Ne stigoh enleze da vam izbacim, opet dodjose...bice sledece nedelje
Ispostovao sam kolege sa topica Siguran fix.
![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
A dje nadjoh ovaj watford pp1+ da igram ... nidje suta u okvir gola ..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
O, posranog MIlton K, dje ga stavih pp1-2, a znao sam da ce doci 2+ i na kraju 3+ dodje. Pih.
JBM TI LEVERKUSEN DA GA ***** DJE IM SUDIJA DAJE 5-6MIN EXTRA VREMENA i u zadnji sekond pada gol, ao pa ovo je nevjerovatno. Crkao da bog da.
Last edited by siraj; 21-02-15 at 16:24.
CHE i FCB nagazne mine dana, ajde CHE, da nije bilo crvenog ostao bi 1 ali Barca to se niko nije mogao nadati. Sada City i Atletico moraju da dobiju. Na ovaj Watford moram jos da se osvrnem zbog GG, niko kao oni znaju da zaseru kuci, beda ne moze gol jedan da ubode. Inace do ove sve im protiv Norwicha kuci bile GG
evo par predloga za NBA ako ko prati
R. Westbrook 27.5 OVER - u dobroj je formi + K.Durant vjerovatno nece igrat nocas
D.Derozan 20.5 OVER - sinoc protiv atalante odigrao dobro,u odlicnoj formi..nocas protiv hjustona,uzece on stvari u svoje ruke
J.Crawford 19.5 OVER -5 zadnjih dosao over (20,21,22,20 i 26) a sad igraju protiv Sacramenta koji sa dvojke u zadnjih 10 utakmica prima 26 koseva
D.Wade 19.5 OVER - vratio se posle povrede,matchup mu je gordon koji mu lezi onako zandjih 6 susreta Wade postize 23,32,24,31,17 i 22
od overa mi se svidja jos Ibaka,Davis i Cousins
ne volim da igram under al J. Valanciunas 11.5(ako ima da se igra,losa forma i ide na dorseya) i Lowry 15,5 takodje (prelosa forma)
G A S I
I don't invite this shit, it just comes to me.
I run, it runs after me...
Crna li je ova valensija ekipa, svako kolo po jedan divlji penal cini.mi se
Eto ti valensije
Послато са C6603 користећи Тапаток 2
Sturm iz 2 u 1 10000%
ispostovah taj treci gool
Nevjerovatno. Stavim Sturm na jedan tiket da pobjedi, na drugi mi je ovaj Neustacdt, a reko aj da se gradim i umjesto da stavim X, ja stavim under goals. Sta reci, na sva tri tiketa sam pao. Kako i zasto stavih under umjesto X, ne znam ni sam.
Ne vjerujem da dadose na sturm gg kvotu 2, ceka se jos oostende gg
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Sta se desava sa derbijem djenove?
Bas nesto gledam, kvota na lille 3+ skoro 3 bila u meridian...
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
sampdoria poplavljen teren, pada kisa, sad bas gledam oce li definitivno otkazati, ako pocne nece jos bar pola sata
mec definitivno otkazan, ono je teska vodurina, onaj neki delegat Fifa, Uefa sta li vec isprobao loptu kao u bazen da ju je bacio.
Last edited by Severnjak; 21-02-15 at 20:09.
i ovi invalidi nemaju stadion da valjahttps://s21.postimg.cc/priq3uwgn/IMG_20150220_00829.jpg
Last edited by aquamarin; 21-02-15 at 20:37.
Moze li Fonjini da iznenadi Nadala veceras?
Kvota 7
Nadal iz kreveta ide da igra ovaj mec. Kapa dolje ako dobije ovaj mec jer je prethodni zavrsio jutros u pola 4!!!
Pokusati sa par EUR
Ljudi, sto se prekinula utakmica Caen - Lens? I zna li se datum kad ce se odigrat Evian - Lorient?
Nastavi se Caen...
Imam slicno pitanje.... Sion - St. Galen je prekinut posle 70min.
Igrao sam GG... a u toku prekida je bio rezultat 0-0 . Olimp
da li ce to racunati kao krajnji rezultat ili kao kvotu 1?
Nisam stigao da izbacim jer sam cijeli dan u trku, ali je dan generalno bio prelos, ali se cupnulo nesto
![]()
Last edited by BIGa; 21-02-15 at 21:30.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks