stvarno dokle vise!?
dokle više ljudi...
She is only here to annoy herself!
stvarno dokle vise!?
Što bi sa temom, jesu li se pobrisali postovi od 2010. g pa na ovamo
Kojom temom?
Ovo je tema o Fedoru...
fedororu onom mma teniseru
poslato paukom
istrajan budi.
Ljudi, prica o fedoru mnogo smara, ali eto jos jednom da ponovim.
Fedoreve jedine borbe koje se mu ja priznajem je pobjeda protiv mirka filipovica i protiv minotaura (i jedan i drugi su kasnije dobili lijepih batina u ufc-u.), pri cemu je jedna sa minotaurom bila prilicno kontraverzna... npr protiv barneta se uopste nije borio..
Pride je bio kanta amaterska u odnosu na danasnji ufc...tako da najveceg svih vremena mozemo samo u okvirima ufc-a trazit.
Ne postoji borac koji nije na hemiji, pa isto tako nemojte mislit da je fedor bio cist... o tome je glupo raspravljat.. m1 global je od fedora zaradio milione...i ne vjerujem da svoju investiciju nije stitio hemijom kao i glupom pricom da je kompjuterskom tehnologijom uticano na fedora da izgubi protiv silve..
Valjalo bi da zavrsimo pricu vec jednom o fedoru na ovoj temi...coek je istorija isto kao npr roys gracie koji se borio sa duplo tezim od sebe...nidje veze..
Steroidi mogu da doprinesu snazi i izdrzljivosti, ali sigurno ne tehnici, koordinaciji isl..
Ima ljudi kojima je genetika dala da budu izdrzljiviji i jaci od drugih. Tako da ta prica kako se svi drogiraju ne stoji.
Znam ljude, koji treniraju godinama, a misica nemaju, a isto znam neke koji odrade par treninga i odma izgledaju kao zivotinje.
Dzabe borcu svi steroidi Svijeta, ako ne umije da se bije.
Sad je glavna tema kako je Silva testiran 20 dana uoci borbe, a testovi su prikazani tek nakon borbe. Koja je svrha testa, ako su rezultati poznati tek nakon borbe.
Najprije ce biti je doslo do korupcije i da je borba morala da se odradi zbog PPV-a.
Last edited by Sandor Kolar; 05-02-15 at 22:56.
istrajan budi.
Potpisujem sve sto si rekao,tako dobro a sto krace !
Malo me nervira ova situacija sa Silvom i Diazom...
Vjerovatno ce Diaz (i ako je vec najavio penziju) popiti vecu kaznu zato sto je pusio marihuanu od Silve koji je bio na steroidima.
A najjace od svega je to sto je Jones nacionalni heroj jer je smrkao kokain i bio jedan dan na rehabilitaciji !!!!!?????
Bas me pizdi ta situacija !
A jones je debil sto je to konzumirao, ali on to nije koristio cesto, niti pred meceve, to nema veze sa njegovim postignucima, jedino sto kvari njegovu sliku o dobrom primjeru osobe sto je bzv. Za jednu da kazem popularnu osobu kao sto je on ali njegov mma uspjeh je neosporan bratski.
poslato paukom
istrajan budi.
nisam osporio njegov uspjeh niti bilo sta vezano za borbe,samo kazem da nije fer u ovome slucaju prema diazu.
ako nisi znao diaz je par dana prije mecha bio cist na testu,dan pred borbu je dobio licencu...
opste je poznato da se marihuana u krvi i urinu zadrzava i po nekoliko mjeseci nakon konzumiranja i da nikako ne moze da utice na spremu ili bilo sta u borbi,a bice kaznjen vise nego ova dvojica,tj. Jones nije uopste kaznjen.
Jbg. Ja s vec rekao da je ufc jedno obicno smece od organizacije tako da me to uopste ne iznenadjuje
poslato paukom
istrajan budi.
Naravno da je Jones pred mecheve vukao, 5-7 dana se zadrzhava u sistemu...
P.S. Chochek isto provjeri josh jednom tu "opshte poznatu" chinjenicu...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Marihuana 4-8 nedjelja, iz pouzdanih izvora .Sve zavisi od čoeka do čoeka.
Kako me nervira sto su sad svi sebi dali za pravo da bacaju kamenje na Silvu. Svima je kao krivo, a svi pucaju od srece, makar 90%.
Svi imaju nesto da dodaju itd..
Last edited by Sandor Kolar; 06-02-15 at 07:37.
Ja ne znam kolko kokainu treba da izadje iz organizma ali znam kad se uzme da dejstvo ne traje preko sat dva, tako da bi moglo da se kaze da mu je kokain pomogao da pobijedi borbu on taj kokain mora da uzme neposredno prije meca.
poslato paukom
istrajan budi.
Iz urina i krvi ne mozhe...
Sent from Tapatalk
#fakenews
To o cemu ti pricas se zove snaga tj ako oces da se precizno izrazavamo to je sila, sto je veca masa nekog tijela to je veca sila potrebna da bi se tijelo pokrenulo iz stanja mirovanja, tako da za masivnijeg borca njegova snaga je veca od mrsavijeg sigurno ali brzina sigurno nije jer mrsavoj osobi posto je manje masivna treba manje sile da bi izvrsio istu akciju, po tvojoj logici jednako su brzi heavyweight i flyweight, a ovo sto si naveo useina bolta u tom kontekstu da je masivan nije dobar primjer, ako u jednacinu ubacis paremetar kao sto je visina citava prica dobija novu dimenziju, usein bolt je za svoju visinu mrsav, on ima 2 metra ako se ne varam a tezak je 90 I dva, tri kila. Usein bolt sa tolikom visinom ne mora uopste da bude brzi od svojih rivala cak moze I za nijansu da bude sporiji! A znas li zasto? Zato sto mu je duzi korak od ostalih, I on je mozda u citavoj trci napravio manji broj koraka od takmicara koji su nizi od njega ali su njegovi koraci veci od njih i tu se pravi razlika. Boltu je bog dao dar da pri toj visini ne bude zamlatina vec da je ujedno i u velikoj mjeri brz. Moras priznat da ti znanje o fizici nije jaca strana.
poslato paukom
istrajan budi.
Prvo, znanje iz fizike mi je jaca strana, i to bas jaca strana.
Drugo, ne pricaj na pamet, nego se informisi prije nego sto pocnes nas da ucis odje stvarima o kojim pojma nemas.
Uzmi primjer Moris Grina, visestrukog osvajaca olimpijskih medalja, strasno mrsav tip bez misica...
Kako ides ka kracoj distanci, to su ljudi masivniji i nabilnovaniji... upravo zbog BRZINE i EKSPLOZIJE... npr da ima disciplina 30m, najbrzi ljudi bi bili power lifteri od 130kg, i Bolt im nista ne bi mogao.
Edukuj se...
masa puta ubrzanje,ovo ono![]()
silva vs diaz proglasen no contest od strane nevada state athletic commission zbog silvinog koriscenja steroida.
Momak je u pravu kad kaze da se dobijanjem mase gubi na brzini i eksplozivnosti.
A ono sto su sprinteri nabildovani nema veze sa eksplozivnoscu koliko sa posebnom grupom misica, cija je glavna funkcija skladistenje rezervi kiseonika, bez kojeg sprinteri ostaju na kratkim distancama. Organizam trosi vise kiseonika nego sto moze da proizvede i onda se bilduju misici , sa posebnim tipom vlakana, koji skladiste rezerve kiseonika kako misici koji su ''zaduzeni'' za brzinu ne bi ostali bez ''goriva''.
Last edited by Sandor Kolar; 07-02-15 at 21:36.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks