View Poll Results: Mislim da u svijetlu pogoršanja odnosa Zapada i Rusije:

Voters
186. You may not vote on this poll
  • 1. Crna Gora treba čvršće stati uz Zapad (EU,SAD i NATO) bez obzira na moguće posljedice toga

79 42.47%
  • 2. Crna Gora treba prekinuti dosadašnji pravac i držati se Rusije, bez obzira na posljedice toga

23 12.37%
  • 3. Crna Gora treba odustati od svrstavanja uz bilo koju stranu, bez obzira na posljedice toga

57 30.65%
  • 4. Pogoršanje odnosa Zapada i Rusije se neće desiti, tako da sve ovo trebamo zanemariti

11 5.91%
  • 5. Teško se cijepam kao ličnost u ovom traumatičnom opredjeljivanju/ ne znam

16 8.60%
Page 80 of 165 FirstFirst ... 307076777879808182838490130 ... LastLast
Results 1,976 to 2,000 of 4116

Thread: Crna Gora u odnosu na novu realnost i geopolitički sukob Zapada i Rusije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

upravo tako, u politici nema emocija i morala, svaka zemlja radi za svoje interese, a velike sile gaze male zemlje da bi ostvarile svoje ciljeve, uvijek je tako bilo i tako ce biti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by MK View Post
    Nesto mi pade na pamet ovo: Da rusi nemaju ovoliko prirodnog bogatstva u nafti i gasu da li bi oni sjedjeli mirno ili bi isli po iraku siriji libiji itd i podizali ustanke zarad preuzimanja tudjih resursa?
    SAD imaju više nego dovoljno svojih resursa.
    ★

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

za svoje potrebe da, ali za svoju guzicu - ne
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    1,883
    Thanks Thanks Received 
    5,510
    Thanked in
    2,124 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Sto su ti predrasude
    Ne, ne bih se naoruzavao za odbranu bilo kakve vjere, pa ni hriscanstva, a bogami ni islama. A ponajmanje pod paravanom "ubrzanog kursa demokratije". Kosmopolit sam i svi ti "razlozi" za ratovanjem su mi odvratni. Medjutim, to se definitivno ne bi moglo reci i za vas dvojicu, vidim da gorite od zelje da se priklonite nekom vojnom savezu i da ucestvujete u "mirovnim i milosrdnim" misijama.. Samo naprijed...
    Meni nije nikakva želja da učesvujem u "milosrdnim misijama" nego da se Crna Gora sačuva u miru i jednom komadu ako kako može. Najsigurniji način za to je jasan.

Retorika uz kvalifikacije "demonska alijansa" i "krvožedne odluke" više priliči nekom svešteniku SPC nego nekome ko "ne gleda ograničeno i odlično percipira dešavanja".

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Meni nije nikakva želja da učesvujem u "milosrdnim misijama" nego da se Crna Gora sačuva u miru i jednom komadu ako kako može.
    Retorika uz kvalifikacije "demonska alijansa" i "krvožedne odluke" više priliči nekom svešteniku SPC nego nekome ko "ne gleda ograničeno i odlično percipira dešavanja".
    Pa ces je sacuvat tako sto ces da se ukljucis u sve moguce ratove na planeti, sto ces glasati za totalna unistavanja tih drzava koje su nam se opasno "zamjerile", iako nikakve veze s njima nemamo? Sto ces aktivno ucestvovati u lazima i propagandi kako to radis zarad demokratije i mira u svijetu itd.. Vazi, necemo dalje o tome..
    Sto se tice kvalifikacija, ne sumnjam da bi ti za sve te ratove radije koristio eufemizme skuvane u kuhinji NATO-a, na koje smo navikli vec dcenijama? One, bar meni, bude nagon za povracanjem, tako da smatram postenijim stvari nazvati pravim imenom, jer je zaista dosta laganja i obmana pod plastom "demokratije". Ponavljam, iznenadio bih se kada bi ti otimacinu bogatstava i resursa neke zemlje nazvao zvjerskim, zlocinackim, demonskim cinom.. al to je razlika izmedju tebe i mene. Tebe zanima samo forma, mene i sustina...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Opet slusamo bajke kako u okviru nato-a mi mozemo uzivati istu privilegiju poput jedne Njemacke, Francuske, Norveske.. odnosno imati svoje "ja". Tu pricu mozes pricati naivcinama koje su vjerovale i da ce "zivjeti bolje", ali mi koji smo vidjeli po kom principu funkcionise taj savez, odlicno znamo da zemljica poput CG se ne bi tu pitala koliko pijan s gacama i MORALA bi da aminuje SVAKU krvozednu odluku te demonske alijanse. Bez pogovora! Ili mozda kao Grcka.. da...
    S'tobon nešto ozbiljno nije u redu
    Koliko puta treba da se ponovi prosta činjenica da većina članica uopšte nije vojno aktivna. Slučajno ili ne to su upravo one jadne zemlje poput Hrvatske, Češke, Rumunije, Slovenije itd... koje kao takve po tebi pametnom nemaju nikakvo pravo glasa.

Koliko puta neko ko je talentovano glup može ponoviti da NATO članica mora ići da se bori prije nego što se ta idiotska izjava bude kvalifikovala kao spam ?
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dobro, za sta si ti onda, da Crna Gora bude dio evroazijske unije ili da bude neutralna. To su nam jedine 2 alternative, a obje su nikakve

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    S'tobon nešto ozbiljno nije u redu
    Koliko puta treba da se ponovi prosta činjenica da većina članica uopšte nije vojno aktivna. Slučajno ili ne to su upravo one jadne zemlje poput Hrvatske, Češke, Rumunije, Slovenije itd... koje kao takve po tebi pametnom nemaju nikakvo pravo glasa.

Koliko puta neko ko je talentovano glup može ponoviti da NATO članica mora ići da se bori prije nego što se ta idiotska izjava bude kvalifikovala kao spam ?
    Vidim da pojedinima fitilj postaje sve kraci, sto je i razumljivo obzirom da je rijec o likovima koji bi rado u NATO i u ratove..
    Da se razumijemo nesto ti i ja, a sto sam rekao i asc-u: govorimo o Crnoj Gori! Nisam siguran da li Slovenija ima i preko 2 covjeka u Afganistanu, ali sam siguran da ih mi imamo preko 20! Iako nismo u NATO. Jer to smo mi, Crnogorci! Najveci dupeuvlakachi koji postoje. Potrcali smo da priznamo Kosovo, potrcali smo da optuzimo diktatora Gadafija, potrcali smo odmah da se prikljucimo sankcijama Rusiji.. uvijek moramo da budemo PRVI u dokazivanju nasih supkachkih talenata.
    Uostalom, obzirom na brojno nam stanovnistvo, nase direktno participiranje u tim "svetim" misijama ne bi mnogo zaboljelo ni jednu zemlju, vec je nasa diplomatija ta koja bi nam dosla glave i kojoj ne vjerujem! Sa razlogom! Pokazali su bezbroj puta da bi, zarad boljeg statusa u ocima zapada, pljunuli na sve i svasta, bez obzira na cijenu, samo da se dokazemo. Ne zelim tu "privilegiju". Ne zelim nas u NATO. Mirni smo ovako, tad definitivno ne bi bili, iako pojedinci odje pokusavaju da okrenu sve naglavacke i da predstave cijelo nase okruzenje kao neprijateljsko. Ja to tako ne vidim, nisam paranoik. Zelim CG van mashinerija koje su stvorene za kreiranje ratova, siromastva i jada.

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Vidim da pojedinima fitilj postaje sve kraci, sto je i razumljivo obzirom da je rijec o likovima koji bi rado u NATO i u ratove..
    Da se razumijemo nesto ti i ja, a sto sam rekao i asc-u: govorimo o Crnoj Gori! Nisam siguran da li Slovenija ima i preko 2 covjeka u Afganistanu, ali sam siguran da ih mi imamo preko 20! Iako nismo u NATO. Jer to smo mi, Crnogorci! Najveci dupeuvlakachi koji postoje. Potrcali smo da priznamo Kosovo, potrcali smo da optuzimo diktatora Gadafija, potrcali smo odmah da se prikljucimo sankcijama Rusiji.. uvijek moramo da budemo PRVI u dokazivanju nasih supkachkih talenata.
    Uostalom, obzirom na brojno nam stanovnistvo, nase direktno participiranje u tim "svetim" misijama ne bi mnogo zaboljelo ni jednu zemlju, vec je nasa diplomatija ta koja bi nam dosla glave i kojoj ne vjerujem! Sa razlogom! Pokazali su bezbroj puta da bi, zarad boljeg statusa u ocima zapada, pljunuli na sve i svasta, bez obzira na cijenu, samo da se dokazemo. Ne zelim tu "privilegiju". Ne zelim nas u NATO. Mirni smo ovako, tad definitivno ne bi bili, iako pojedinci odje pokusavaju da okrenu sve naglavacke i da predstave cijelo nase okruzenje kao neprijateljsko. Ja to tako ne vidim, nisam paranoik. Zelim CG van mashinerija koje su stvorene za kreiranje ratova, siromastva i jada.
    Napisao sam 90% isti post i izbrisan je zbog spama
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

navikao sam ja na takav tretman odje, zato i ne pisem puno.. ne znam ni ovo sto ce mi....

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Al se vi zaletite . Ajmo ponovo.
    Nato misije su sledece
    bosna i kosovo. Preuzimanje komande nad trupama na terenu poslije pada talibana u afganistanu i no fly zone u libiji. Ostalo je us zajebancija i drzava voljnih da pomognu u koje smo se i mi svrstali.
    Nato nema nikakve veze sa ulaskom u eu. Sredite vi dvoriste da je isto kao evropsko pa jesmo li u nato ili ne nema veze. To je cisto sigurnosbi mehanizam da ste rascistili sa komunizmom, ali niko na tome ne insistira

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Nisam siguran da li Slovenija ima i preko 2 covjeka u Afganistanu, ali sam siguran da ih mi imamo preko 20! Iako nismo u NATO. Jer to smo mi, Crnogorci! Najveci dupeuvlakachi koji postoje. Potrcali smo da priznamo Kosovo, potrcali smo da optuzimo diktatora Gadafija, potrcali smo odmah da se prikljucimo sankcijama Rusiji.. uvijek moramo da budemo PRVI u dokazivanju nasih supkachkih talenata.
    SlAŽEM SE U POTPUNOSTI !!! Ali NATO nije kriv zbog toga što smo mi dupeuvlake

Za tog jadnog Gadafija me srce boli, podigao je taj prokleti narod iz pepela, opismenio ga i odvojio od Islamskog fundamentalizma(Al Kaidi je bio zabranjen ulazak u Libiju) pa ga rastrgoše ka' bijesni psi kakvi jesu. *********** im materina za vazda, crći će bez njega

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Sredite vi dvoriste da je isto kao evropsko pa jesmo li u nato ili ne nema veze. To je cisto sigurnosbi mehanizam da ste rascistili sa komunizmom, ali niko na tome ne insistira
    Tako vec moze..

Thanks Thanks Given 
    1,883
    Thanks Thanks Received 
    5,510
    Thanked in
    2,124 Posts

Pa ces je sacuvat tako sto ces da se ukljucis u sve moguce ratove na planeti, sto ces glasati za totalna unistavanja tih drzava koje su nam se opasno "zamjerile", iako nikakve veze s njima nemamo?
    Još jedan izliv "neograničenog sagledavanja stvari i odlične percepcije".

Ne nego tako što ćemo da uđemo u najmoćniji savez na planati koji ima u članu 5. stav da se napad na jednu članicu smatra napadom na sve. To je glavna stvar.
    To što će Amerika i još neke članice u "slobodno vrijeme" da intervenišu po Bliskom istoku zarad svojih intresa, me ne tangira toliko da ignorišem ono što se dobija tim savezom.

DA NACRTAMO PONOVO:

1. OD FORMIRANJA NATO-A JOŠ SE NIJE VODIO RAT NA TERITORIJI ZEMALJA ČLANICA
    2. JEDINE OBAVEZE CRNE GORE U TOM SAVEZU SU OVE OVDJE:
    http://www.nato.int/cps/en/natolive/...exts_17120.htm
    Ostale su stvar volje crnogorskih vlasti.

Sto ces aktivno ucestvovati u lazima i propagandi kako to radis zarad demokratije i mira u svijetu itd.. Vazi, necemo dalje o tome...
    Gdje to učestvujem u lažima i propagandi?

Sto se tice kvalifikacija, ne sumnjam da bi ti za sve te ratove radije koristio eufemizme skuvane u kuhinji NATO-a, na koje smo navikli vec dcenijama?
    Loše su ti pretpostavke.

One, bar meni, bude nagon za povracanjem, tako da smatram postenijim stvari nazvati pravim imenom, jer je zaista dosta laganja i obmana pod plastom "demokratije". Ponavljam, iznenadio bih se kada bi ti otimacinu bogatstava i resursa neke zemlje nazvao zvjerskim, zlocinackim, demonskim cinom..
    Zločinački da. Lopovski da.
    Zvjerski, demonski - nije "pravo ime" nego laprdanje.

Dosta je i laganja pod plaštom "anti-imerijalizma" i "pravednosti".

Da se razumijemo nesto ti i ja, a sto sam rekao i asc-u: govorimo o Crnoj Gori! Nisam siguran da li Slovenija ima i preko 2 covjeka u Afganistanu, ali sam siguran da ih mi imamo preko 20! Iako nismo u NATO. Jer to smo mi, Crnogorci! Najveci dupeuvlakachi koji postoje.
    Jermenija je poslala 120 ljudi, Azerbejdžan 94, Gruzija 755, Makedonija 152, Jordan 616, a niko od pomenutih nije u NATO-u.

Mirni smo ovako, tad definitivno ne bi bili, iako pojedinci odje pokusavaju da okrenu sve naglavacke i da predstave cijelo nase okruzenje kao neprijateljsko. Ja to tako ne vidim, nisam paranoik.
    Nije ni prijateljsko. Dešavanja u zadnjih 25 godina su trebala da nam budu za nauk.

Ako, daleko bilo, dođe taj momenat pa postane svima izvjesno da se treba branit od nekoga iz komšiluka, tad će bit kasno za ulazak u NATO.
    Last edited by ASC; 14-02-15 at 15:16.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Serdare, putuj ti put nato-a, blago meni.. voljno si...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Nato nema nikakve veze sa ulaskom u eu.
    Naravno da ima. Svaka novija članica EU je primljena u EU pošto je primljena u NATO. Misliš da bi Hrvatska sa svojim odnosom prema Srbima ušla u EU da nije prvo ušla u NATO. Osim toga članstvo u NATO je za Crnu Goru pitanje opstanka. Nikad u EU ne ušli ali u NATO se mora.
    ponavljam opasnosti

- Vučić kaže da Crna Gora ne može ići putem kojim Srbija ne ide
    - Dačić reče da je izlaz na more strateški interes Srbije. Sve i da mu to uzmemo kao nesmotrenu izjavu prvi čovjek Srbije je u Crnoj Gori rekao da Crna Gora ne može da ide putem kojim ne ide Srbija

- Albanci javno kažu da hoće veći dio Crne Gore da pripoje Albaniji (za takve stvari bih zatvarao na duži period )

- Prvi čovjek Sandžaka kaže da je granica po sred Sandžaka neprirodna

- Bosanci traže Sutorinu

Srbi, poosrbice i ostali rusofili bi izgleda čekali da počne sa puškaranjem po Crnoj Gori prije nego što im dođe iz dupeta u glavu (doduše poosrbice dobijaju poluciju na pomen da Srbija ponovo uzjaše Crnu Goru)

Sredite vi dvoriste da je isto kao evropsko pa jesmo li u nato ili ne nema veze.
    Ko to MI ? I ti si jedan od NAS ili smatraš da si nešto uradio u (nepostojećem)procesu "sređivanja dvorišta"

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Mirni smo ovako, tad definitivno ne bi bili, iako pojedinci odje pokusavaju da okrenu sve naglavacke i da predstave cijelo nase okruzenje kao neprijateljsko. Ja to tako ne vidim, nisam paranoik.
    Paranoik !!

Po Crnoj Gori, Albaniji, Kosovu i Srbiji se viju zastave Velike Albanije na kojoj je pazi sad... pola Crne Gore. U normalnim državama bi (ovi naši) bili optuženi za izdaju i zaključani na duuug period, nego ne živimo u normalnoj državi

Prvi čovjek Srbije ( Aleksandar Vučić ) je u sred Crne Gore izjavio da CRNA GORA NE SMIJE IĆI PUTEM KOJIM SRBIJA NE IDE. Ni trunke neprijateljstva
    Drugi čovjek Srbije (Ivica Dačić) je izjavio da je strateški interes Srbije IZLAZ NA MORE ( Napomenuo je da ne misli na HRVATSKO ). Ni trunke neprijateljstva

Prvi čovjek Sandžaka priča da je granica po sred Sadžaka neprirodna . Ni trunke neprijateljstva

I najbenignije od svega, iz Bosne traže dio našeg primorja

INTERESUJE ME KOJI JE TAČNO MOMENAT KADA NEŠTO MOŽEMO OZNAČITI NEPRIJATELJSKIM ?
    Last edited by Rakun; 14-02-15 at 15:44.

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    INTERESUJE ME KOJI JE TAČNO MOMENAT KADA NEŠTO MOŽEMO OZNAČITI NEPRIJATELJSKIM ?
    Bombardovanje
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,642
    Thanked in
    2,742 Posts

Retorika okruženja je uvjek bila ratoborna.
    Srbija ima istoriju pokušaja izlaska na more pa samim tim retoriku podgrijavanja glasača koristi u tom pravcu.
    Svuda možeš naći mape velike Srbije i velike Albanije, ali šta to predstavlja nama?
    Milo obećava 40.000 radnih mjesta i niko to nije shvatio ozbiljno, a treba da shvatimo ozbiljno to što Vučić priča da mu treba more..

Da se razumijemo ja sam za ulazak U NATO, ali razlog nije zaštita, nego jedno kultivisanje koje je potrebno ovom podneblju

Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Istina je da se svuda mogu naci mape velike Srbije i velike Albanije.

Ideja velike srbije Srezana je devedesetih, dok je ideja velike Albanije podrzana od strane SAD kada je izvrsena secesija Kosova. I ta ideja je nastavila da zivi. Primjer je da se u Makedoniji ne mogu odrzati izbori ukoliko Albanci nijesu zadovoljni predstavnicima. Ne prodje pola godine da ne dignu cijelo Skoplje na noge.
    E sad mene bi strah bilo da je milo ostvario 10 000 od ovo 40, da ce on obecanje da ispuni. Ali posto nije znamo da laze.
    Dok sto se tice v. Albanije imamo jasne poruke iz Malesije iz Albanske dijaspore, pa onda iz Makedonije gdje je kao bure baruta samo se ceka da pukne.

Ne treba podcijeniti Albance i njihove ambicije.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Ako, daleko bilo, dođe taj momenat pa postane svima izvjesno da se treba branit od nekoga iz komšiluka, tad će bit kasno za ulazak u NATO.
    Tada odeš pred Savjet Bezbjednosti i pozoveš se na poglavlje VII.
    ★

Thanks Thanks Given 
    1,883
    Thanks Thanks Received 
    5,510
    Thanked in
    2,124 Posts

Quote Originally Posted by RoNN|3 View Post
    Tada odeš pred Savjet Bezbjednosti i pozoveš se na poglavlje VII.
    Bilo bi fino kad bi stvari bile tako jednostavne.

Ali kao što se može vidjeti iz prakse Savjet bezbijednosti i Ujedinjene nacije nisu baš efikasni u rješavanju takvih problema.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Stvari jesu jednostavne. Ako SB nije efikasan, to ima veoma jednostavne razloge, kao što je glas protiv od strane nekih od pet stalnih članica. Iz prakse se može vidjet koje su.
    ★

Thanks Thanks Given 
    1,041
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Ракуне, уопште нема смисла објашњавати оним који не желе да им се објасни.
    Ко не види у каквом се ми окружењу налазимо, или је малоуман, или у некој новој дестабилизацији на Балкану коју Црна Гора не би дочекала спремно, види шансу за остваривање својих политичких планова и програма.
    Зашто се заваравати.Данас у ЦГ постоје двије политичке струје, као некад За и Против државности, данас имамо једне који се залажу да ЦГ буде чланица НАТО-а, опционо ЕУ, и друге који се сањају да ЦГ буде својеврсни простор кроз који би Русија могла да се повеже са Србијом и РС.

Ја сам давно одустао од тога да овим другима објашњавам било што.Нема потребе.
    Last edited by BAR; 14-02-15 at 18:47.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Ракуне, уопште нема смисла објашњавати оним који не желе да им се објасни.
    Ко не види у каквом се ми окружењу налазимо, или је малоуман, или у некој новој дестабилизацији на Балкану коју Црна Гора не би дочекала спремно, види шансу за остваривање својих политичких планова и програма.
    Зашто се заваравати.Данас у ЦГ постоје двије политичке струје, као некад За и Против државности, данас имамо једне који се залажу да ЦГ буде чланица НАТО-а, опционо ЕУ, и друге који се сањају да ЦГ буде својеврсни простор кроз који би Русија могла да се повеже са Србијом и РС.

Ја сам давно одустао од тога да овим другима објашњавам било што.Нема потребе.
    Dobro bi bilo i objasnit ljudima da članstvom u NATO CG ostaje siromašna država u kojoj se ( kao glavne vijesti državne tv ) otvaraju kuće meda, neki vodovod i eventualno zakrpi koja ulica ako preteče što od NATO članarine !!! Auto put kao investiciju možemo da sanjamo i bilo kakav napredak je jednostavno nemoguć ali ako ljudi vole da žive kao sad članstvom se ništa neće promijenit !!! Projektovani šupak EU ali bezbjedan prostor zahvaljući tome što USA ( preko svojih satelita ) neće ogranizovati bombaške napade ili nešto drugo iz tog spektra !!! Ko je za NATO nije za promjene bilo koje vrste ... jednostavno ...
    deuscroix

Page 80 of 165 FirstFirst ... 307076777879808182838490130 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)