Na kojim kanalima sem SK mogu da gledam live utakmice ? Imam onaj obicni paket i rijetko kad naidjem da mogu da gledma fudbal , jedino reprize ...Mozda i nemam koji kanal, ali ajd.
Na kojim kanalima sem SK mogu da gledam live utakmice ? Imam onaj obicni paket i rijetko kad naidjem da mogu da gledma fudbal , jedino reprize ...Mozda i nemam koji kanal, ali ajd.
To može risiver sa 1-nim Tjuner samo one kanale koji su na istom transponderu, dakle kanali sa istom frekvencijom. A ako bi htio da snimaš kanal koji nije na istom transponderu, onda risiver mora imati 2 Tjuner, tako da sumnjam da će to Total imati. Možda misle na kanale sa istog transpondera.
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
Ko hoce stari sd risiver da zamijeni za novi hd risiver moze to uraditi u poslovnicu totala . Najbolje je ponijeti oko 8h da bi do popodne zavrsili jer se desi da im hvali risivera pa da ne mogu za nekih pola sata do sat da zavrse . Naravno sve to je besplatno kao sto su rekli .
Samo da pitam posto moji kuci imaju stari tv oni ne mogu hd kanale da gledaju iako promjene reviser ?
na satelitskom forumu najavljuju u martu mogući dolazak 12 novih kanala u TTV-u i koliko sam razumio od toga bi trebalo pola da bude HD.
http://novisf.com/index.php/Thread/7...ti/?pageNo=804
još da dodam nezna se još 100% koji će to kanali biti.
Ja znam da na TTV Montenegro nisu u stanju da kazu do kada se ocekuje rotacija risivera. Ako dignu cijene, i na SD risivere ne povecaju broj kanala - mislim da znaju sto ih ceka.
Ne zanima me tehnicka prepreka dok placam racune. Onda umanji racun ako nisi sposoban da rijesis problem. Kad rijesis problem, vrati iznos. No problem. Ovako, na telefone - bez konkretne informacije. Ja znam da i dalje nemam digitalni radio na TTV, i da nemam zadnje kanale koje su najavili kao nove + Atlas.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
potpuno se slažem sa tobom, mi sa sd risiverima nismo dobili ništa već smo izgubili pošto od skora ni Atlas tv nemožemo gledat a da ne pričam o ubacivanju N1 kanala u tri dijela a treba da im od 1.03 plaćamo veću pretplatu.
u Hrvatskoj krenula zamjena SD risivera za HD boksove.
http://www.sat-multimedia.com/totalt...ove-hd-boxove/
Krenula je i kod nas , podji u poslovnicu ponesi sd risiver i zamijenit ce ti za hd ....
E sad cu resiver pod ruku, na voz pa kod njih u poslovnicu. Nemam pametnijeg posla. Neka isporuce po gradovima resivere kod svojih ovlascenih dilera, a ne da opet nesto selektivno rade. Ili neka serviseri mijenjaju, naravno pristao bih i na doplatu za uslugu ali ne vecu od 10€ jer vise i ne vrijedi taj posao. Mada sobzirom da mi je ugovor istekao dosta im je i produzenje ugovora i doplata za HD paket uz besplatnu zamjenu.
Poslato sa Tetrisa 13 in 1
Last edited by Montoya; 22-02-15 at 07:54.
Valjda tako i urade od marta da monteri mijenjaju risivere , sad se mogu u poslovnici samo zamijeniti ....Nisi u obavezi da se pretplacujes na hd paket , zamjena je besplatna i ne uslovljavaju ni sa cim .....
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
ja sam sad zvao poslovnicu u PG i kazala mi je da jos uvijek nijesu krenuli![]()
Mozda nije bila taj dan na poslu kad su krenuli
Bogami da ti je bila tamo ova što se jutros javila na telefon vratio bi ti kući sive kašete
Ima li dje na total da se prati italijanska liga?
Rai1, Rai2, Rai3, RaiSport, na 229-231
Last edited by Montoya; 25-02-15 at 15:36.
Interesuje me sledece: Ocu da izbacim iz kuce smrdljivi Extra TV i da ga zamjenim sa Total Tv pa me interesuje kolika je cijena montaze i preplata na dva resivera, jer mi treba jedan za dnevne i jedan za sobe?
Jel bolji total i extra tv?
Total
Je li obavezno imati fiksni telefon za total tv kucu? Ja imam Total TV sa SD resiverom i dodao bih HD resiver da napravim Total TV kucu, koja je tad cijena (ugovor istekao)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks