molim te ?

Ako pricamo o napadacu jedino sto ga kvalifikuje kakv je jesu golovi i asistencije zar ne ?
    A to kad je on dosao u Firencu ne znam sto je to toliko vazno iskreno da ti kazem.

Po tvojoj prici ako je vazno sa koliko si godina igrao u neki tim onda je Krkic isto top klasa jer je sa 17 igrao u A tim Barse.

Jovetic iako je nas iako bih ja volio da je top klasa on to nije.
    Ne. Nema veze što je Jovetić došao u Fiorentinu sa nepunih 19 godina i što je Fiorentina tada bila jedan od najjačih italijanskih timova i što je tu prvu njegovu sezonu završila na četvrtom mjestu i tako izborila Champions League. On je trebalo tako mlad da igra više u tako jakoj konkurenciji na uštrb rezultata kluba samo da bi tebi dokazao kako je vrijedio više od ta 2 gola što je dao. Ili narednu đe je takođe bio skroman sa 6 golova. A zatim je odigrao 0 minuta u sljedećoj sezoni, ali sve to ulazi u prosjek golova po sezoni. I onda nakon oporavka naredne dvije đe daje ukupno 27 golova (13 i 14), ali ti izračuna ukupan prosjek od 7 golova po sezoni i to je jedino relevantno. Je li sad malo jasnije ili i dalje da nastavim sa ironijom?

Analogija sa Vierijem je u smislu varljivih brojki i tvom odabiru činjenica koje ne znače apsolutno ništa.

Inače ja uopšte nijesam Jovetićev fan, pogotovo nakon tetovaža i "Ana Bekuta" seljačenja. Sad me malo podsjeća na Miley Cyrus light (nekad bio dobar momak). Možemo pričati o njegovom skromnom učinku u reprezentaciji, ali da sporimo njegov fudbalski kvalitet, to mi je van pameti.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Amnesic nisam ja nigdje rekao da je on los igrac.

Samo mi je zao i toliko safre u meni ima sto svoj talent nije vise iskoristio nego ide po splavovima u bg i sjutradan se vrace na trening mamuran.

Zao mi je jer je mogao postici mnogo vise nego sto je do sada uradio.
    Jos ima vremena da postigne puno vise nego sto je do sad uradio.
    Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    67 Posts

@djordje1990

Ne vidim nikakav problem što nemamo boljeg od njega, kamo sreće da imamo više poput njega.
    Ko će imat bolju karijeru, on ili Vučinić je potpuno nebitno. Možda on trenutno nije top klasa u smislu najboljih svjetskih igrača trenutno, ali sigurno je da nije još uvijek dostigao sav svoj potencijal.

Problem je što Manchester City nije klub koji ima strpljenja da razvija igrače, već imaju dovoljno para da kupuju gotove i da traže titule odmah. Mnogo bi bolje bilo da se našao u klubu koji funkcioniše drugačije finansijski. Svakako to nije bio klub za Jovetića u trenutku kada je prešao tamo, kao što nije bio ni za Savića. Mislim da nas je dosta ovdje slutilo da taj izbor neće imati dobar ishod, ali smo se nadali najboljem. Kao što se i vjerovatno i on nadao da može da se nosi sa tom konkurencijom i pritiskom. Realno gledano trebala mu je bar jedna puna sezona u nogama pa da onda ode u neki klub tog tipa.

Bilo kako bilo, polusezona će proći, a on će imati priliku da promijeni sredinu i da karijeru nastavi u nekoj zdravijoj sredini. Jovetiću su i dalje najbolje igračke godine ispred njega, pa ćemo vidjet koliko daleko može da ide. A svakako može još uvijek da napreduje. Uostalom vrijeme će pokazati, a krajnje je nebitno da li je neki ovdje forumaš imao dobru ili lošu pretpostavku. Meni je jedino važno da nas još mnogo puta obraduje golovima i potezima i u klubovima i u reprezentaciji.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

http://www.vijesti.me/sport/saveljic...-danske-820466

Evo dobijamo Saveljica to je sigurno ...

Jel ko gledao emisuju ?

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Marko Kordić juče 90 minuta na golu Vojvodine. Dobra vijest za mladu reprezentaciju.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zoric slabo igra u zadnje vrijeme, da li je izabrao pravi club...?

Slabo sam pratio ove druge mlade igrace, osim Mugosu.
    Da li neko zna vise, dame informise....?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kada mozemo o Djidju odje pisat. Mozemo i omalom Pepicu, koji igra za Padaborn. Igrao je 20m i dobijo pohvale velike, momak ima 19g, trebao bi savez da ga progura malo....

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Vukan Savicevic odigrao cijelu utakmicu za Zvezdu protiv Radnickog iz Nisa. Nije pokazao Bog zna kakvu igru, mada nisu ni ostali tako da se odlicno uklopio u sivilo ekipe.

Thanks Thanks Given 
    9,449
    Thanks Thanks Received 
    6,892
    Thanked in
    2,711 Posts

sere mi se kad cujem da hvalite igrace iz one raspale lige. Gledao sam mec, kunem se u sve na svijet da zvijezda nije bolja od sutjeske. neki gajici, kaludjerovici i ostali raspadi. Nije mi jasno kako uspijeva zvijezda da se zaduzi onoliko a da ima tim raspad raspali.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    67 Posts

I Man U. se interesuje za Savića izgleda...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    I Man U. se interesuje za Savića izgleda...
    Interesuju se 2,3 bas velika kluba.I on je igrao u city,pa kad je posao prosvijetlio se.Savic je igrac za veliki klub.Isto kao i Jovetic.To ce vrijeme pokazati...Stevan ima 26 god.,..ne daj boze da predje u nekakav atletiko m,ka sto se interesuju za njega.
    Njegov kiks,pokazalo se,je sto je odmah posao u onu legiju stranaca,dje su mu konkurenti nezamenjivi agero i dzeko van basten koji je su donijeli titulu.S druge strane,ima i druga prica,6 miliona po sezoni drmane daju se te pare svakome...I po meni,nije treba da slijedi arapski projekat vec je trebao poci nedje dje ce glavni biti.Ljepsa bi prica bila...ali nije jos kasno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Oliver Šarkić asistencija i 60 minuta u pobjedi Benfice B. Sedamnaest i po godina, ne zaboravimo. Jedan freški tekst na italijanskom
    http://sandrosabatini.com/2015/02/25...rting-lisbona/
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Jel se Alic vratio na teren posle one povrede ?

Sarkic bas dobro igra ...

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Jel se Alic vratio na teren posle one povrede ?
    Baš smo moj prijatelj i ja večeras o njemu pričali . Nije počeo da igra, ali koliko shvatih iz ovog teksta to bi trebalo očekivati
    http://www.mundodeportivo.com/201502...427479996.html
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Bas losa situacija sa momcima koji treba da nasledjuju stare igrace...Djordjevic ne igra, Bakic ne igra, Alic do skoro povrijedjen, Jovovic divlja, Zoric malo igra...
    TU SEI TUTTA
    LA MIA VITA
    AC MILAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nadati se da ce ova situacija sa Jovovicem proci i da ce izaci zreliji iz ovoga. Jbg, nervozan je vjerovatno jer nije promijenio klub...

Zoric ne igra toliko malo.Trebalo bi vise, ali AEK je ozbiljna ekipa.Pojacali su se opasno i u veznom redu imaju 11 fudbalera, i bukvalno svi mogu da igraju.Pokusavaju vec ove godine da osvoje kup. Protiv Olimpiakosa su prvi mec igrali 1-1 u gostima, i to su vodili do 85og minuta. Trip bi bio da Zoric sa dvije ekipe osvoji kup iz druge lige(sa Celikom 2012.) Ipak trebalo bi jos vise da igra iako tu ima perspektive dosta. Evo njegove statistike
    http://www.aekfc.gr/pld/ntarko-zorit...path=961465855
    Pored ovoga, nad njim su napravljena tri penala, i dobijena dva crvena kartona, sto opet nije lose.

Kosovic je vracen u Standard sa pozajmice. Tesko da ce igrati ali ne treba zaboraviti da je on generacija 95, godinu tj dvije mladji od ove dvojice iznad. Mislim da ce on izrasti u vrhunskog veznjaka.

Mene Djordjevic najvise brine...

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Mene takodje brine situacija sa mladim igracima na sredinu terena.

Jovovica rekao bih mozemo prekriziti sto se tice meca sa Rusima sto je problem realno.
    Kosovic je skroz izgubio minute.
    DJordjevic sta reci o njemu evo dvije godine dobro nazaduje.

Kad bih mogao da biram ko ce od ove trojice uspjeti najvise nam je potreban Kosovic jer mi takvog igraca nemamo koji moze da stane na loptu, da smiri igrom, da diriguje i sto je najvaznije imad dobar pas.

Bas teska situacija nema sta.

Opet ja nesto ne vjerujem u kvalitet Bakica kad god sam gledao to nije to.

Mada realno i Maestro Brna ga koristi na stranu sto nije njegova pozicija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jovovica kaznit jedno 10 utakmica, dzukac mali. Cus nervozan je sto nije promijenio klub... Kladim se da je reka sudiji, prije nego ga je udario, "znaš li ti ko sam ja".

Page 1696 of 2255 FirstFirst ... 69611961596164616861692169316941695169616971698169917001706174617962196 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)