Vele Everton iz 1/x,duznost mi je da obavijestim![]()
Vele Everton iz 1/x,duznost mi je da obavijestim![]()
Czv 2 2.4 u volcano
Valjda ce ovaj wolsburg doci 1,3+
Sent from my HTC One using Tapatalk
Danas su mi se Guingamp i Southampton bas fino israli u usta. Ovi prvi majmuni zaredjali bar 5 pobeda kuci, primise gol u drugom minutu, i gotovo, to je to, nemamo vise pojma da igramo a pre koje kolo dobise sa igracem manje ekipu sa mozda najcvrscom odbranom u Evropi. A ovi majmuni broj dva ista prica, rani gol, nemamo pojma dalje, mada su ih i ostetili u nekim prilikama. Cekam jos jedno vadjenje a na jednom sam uhvatio Lyon i PSV SP Nijmegen i Feyenoord pobede uz GG i cekam jos Wolfsburg 1&GG i Real SP i sada naravno Wolfsburg koji se israo po Bayernu sada nece moci da ga uvali mocnoj Herthi. A rekoh ranije da se izbegavaju mada mi je ovaj tiket nasumicno izlupavanje po principu sta mi realno deluje.
Holandija, prva i druga liga - najviše namještenih utakmica iđe ikad. Treba igrat prelaze redovnije.
Jel realno da ovaj Lion jednostavno nece gol drugi da postigne. Presmijesno su dali i prvi... kako je lopta usla u mrezu, to ni napadaci nisu znali...samo su poceli da slave, kada su je vidjeli unutra. Tuga... i na kraju ja cekam 2+ i oni u 93 mase penal!!!!!!!
Ne moze se dobit trika nema, ali trika
Barem da je Roma prokleta dosla, pa da se ulog vrati, ali ni to
Ljudi pazite namjestaljku, pazite golove - autogolove, sta se sve radi samo da bi se namjestila utakmica, znaci po.erem ti se u fudbal.
Zbog ovih gluposti fudbal je kod mene izgubio zar i ljepotu, i uopste smisao.
Cak i najjace ekipe na svijetu poput Barce i Reala, Bajerna itd i najjace ekipe najmanje 3,4x godisnje moraju namjestiti zbog kladionica, zbog mafije. ZALOSNO
sve je otislo u tri lijepe, nije vise fudbal kao sto je nekada bilo. SRAMNO
http://www.rezultati.com/utakmica/MiWgEq9C/#detalji
Last edited by Core2Duo; 22-02-15 at 18:53.
nocas u holivudu dijele oskare. moja dva predloga (fiksa). oba na singl i eto + jer mislim da bar 1 prolazi
najbolja muska uloga - majkl kiton (4,00)
najbolji strani film - levijatan (3,95)
A nije realno, uzas
ubiću se !!!
![]()
ono kad namjestis nerijeseno fiorentina-torino
![]()
Bar mi ovo prodje... Jbm ti proklete francuze sat vremena ne pada nijedan gol i onda moraju 4 da padnu. Jos i neke pare jace da mi uracunaju od juce zbog Sampdorije i dobro sam preziveo ovaj vikend ali kako me ovi jbeni francuzi ukopase, jedna od najgorih liga. Pzda im materina, bas sam popizdeo. Upadne mi kv 127 a pucam 0-3 i duple jbene
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks