Ја сам моју преста' да мјерим прошле године, тако ми је дошло у главу нешто :Д
А кад ми дође да је измјерим ако не буде преко 43,44 има да о'кинем обије и да баталим тренинг за сва времена :Д
Ojhaa dobar si ! : D
Ја сам моју преста' да мјерим прошле године, тако ми је дошло у главу нешто :Д
А кад ми дође да је измјерим ако не буде преко 43,44 има да о'кинем обије и да баталим тренинг за сва времена :Д
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Нисам се мјерио, преко 93 сигурно и'ам сад... Мада сам дода' и сала од нове видим, некако сам испа' био из колосјека те 10 дана кад нисам тренира', али да смо ми здра'о само, све ће то доћ на своје :Д
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
А таман ће се то и десит, све су прилике :Д
Ja nisam skoro mjesec dana trenirao...dako se nakanim sju da počnem... Mada sam igrao fudbalicu, basket, biciklo drao... Imam neki gainz plan...biće loodo
-->*-TRIATLON PG!-*<--
moje suvazda blanko na 44 bez treninga a imam i ja plan za gainzzzzzz
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ш'о?Ja nisam skoro mjesec dana trenirao...dako se nakanim sju da počnem... Mada sam igrao fudbalicu, basket, biciklo drao... Imam neki gainz plan...biće loodo
Хаххахах, лако ми је сад за тебе :Дmoje suvazda blanko na 44 bez treninga a imam i ja plan za gainzzzzzz
Је*ите ми све ако овај умије мртво да уради
Mrtvo je precijenjena vjezba realno..
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Како за кога и како за коју сврху
Да можеш направит' леђа без мртвог, можеш наравно, то је сигурно![]()
daj ne zebavaj..mora tu bit jos koji cm,ozbiljno
ajd zivotati izmjeri,jer nemoguce da je 42
edit:
koliko god mi bio mrzan ovaj glavonja bakic,zar stvarno mislite da ne zna kako se izvodi mrtvo?vjerovatno ima neki razlog sto radi tako kako radi,pajser jedan kako god obrnes..
precijenjena vjezba,ne radi je 80% vjezbaca,vjerovatno jer su svi pametni pa je precijenjeno to za njih..ahaa
Last edited by dontigar; 09-02-15 at 08:52.
Ja to mjerim 2 dana posle treninga, a ne ka ovi moji strucnjaci bupaju s bučicama 20minuta i onda trče da uzmu traku kod pulta... xD
Možda ima...ak znam...sad je to sve palo..eo ni noćas ne pođoh na trening...sve trazim izgovore...vrijeme ovo ono xD Mozda odradim sklekove u sobu...![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ako ti je to glavni cilj bucaj ruku posle svakog treninga 2 vjezbe za triceps - 2 za bicepsKum mi u teretani od recimo 10 vjezbi, 4 za ruku radi + poseban dan kad buca samo ruke. Cak i podlakticu radi predano
![]()
Inace to je malo i stvar genetike. Neko ima krupne udove. Meni se cini da nikad ruku nisam imao ispod 40. A farmerice se citav zivot mucim kad trazim. Fudbal je tome doprinio prilicno.
Da li preskakanje konopca smanjuje mišićnu masu?
Mrtvo ne da nije precijenjena vježba, nego jedna od jačih vježbi, jer je za cijeli organizam i sa njim ti radi veliki broj mišića.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ma mislio sam vremenske prilike kiša, vitarEo odradih noćas prvi, u TopGym uplatih... Ima tamo jedan bradati kosmati jarac, kako bazdi čojek, usmdrio cijelu teretanu...A baš se nadah da će bit razlika u odnosu na ovu mi moju zagoričku...kad ono bazdi druže...umrijeh noćas...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Zato neka prostrana teretana, da se moze bjezati od ljudi ili ko moze jutarnji termin. Mada gore mi padne kad osjetim parfem ili neki dezodorans na zenama koje se oznoje, pa se to pomijesa. E to truje!
Prostrana je ova...cijeli suteren zgrade...al kad dodju prasci...krmad koja misli: "A dobro, trenira se, muški smo, znojimo se", koja se ne umije istuširat, stavit stick pod pazuh ili makar antiperspirant sprej neki...to je 2-3e troška na mjesec dana, a ni sapun nije skup...No seljak jednom seljak vazda, iz kuće to kupe...pi
A cure da jebe oca ne osjetih nikad da smrde...Znao sam ovako smrdulja po gradu il u naselje, al u teretanu nisam...
Mada meni i kad se miješa znoj sa aftershave-om il dezodoransom ne osjeća se ništa bez miris...Naravno, istušira se čovjek pa to stavlja...a sad ako neko smrdljav oće da "zavara tragove" pa se prska po bazdeljavom pazuhu itd...e to je druga priča xD
uf...napunih se safre oko ove glibave krmadi![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks