morao sam maći audio, ispsova sam se to što sam mogao...neku je grimasu napravila "samo sam htjela.."
Hhahaah
A i da si joj stao, dje će?
Sent from my iPhone using Tapatalk
morao sam maći audio, ispsova sam se to što sam mogao...neku je grimasu napravila "samo sam htjela.."
Šteta što ne voziš neku laminu pa uletiš i posereš joj se u autoi ona je svakako kriva
![]()
Naplatio bi se od osiguranja svakakoI namjerno nećeš na evropki no tražiš da izađe policija, pa em sama plaća svoju štetu i uzmu joj još 150€ za uviđaj
![]()
Hahahaha meni se cini ka da je nesto rekla `zajebavas li se ` hahahahahaha
Ovo samo kod nas ima !
But if you never try, you'll never know..
ovo je poznata raskrsnica dje ljudi 'prekrate' da ne bi kruzili... a tukao bih ih redom...
Last edited by ChaD; 16-02-15 at 21:55.
Zvao bih ja pauk odma...
TAKUMI
pa cisto da mu ne bude sve plug and play.
TAKUMI
Koliko moraš biti bezobrazan da ujutro u 8 sati kada je najveća gužva na Bulevaru ostaviš ovako auto na ulici.
![]()
Malo prije kod Mase, neki starac loduje sjekire i macole u gepek, 20 auta cekaju a on im prijeti lopatom nekom i pita ih sto je problem.
TAKUMI
je li moguce ovo sto je montenegrina slikala
f6
Meni koliko se cini i auto iza njega stoji. I jos jedno. Tako da je moguce da su se sudarili.
Ovo je dobitna kombinacija degena, jedva sam se izvukao, bukvalno u mm pored klia, sreca sto je dosta kratak inace bi ga ugasio.
![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Toje udes tu u 8 bio. Drug jedan je ucestvovao. Bio je 3-4 na semaforu i samo otpozadi bamm. Covjek ko zna sta je mislio. A kako on nije kocio nije ni onak iza njega pa i on se zalijepio.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Archi@ odje fapa mozes izves a ne 4orku
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Ne vidi se na slike dobro, ali ova dvojica su se ukoso parkirali ka meni i suzili prostor, vidis da je ovaj citroen karavan i koliko mu jos karoserija ide od tocka ka putu (sto se na prvoj fotografiji ne vidi). A ova dvojica ispred na ulicu. Prvo sam otisao skroz blizu citroena skoro paralelno sa njim i onda bukvalno u MM pored klia, a da naprijed ne zakacim ovog mercedesa. A na desnu stranu nije bilo sanse da bi izasao jer je citroen predugacak. Eto tako. A ti ako bi ovdje fapa izveo, izvini pro nisam te prepoznao.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Archi nemoj zaebavat![]()
She is only here to annoy herself!
Evo ne znam kako je to izgledalo u stvarnosti. Ali sa slike izgleda bas prelagano.
Odje mozes isparkirati kije pozelis auto. Opet kazem gledano sa slike.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Ovako sa slike izgleda da bi hamer mogao se provuci... Al moguce da nije tako![]()
Prije neku noc sam imao slicnu situaciju (auto sa desne i lijeve strane i ovako isto poprecke jedan, plus neko drvo) i provukoh se u par cm, a kad slikah izgledalo je da cu ka iz pi•ke
Sent from my iPhone using Tapatalk
@Arci vala bi trebao do sad da si provalio da se ljudi na tom parkingu tako parkiraju namjerno i to poslednjih 10tak-15 godina otkad se nakrcalo auta u pg.
Fora je sto se auta parkiraju iza njih, na ulici, pa ljudi ne mogu krsteno da izadju kad su parkirani pod uglom od 90.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
@dub_c upravo to. Nije problem cak i da su obojica bili u stranu, ali u istu, a ovako obojica mene stisliProblem je sto ujutru kad se dodje poluprazan parking i ja se uvijek parkiram u linije kad je to moguce, kako ne bi nekom drugom zauzeo parking kad bi se parkirao malo u stranu. Cesto me ovako zagrade ali nije problem izvuci se, ali ovo sad je bas bilo gusto. Na fotografije stvarno izgleda kao da ima mnogo mjesta ali uzivo je totalno druga prica, mozda ova druga fotografija bolje reprezentuje situaciju, gdje se vidi koliko su blizu ova auta parkirana na ulicu, a kad te stisnu ovako sa strane ne mozes da skreces na vrijeme inace bi zadnjim krajem kacio.. Ovako sam se u mm provukao.
17 Al-Isra, 37:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks