Bayern L GG
Werder GG
Sevilla 1
Real 1&3+
Palermo G2+
Za 1e:
Bournemouth 1&H2+
Palermo 3+
Bayern 1-1&3+
Real 4-6
PSG 1
Sevilla 1
kv 18,56
Bournemouth bi trebao da bude najsigurniji ovde, prosli susret u gostima odrali Huddersfield 4:0, prosli mec kuci ispustili pobedu nad Derbyjem, pali su na drugo mesto a u Championshipu samo prvo dvoje ide direktno u PL, Derby treci sa istim brojem bodova a i ostale ekipe iz baraza su tu blizu po bodovima. Ne smeju da se zajebavaju, moraju da pobede a i prosla dva puta kuci ih dobili uz bar 2+. Huddersfield je solidan gost ali mu ne leze te jace ekipe. Palermo protiv Napolija, kod obe ekipe padaju golovi a poslednjih 8 medjusobnih susreta sa Palermom kao domacinom otislo u 3+. Bayern, red je da ove godine oderu nekoga od golova a Hamburg im je po tom pitanju redovna musterija. Real poslednjih godina ubija Deportivo od golova, prosli mec i prosla dva kuci otisla u 7+ ali sada bi bilo previse da se to opet ponovi a kvota za bilo sta drugo premala, cak i 1-1&4+ tek 1.72 kv a ovo je 2.05. PSG i Sevilla su vise tu da se pojaca kvota a nisam bas mogao da ocenim sa koliko golova bi moglo da bude, mozda Sevilla 2-3 ali mi bilo rizicno da dodam. BMGladbach protiv Kolna mi je bas bilo primamljivo da igram keca na kv 1.9 ali se bojim da ne padne X jer je i ovaj Koln dobar u gostima
Bayern L GG
Werder GG
Sevilla 1
Real 1&3+
Palermo G2+
Koln X2, 2. 05 kvota
Vrlo primamljiva kvota, a mislim da bi vrlo lako moglo doc
Je li moguce da ovoliko skace kvota na Menhegladbach, juce bila 1.75, danas kad uplatih 1.85, eo na ove strane kladionice cak dostize i 1.91...
Svi Njemci 3+ i Chiasso 1-2/2-1
Treba mi Leverkusen da da go u prvo, i oni daju 3 gola za pola sata u drugo, a nijedan u prvo
Ovo je bolesno zivota mi sto se desava, iz kola u kolo ista prica
Eo sad 4-4, ovo ne moze bit slucajno nikako
Last edited by looka123; 14-02-15 at 16:04.
Ovaj Bornemut nece pa nece...pih...:trashcom:
A pušti Bournemouth... pogledajte ljudi što je PSŽ uradio... ja još ne mogu sebi doć...
Sad sam gledao PSG, kakav je to raspad pozadi. Ima da ih Čelzi rastavi u CL-u.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Igrali su sa 9 igraca zadnjh 15 minuta zbog povreda, a nisu vise izmjena imali
Mogu li ovi Sicilijanci gubavi doci GG3+ sa Napolijem, ostali mi samo oni za kv 66,47, jeste da je samo 12e dobitak ali da sam samo stavio GG sigurno bi branio a ovako da stavim NG pa bude 1:1 a da i to uplatim mozda bi tek koji evro bio u plusu... Ma necu da se cgnisem. Ovaj Bournemouth dobro nije puko imao sam ih duplu i srecom na glavni nisam stavio PSG kakvi su tek oni majmuni ispali. Jbg te nize Engleze samo treba golove najbolje i nize lige uopste.
Psg igrao sa igracem manje? Ja vidim ne mogu centa prec alo opet dva komada primise hahaha show
Danas sam shvatio da se englezi treba svaki put igrat na tiket odvojeno od ostalih... Samo sto ih treba pratit jedno vrijeme....
Sto se Palerma tice, lagano moze zavrsit 0:2 a realno je za gg3+ no pazite Napoli je cudan u derbima ove godine...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stavih na jednu utakmicu uzivo pp3+ greskom, a 5min do kraja pp. Ne mogu da vjerujem odose 20e u nepovrat.
E jbg![]()
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Kakva francuska liga divlja, fino sam ja tu ligu iskulirao 3-4 godine i onda su dosli rusi i arapi a ja budala mislio da se nesto izmjenilo...
Osim Liona-Marselj-PSG nikad vise ovo ostalo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Idemo jedan vecernji!
![]()
Milan 1 1.85
Valencia 1 1.50
Cambuur 1X 1.49
Girona 1X 1.36
kvota je 5.62e u Lob.Srecnooo!
Arsenal 1
Milan 1
Ajax 3+
Anderleht 1
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks