A posle kolko se mijenja tecnost za vjetrobransko staklo
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Ulje u mjenjač i diferencijal je u 99% slučajeva lifetime ulje tj. ulje koje fabrički nije namijenjeno da se mijenja ikad. Ali normalno, kao i svako ulje, valja ga zamijenit - ne može da škodi, samo da koristi
A posle kolko se mijenja tecnost za vjetrobransko staklo
Renault
Kad je potrosis dospes
Najbolje resenje je zamijenit auto i to uzet novo jer je na njega novo i ulje i sve technosti
To mozda opel, meni je na Renoa full dosao
Renault
Pa treba privuci kupce nekako.
TAKUMI
Nije to lexus frende da nece niko da ga kupi
Renault
Sto bih rado posjedovao Toyotu Land Cruiser V8. tenak.
ima li neko pedantan ko bi mi umio zalijepit carbon foliju u auto (dio dje je pepeljara,klima i muzika)?
je li postalo malo ciganski radit to sa karbonom?
Imam jos jedan problemcic , kad je auto u brzini (D) pa se pusti gas obrtaji se dizu i spustaju po malo, i auto niz brdo nema dobro motorno kocenje tj ima ali varira ravnomjerno. da li treba to da me brine , jel moguce da nije nesto u redu sa mjenjacem ? (audi a6 automatik 2006god )
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
Mene lici kao da vuce fals vazduh
pa dobro,ne mora bit carbon,ne znam da ima kakva druga,samo da pokrijem malo to sto je izgrebano,nervira me...
ima li ko?
nemah se dje parkirat kod posla i parkirah se na zonu tri, poslah odmah sms i zaboravih na auto od posla, sad opet krenuh da saljem, kad oces vec oni oposlili. Placa li se to ili ne i kako ide?
Last edited by kaemSe; 09-02-15 at 17:52.
podji sa tom porukom kod njih,obicno progledaju kroz prste,tako je ranije bilo,mislim da im je kancelarija u onu garazu iza Mase
Nije ti to bas tesko, mislim da mozes i sam.. Ja sam to radio sa bratom u njegovo auto. Skines te plastike, operes ih, osusis, uzmes foliju, upalis fen i bukvalno je samo `rastegnes` preko te povrsine, uzmes licnu/vozacku/saobracajnu i istiskujes one kruzice ( ako se pojave ), na kraj izrezes to skalperom i to je to..
Ako ti je muka radit o tome mogu ti poslat na pm link od jednog momka koji to radi a ne vjerujem da bi bilo nesto puno para itd, itd, ako je to bas malo..
Ako me nisi ukapirao samo kucaj na youtube.com > how to i sve ce ti biti objasnjeno do detalja![]()
But if you never try, you'll never know..
Dje naci te folije,crnu ili mat,samo ne karbon i malo vece dimenzije,tipa 1.5x2
treba mi info , za Madjarsku jel potrebna medjunarodna vozacka ?
ali mi treba info od nekog ko je skorije isao , jer neko kaze da treba a neko da ne treba ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja sam isao u avgustu 2014.
Prije toga sam provjeravo kod njihovih 'plavaca' u neki PR sektor i receno je dok je vozacka modernog formata i dvojezicna ne mora (a nasa jes)...
Nije mi je niko ni na granicu trazio niti ista...
Stvarno, nijesu me zaustavili da provjerim i iz 'prve' ruke, ali ako se drzis ogranicenja nece te ni dirat - ali su mi prijatelji (Madjari) rekli na startu da i 5 preko ogranicenja je kazna bez pogovora i da se ni pod tackom razno ne nudi mito
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks