Imamo pravo iznijeti svoje vidjenje, kako za njega tako i za bilo sta drugo.Ja da mogu ne bi ga kupio ni sada,nije mi interesantan,bezlican kao i svaki vw.Pasat izgleda kao da je sa sredine prosle decenije,svidjelo se to nekom ili ne.Meni nema neke radikalne promjene od pasata b6 na ovamo.![]()
Last edited by AR156; 16-02-15 at 16:17.
TAKUMI
Istina ziva. Tuzno je sto ce se taj pasatlija prodati. I lik ce misliti da je faca.
Stara reklamadobra
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja ne znam šta vi očekujete od običnog VW passatlije..
Lagano narodno auto, porodična verzijasasvim skromno
Druga je stvar highline verzija koja je skuplja i po meni samo ludak to može da kupi novo pored npr. Audija ili slično ko već voli/hoće skromnog njemca
Evo ga novi Alltrack
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Dobar
Bar su udobna![]()
Tvrda sjedista ne mogu biti udobna.
TAKUMI
Kupi francuza pa ce bit preudobna
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Sve bi to bilo u redu da nije precijenjen. VW jednostavno ima previsoku cijenu, tj. trebao bi nov da košta par hiljada manje da bi ispunio to o čemu govoriš. Pored toga, servis mu je malo jeftiniji, djelovi mu traju manje i od Mercedesa i od Honde, a upitno je da li je izdržljiviji od Opela ako izuzmemo rđanje karoserije na ranijim modelima. Jedan Opel Insignia košta ispod 20 000, Honda Accord hiljadu više, a oboje su jeftiniji od Passata.
Pričaš li o racionalnosti u izboru vozila trebao bi gledati izdržljivost i cijenu, a ovo drugo mu ne ide u prilog.
Last edited by autoput1billion; 19-02-15 at 15:55.
Znači passat nije izdržljiviji od Opela? Je li realno da ih porediš..
Pa postoji "normalna" verzija sa skromnom optemom koja je OK i svakako je bolji izbor nego Opel/Ford/Reno i slične kanturine...zašto mora biti full oprema? Nisi pročitao čitav post, rekao sam da je uzeti passata sa kožom preglupo.
cemu??
Imas ljude koji to vole
ja prvi![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
ko neko baci zvaku na ulicu, moze svasta da se desi![]()
:applouse::applouse:
![]()
Sedmica jel?
TAKUMI
da. od passata 7
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks