zna li neko gdje se mogu naci gume cooper discoverer STT 33 12,5 R15?
nothing comes from violence and nothing ever could
Jedan moj bivsi kolega je prije par godina ostavljao sluzbeno auto tako u D polozaj. I kaze mi: "Izlazim iz kancelarije, dolazim do auta, i cini mi se da ga nisam ostavio na to mjesto." I jos dodaje da mu se nekoliko dana desilo isto (da mu auto nije na mjesto gdje ga je ostavio).
.....tada je ukapirao da je mjenjac ostavljao u D polozaj i auto moze da se pomjera![]()
Last edited by .:.; 20-02-15 at 10:28.
A cuo sam da mu je zdravo u D da se gasi, ima elektronsku pa nece nidje?
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Valjda ga je u N ostavljao pa se sam pomjerao![]()
Nisam u pg ovih dana a treba brat da mi ide do Scekica za crijevo goriva.Zna li neko dje su oni tacno na zabjelo,da se ne mota momak?
Jos jedna procjena ako mozeHyundai Getz 2006 1.4 reg 3-4mj , bez ulaganja. Nema ih puno kod nas, pa sta mislte?
Što će ti to auto brate, to su kanturine teške neudobne
~2500
niujedne mi gace lastike nema
Tako nesto.
TAKUMI
( kupljen na 60) 132.000km majkine voznje, lezeci,rupe itd se ne konstatuju. 1.5crdi. Tri cilindra radi kao traktor, kvarova za 4godine =0
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Mazda Mazda6 Sport Combi CD136 GT NAVI 2004/05 god.
Kakvo je auto?
Ljudi, treba mi pouzdana informacija...
Desio se udes......Nakon udesa, došla je policija, savjetovala da se popuni evropski izvjestaj, koji je popunjen i potpisan od oba učesnika (jedan je taksista, koji je ustvari i krivac), i šta sad?
Kako da se naplati šteta od njegove osiguravajuće kuće? Treba li kod njih ići, ili će sami doći....taksisti je Uniqa osiguravajuća kuća.
Hvala Majx...
Da li je još neko imao ovakvu situaciju, ili nešto drugačiju...
Čitah o popunjavanju evropskog izvještaja, i tamo piše da ustvari treba da se pođe u svoju osig.kuću, i da će onda oni da kontaktiraju osig.kuću krivca...
Da li je to ispravno...
Svakako ima fore do ponedeljka jer ništa vikendom ne radi.
dadamonte kontaktiras njegovo osiguravajuce drustvo , dodje slika i sve po redu . platili sve uredno . po racunima majstora i djelovima (po njihovoj procjeni) .
mnene su odmah iz mog osiguranja rekli da odem u njegovo -uglavnom sve se naplati .
Ja sam svaki put isao kod osiguravajuce kuce krivca(dva puta su mi se zakucali u gepek na crveno na semaforu). Popunite obrazac na licu mjesta, odes do njihove osiguravajuce kuce da slikaju vozilo i to je to. Popravis automobil i cekas da plate. Uglavnom je do 10 dana po prispijecu racuna.
Ali samo da znas, umiju da obaraju cijene, tipa kitovan je branik a sad je morao da se mijenja, priznaju od 50 do 60% samo veijednosti jer kao nije nov, vec je udaran i sl
Bitno je samo da je taksista priznao krivicu. Onda odmah u servis ceraj.
Mog brata je udarila neka zena, priznala je krivicu, on je poveo kola u Efel (vozi tojotu), sve su mu napravili kao novo (blatobran, branik, far).
Kontaktiraj svoje osiguranje i oni ce ti sve reci sto da radis, nema potrebe forumasi da ti govore sto i kako...![]()
Pitao covjek, evo iz licnog iskustva govorim. Napravice oni sve kao novo. Ako imas novca sam da platis popravku znas u kakvoj si prednosti. Evo ja pricam iz iskustva. U prvom udesu je samo napukao branik pa je zakrpljen i iskitovan. U drugom udesu je potpuno polomljen pa je morao da se mijenja. Priznaju samo 60% stete jer je branik bio ostecen i popravljan.
Ako je novo auto bez udesa, pa udareno onda je lako. Mijenja se sve odmah.Samo mu kazem da se pazi tih detalja da npr. osiguravajuca kuca nece da plati cio branik ako je udaren tako da moze da se popravi, iskituje i ofarba. Naravno da izgleda kao novo, ali neka te neko udari poslije na isto mjesto pa cu da te pitam kako ces proci sa osiguravajucim kucama
Hvala ljudi,
Pitao sam da čujem i iskustva drugih forumaša.
Svakako ću kontaktirati osig.kuću i čekati njihova uputstva, ali do ponedeljka sam htio da znam kakva je procedura...
p.s. Inače auto nije udarano do sada.
Meni su obracunali 999€ stetu, a napravicu sve za 400€
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks