Hvala, dugujem rep![]()
Hvala, dugujem rep![]()
a jbt niko ne moze da zna kad ce nesto tacno da stigne. nema gps ugradjen u paket. mene licno svaki dan neko pita za koliko bi mogo stic paket, chush. kad ga vidis to ti je.
nekad ce stic za 15 dana nekad za 2 mjeseca, nekad nikad.
Luci, sto se ljutis brate. Znamo to svi ali se u najvecem broju slucajeva zna otprilike kad bi trebao da stigne. Svi sajtovi daju okvirno vrijeme isporuke neko 15 neko 30 dana neko 60. Stevan kao neko ko ima puno iskustva sigurno da moze dati okvirnu informaciju sto je sasvim ok.
ja narucujem eo 5 godina narucivah najmanje 600x za sebe, (ne racunam sto drugima narucih)i pakete od 20gr i 15 kg. . pa opet nikad ne mosh znat kad ce sta da stigne.
za kinesku postu raspalu ko pogodi treba mu orden dat.
Meni za ovaj sat sto je poslat iz USA (6og) pise da se ocekuje od 15og do 22og)
Eo vidjecemo![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
bice 100% u tom periodu. ja ti ga placam ako ne bude![]()
Uglavnom svi kinezi (konkretno Aliexpress), stave rok isporuke 15-60 dana. Posta uglavnom stize za 20-24 dana.
Zavisno od toga koliko brzo se update-uje tracking info, toliko brzo ce i stic.. Ako se svaki drugi dan update-uje info, racunjate da moze i ispod 20 dana. Ali uvijek ostavite 3-5 dana minimum da "zaglavi" kad udje u CG.
Singapurska posta je uvijek brza i uglavnom je direktna linija Sg-Mne i traje uglavnom 12-15 dana..
alo. ja narucim kod jednog prodavca neku drkalicu,i za 10 dana narucim kod istog tog prodavca nesto . i prije stigne to sto je naruceno 10 dana poslije. tako da tu kad ce stic pravila nema.
ja sam 3 mjeseca cekao paket i cimao se 20 dana dok je prodavac vratio pare. cim je vratio pare paket je uso u cg, sto nekad i dobro dodje.
bilo kako bilo kineska posta je najgora. i onaj matrak seller shipping method.
ko ono rece 10-15 dana povracaj novca. meni juce refund danas legle na karticu
Last edited by *lucifer*; 11-02-15 at 19:29.
poslah ovom mom da provjeri je li krenulo iz poste.
Ja ovome rekoh da nema informacija za pracenje, kad on meni opet posla broj. Ja opet kazem, ok vidim broj, ali nema informacija o posiljci. On nista.
Ako si ga skoro narucio, moras da sacekas 2-3 dana se se pojavi na tracking listi, meni je tek posle 5 se pojavio
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
evo poslije 12 dana na trekingu se pojavilo ovo: Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
samo ne kapiram sto znaci![]()
A to ti je neki čudan status kod SG pošte, kad ga je on vjerovatno neđe lokalno predao ali nije stigao do sabirnog centra odakle se šalje. Ili imaju ti prodavci rezervisane brojeve pa kad nesto kupiš, oni pošalju broj pošti a paket kad stignu. Tako da ti na tom statusu može bit par dana a može nekad i deset! Ali barem znaš da je nešto poslao. A počeli su praznici u Kini tako da sve staje polako do 01.03.
Poz...
znaci sad nece krenuti do 1. marta? Narucio sam 29. januara :P
Ma narucivao sam dosta puta, ali prvi put da me prodavac ovoliko laze kako je poslao predmet a nije![]()
recite mi mozemo li mi da narucujemo sa Amazona otkad imamo paypal?
I placa li se postarina?
pozdrav ljudi, da nije ko naručivao UPS preko neta, ne znam da li bi prošao carinu, ovamo su preskupi oni sa pure sinewaveom?
Kinez u elementu :beaten:
sigourney Tang
2015-02-14 00:01:27
hi
how are you .
you are dont worry it .we ship by Singapore post
thanks .
M****
2015-02-12 14:33:06
Hi ! I paid for this order 26. January, and you said you shipped it 1. February. And you gave me this tracking number RF........SG . When I try to track it, tracking site says that there is no information about it. Can you check it what is the problem and tell me ? Thank you
M****
2015-02-09 03:43:37
Hi ! I check it, but there is no information on tracking site.
sigourney Tang
2015-02-08 20:36:57
hi
how are you .
this is the tracking number :RF.....SG
you can check it .
thanks .
M****
2015-02-08 14:26:58
There is still no information based on the tracking number you gave me. What is the problem ?
sigourney Tang
2015-01-31 23:01:43
hi
how are you .
we already send the package to you .and we will add the tracking number later .
please wait for it .
thanks .
M****
2015-01-31 14:44:27
Just to remind you that you have 2 days left to ship the package. Thank you
I moji razgovori su bili gotovo identicni, s tim sto google translate radi bolje ovom tvom![]()
Zato i ne trgujem na ali.... Ko ce se nervirat... Na ebay narucim stvar od 150e a da ne razmijenim ni jednu poruku sa prodavcem, i sve stigne top... Ako je nesto bez trackinga i ne stigne, samo posaljem da nije stiglo i da ocu refund i cao ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks