Ahahahahahhahah WIN... No dobro, da je na jedno mjesto sad ne bi imali ovu svrš sliku...![]()
Budimo realni, ako onaj Jugo desno zasluzuje jedno parking mjesto, ovaj zasluzuje 3. Jel tako?
TAKUMI
Ahahahahahhahah WIN... No dobro, da je na jedno mjesto sad ne bi imali ovu svrš sliku...![]()
#fakenews
Ovo je bilo cisto iz zajebancije, ali reakcija Lux-a i nacin na koji je fotkao je neopisiv. Ja sam bio iza i sve sam posmatrao.
Evo jos jedna:
![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 20-02-15 at 01:17.
TAKUMI
Sreca pa se i ostali zajebavaju sa degenericnim parkiranjem... Ne daj boze da ste ozbiljni...
Poslato preko goluba pismonoše
--------------------------
Do Not Disturb.
Kotor ova dva kralja zaustavljaju na skretanje na parking kod kapetanije, i dajemo zmigavac za skretanje a policajac mase palicom da nastavimo kretanje, ja reko na parking skrecem kaze ajde ti druze nastavi dao sam ti znak da nastavis? Jel moguce da i ovo rade?
![]()
" The Eyes Chico... They NEVER Lie "
Haha meni danas slicna situacija sa tim "dao sam ti znak da nastavis". Idem putem i vidim policiju sa strane i ovaj se tacno razmislja da li da me zaustavi ili ne. I bukvalno na 15ak m dize palicu i zaustavlja a ja se bunim i naglo stajem ispred njega i rekoh mogli ste mi ranije pokazat da se zaustavim a on vice idi idi pa pokazao sam ti posle da nastavisi pusti me. Vjerovatno mislio da nemam pojas pa kad je vidio da imam ajde ajde. I nije mi ni dokumenta trazio.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
I ja bih vozio benzin 3500 kubika, ali na CG tablice je to skup sport.....
TAKUMI
A đe ima da se kupi?
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
Odje se samo regularno parkiras izmedju njih, treba dobro da se izajebava dok izadje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod Mantre, koza se parkirala i ceka u auto, sviranje do ludila i nista:
![]()
TAKUMI
Frende mozda ti svirena ne radi kako treba :-)
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Pa u pravu si, Verso ima bas gadnu svirenu.
TAKUMI
Za parking gdje je obicno tesko naci mjesto prilican nivo degerenizma...
![]()
Do Not Disturb.
Evo su konacno zabranili parkiranje ispred garaze kod Delte.
Onom policijskom ogradom za demonstracije![]()
mislio sam da je guzenje kad ono drugari da popricaju u sred nk raskrsnice u najvecem spicu
Lajnaut kedera ti je bolestan.
TAKUMI
to radi uroka, pusti djaola
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks