Nista posle 6i pred spavanje i caoooo
Kakva vam je ishrana nakon treninga, popije se whey pretpostavljam, i sto onda?![]()
Nista posle 6i pred spavanje i caoooo
f6
Физиологија каже да не може људски организам искористит' преко 30 грама протеина у једном оброку, па се водим тиме да ако имам веј и попијем га после тренинга, након уру једем месо и пиринач...
Ако ли пак немам веј, онда пичим месо и пиринач такође...
Обично је то бијело... Али боже мој, ако нема тога тренутно, нађе се неко друго....
Тренира' сам скоро стално без веја, само сам се трудио што квалитетније да ручким, а тај оброк након тренинга да ми вазда буде најбољи...
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
A valja li recimo smanjit uh, ko hoce da stese body fat, recimo whey pa posle tuna i 5-6 jaja bez zumanaca i vrlo malo rize ili 1 krompir,da odnos bude 85 protein 15 uh ?
Наравно да ваља....
Обично се тешу калорије из ух ту... Ја сам то радио, помогло је доста, али треба бит' ригорозан и виђећеш резултате сигурно... Јер оно АЈ САМО ЈЕДНА ЧОКОЛАДИЦА НЕ МОЖЕ ДА ШКОДИ се заврши на сваки дан по чоколадицу, двије итд...![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Идеалније би било неко месо, али ако баш мора туњевина, гледај да нису комадићи макар, него комади
А окле ти знаш да је баш те 800 грама пилетине пошло ту, а не остали оброци у току дана?
Зашто чак ни профи билдери не једу толике количине, а на хемији су?
ЕДИТ: Нисам ни река' да ће поћ' у сало наравно![]()
Срђан је на хемији, тренира сто година, има преко 100 кила мишића са јако ниским бф-ом, немој да рачунаш њега са нама обичним смртницима
Не држим се само тога 30 грама наравно, може и више типа након тренинга, али не може превише јер да може, онда би сви узели ујутру кило меса, двије-три мјерице веја и онда читави дан мозак на отаву![]()
I ja sam u teretanu eo 18 godina, mada nisam nikad hemiju uzimao, ali obrok posle treninka ispod pola kila mesa mi nije nikad bio.
jednostavno mi je bilo malo.....
Last edited by Olosh; 18-02-15 at 22:57.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Како ти знаш да ти је то мало протеина?
Ако ти тијело могне апсорбоват' све протеине из пола кила меса, ја ћу обије руке да о'кинем![]()
@Kaljestro
ahahahahahhahahahaha Psiha je cudo a i mora sam zeludac popunit aahahah
Sve je to na psihichkoj bazi ®
А добро, гладни смо довијека, то је болест кол'ко год да поједеш![]()
E pa super lepi...tako reci... Imas tih kanala na youtube, pa ces sam skapirati koji seru radi prodaje i sponzora a ko ti iskreno reče...Onaj Sean Nalewanij il tako nešto je ok, a imaš ih i još par...Muscle and strength sajt mi se sviđa za čitanje...a i tu ima dosta...Svako dobro
Ne sjećam se kad sam whey posle treninga popio xD Inače eo noćas posle termina 1l čokoladnog, sad ću 3 jaja i ovsene i jogurt i narandžu i možda još nešto...Mada ja sam specifičan, za cutovanje ide to drugačije malo...
Mislim da može...a i čitao sam na više mjesta i slušao ljude...samo mu treba duže vremena...mada zavisi to i od kilaže čojeka i dr...Oću da kažem ne mora se ograničavati strogo na 30g
![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Inače imate Intermittent fasting dijetu, đe iziješ sve makroe u toku 6-8 sati i kuliraš 18h, pa nikom ne pada masa, čak je i nabacuju momci...takoo daaa...![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Да, али појести кило меса у једном оброку и све то апсорбоват', но, но...Mislim da može...a i čitao sam na više mjesta i slušao ljude...samo mu treba duže vremena...mada zavisi to i od kilaže čojeka i dr...Oću da kažem ne mora se ograničavati strogo na 30g
А како да утрпаш све за то вријеме у пмInače imate Intermittent fasting dijetu, đe iziješ sve makroe u toku 6-8 sati i kuliraš 18h, pa nikom ne pada masa, čak je i nabacuju momci...takoo daaa...![]()
30g je malo, mislim da je ta granica veca, a citao sam o ovome bas skoro. Previse broscienca postoji pa treba nac konkretan info.
Ja imam problem sa unoskom proteina, nikad dovoljno a ne ciljam na prevelike brojke. Ne pije mi se whey 2 puta dnevno npr, piletina mi je smor postala ali jedem je i opet jedva 100g prebacima mrzim kad mi je svaki dan ishrana ista pa sad ako sracunam neki optimum i onda narednih x mjeseci samo tako zavrsi se lose.
Nemam procentualni odnos makroa vec u gramima ciljeve pa se pokusavam priblizit ili proteinski premasit i ic IIFYM logikom al smor jer svaki dan se cimam proteina jos da ubacim a nikad dovoljno. Najgore je sto mi ej piletina namrtvo dosadila i ne mogu kao neki po kila da jedem, manje porcije jedem, 250g max npr i opet mi mnogo i dosadilo :\
Trebao bi skoro zavrsavat ovaj dugi cut i da krene prvi "pravi" bulk, e mogu zamislit te muke sto cu imat da prebacim 3000-3500 kalorija a da ne jedem svasta...
rm -rf /
Ja odavno na silu jedem stvari...čak i neke koje ne podnosim al se naćeram...dodaj neku salatu i ne prdnjavi, lagano se 100g+ ubaci...a piletina je najlakša za jest...imaš izbora koliko oš za kcal takođe
-->*-TRIATLON PG!-*<--
100 grama curetine oko 50 grama proteina, zamijenite piletinu eto vi rjesenje ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ја немам проблем са једењем, него са парама, да могу да платим што поједем, било би одлично н'о не могу се испратит' :Д
jedem ovu, 2.3 je dati valja za te pare, ulje iscijedim, pise da je 80g ocijedjene mase, kolko moze bit tu proteina?
Обично се тешу калорије из ух ту... Ја сам то радио, помогло је доста, али треба бит' ригорозан и виђећеш резултате сигурно... Јер оно АЈ САМО ЈЕДНА ЧОКОЛАДИЦА НЕ МОЖЕ ДА ШКОДИ се заврши на сваки дан по чоколадицу, двије итд...[/QUOTE]
a oce li tijelo moc da napuni opet glikogen, tj nece mi stradat misicna masa ?
Бачи поглед на оне калоријске табеле, не знам тачно колико има
С времена на вријеме, нпр једном неђељно повећаш унос хидрата, чисто да се све то убрза мало... нека ме исправи неко ако гријешим...
ЕДИТ: Знаш како, протеине што више држи како би очувао мишић, аминокиселине неке и то је све што можеш да урадиш
Еве поздрав од моијег делтоида од прошле неђеље
![]()
Last edited by Kaljestro; 19-02-15 at 21:36.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks