^ bas niko ziv.
neka im je sa srecom vise, krsten neki auto da naprave.
Ko se nadao Puga?
TAKUMI
^ bas niko ziv.
neka im je sa srecom vise, krsten neki auto da naprave.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Japanci prva mjesta svud drze a dje ga je reno,jedino kod nas ih ima ovoliko nidje drugo u svijet...
TAKUMI
Volvo
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
<3 za njih ha
rm -rf /
Ovo nešto u stilu tesle, samo mnogo manje![]()
ne moze da se prica na tel u toku voznje al mozes da buljis u ekran od tesle 2x2 i da trazis svaki put dje je dugme za klimu dje je za grijanje itd.
f6
touch screen je retardiran u autima, ali ono baš, negdje na nivou touch dugmeta za paljenje PC monitora koje napipavaš po sata u mrak kad te mrzi da upališ sijalicu...
She is only here to annoy herself!
ocekivano je da u ovom svijetu dje toliko tehnologija napreduje ovako nesto vidimo i u autima...ali sigurnost ide u drugi plan kad ovako nesto bude imalo vecina vozila... bice da policiaj ceka i kaze palio si klimu u tvoje auto tokom voznje...
definitivno sve ovo super izgleda, pruza razne mogucnsoti, ali treba smisliti neki novi nacin upotrebe, jer touch screen i voznja ne idu zajedno... pretpostavljam da ce se ici vise na glasovne komande, koje se meni nikad nisu svidjale![]()
Touch screen je ubistvo, ali i ostali sistemi tipa MMI, iDrive, Command, Ljekses Enform...mada Ljekses Inform je najmanje opasan jer ne moras da diras komande, kazes dispeceru sto ti treba i sve ti se servira.
TAKUMI
Evo jos jedan:
http://www.consumerreports.org/cro/m...cars/index.htm
Pazi ovo:
The only Japanese brand that wasn’t in the upper half is Nissan, which ranks 18th out of the 23 makes.
Sto ti je Reno bate.
TAKUMI
Savremeni radari umjesto saobraćajaca
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/sa...o-saobracajaca
Kakvo se nasalise sa pasatom i audijem...
Inace od prve serije mi se ovaj auto svidja.
![]()
Super B?
TAKUMI
DA! Kako je mocna! greske nema sto se tice dizajna! Svaka cast skodilacima!
Meni se svidja ona octavia rs ... A cini mi se da nije ni skupa (oko 25k nova)
Sent from my iPhone using Tapatalk
dobri su... ali kad udjes unutra zaplaces od materijala. ne znam, skoda mi je nesto tipa da uzmem dizela, da sto jeftinije prodjem. ipak da dajem za nju blizu 30hiljada, nikad
f6
Superb je meni bolji auto od pasata. Jer na pasata 6 se svi dugmici ogule, a na nju nista.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
jer u pasat stave gumu preko radi izgleda i dodira a u skodu ti je cista plastika.
f6
Superbu je gumirana rucica za otvaranje vrata, sa unutrasnje strane![]()
Sto znam, drug je ima.... Milina li se voziti pozadi, mozes noge prekrstiti
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks