Srecno bilo
Poslato sa Tetrisa 13 in 1
Taman kad telemach pusti ponudu.
Odlicno razlog vise da ne produzim ugovor.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Neko je ovdje pisao u prvi kvartal godine.
Znaci mart april.
Koliko je bio do sad?
Originally Posted by Nk-001
10.00 €
po nekim informacijama telemach bi trebalo da startuje mart/april, a cijena osnovnog paketa kod ttv-a je 10,17. a ovo povećanje pretplate biće još jedan razlog više da ih u decembru kad mi istekne ugovor maknem iz kuće.
Last edited by goran5maj; 09-02-15 at 15:41.
Ubacili SK1HD i Viasat Nature Hd u osnovni paket i poskupili pretplatu
Ako je to razlog zasto poskupljuju pretplatu nama koji imamo SD resiver? Sve mi se cini brzo cemo se razici, samo Telemach da krene i aj zdra'o.
Ova cijena od 10.95 je li samo za nove korisnike ili i stari korisnici moraju da placaju ovaj iznos ?
Ma samo za stare, a za nove će isto biti kasnije, dok ih navuku.
E svašta li ti pitaš :thumbdown:
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
korisnik sam TTV 8 godina i imam SD risiver, i za šta treba da plaćam 10,95 eura za to što su izbacili masu kanala i za ove nove što su ubacili a ne mogu da ih gledam čak ne mogu ni Atlas tv da gledam jer su i oni prešli u MPEG 4. kajem se što sam zadnji put produžio ugovor sa ovim lopovima ali nekako ću izdržati do decembra a onda zbogom doviđenja.
A molim te reci mi koga uzeti?
Extra TV - najvece smradovske lopove????
Pa kod nas sve je tako ne samo TV,biramo ono sto je najmanje lose...
Samo ne Extra TV
extra tv neću sigurno, čekam Telemach-ovu a ako ne nujih dodatću 4 evra mjesečno i prelazim na M-KABL koji ima bolu ponudu kanala. jedino od novih kanala, što su ubacili zadnjih dvije godine, mogu da gledam N1 u tri primjerka i Grand tv.
Last edited by goran5maj; 09-02-15 at 23:29.
Telemach je vlasnik i Total TV-a i BBM-a zar ne vidite da su totalu podigli cijenu na 10.95 da bi je izjednačili sa pretplatom BBM-a koja je 10.95, a što se tiče ovih novih kanala koji su dodati a ne mogu da se prate preko sd risivera, Total TV je i o tome mislio na vrijeme, ubrzo kreće zamjena svih SD risivera sa novim boxovima i to besplatno.
To ubrzo krece evo vec 2 godine.
Krecu 100% sa zamjenom SD za HD i to vrlo brzo do kraja mjeseca SIGURNO
ako su isti vlasnici telemacha, ttv i bbm kao što kažeš, zašto onda ttv u ostalim državama u regionu ima više kanala od nas i zašto jedino mi u CG nemamo sve naše kanale u ponudi a ostali ih imaju. da kažem i ovo BBM je imao bolju ponudu od TTV jedino što su oni imali loš kvalitet slike a i kad ćaše zagrmiti nijesu imali slike po dva/tri dana, znači uzimali su pare a nisu ulagali u infrastrukturu.
Prije 2,5 godine sam sa bbm-a preasao na Total jer sam kupio HD TV i smijesno je izgledala slika sa bbm-a na TVu od 50' Monteri Total TVa su me ubijedili da ne uzmem HD resiver jer ce za mjesec -dva svima besplatno zamijeniti resivere. U isto vrijeme su pocele price oko interneta, evo ga sad ce, samo sto nije i sl. Posle mjesec - dva svi novi korisnici su poceli dobijati HD resivere, a stare ko ..be, potpisali su ugovor i nema zamjene. Internet naravno prestao da se pominje. Za lazavine oko Total TVa nesto ti vise nemam kad.
Last edited by Montoya; 10-02-15 at 10:20.
neka to no su ih dobili i ljudi koji nemaju HD ili FULL HD televizore.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks