valjda vidite da je ovo iz primljenih mailova a ne poslatih... neko od ovih sto su primili je dao vijestima..
valjda vidite da je ovo iz primljenih mailova a ne poslatih... neko od ovih sto su primili je dao vijestima..
Željnost za senzacionalizmom is strong with this one.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Objavljeno: 06. 02. 2015 - 12:29Vijesti
Gojković: Odluku o SNP-u i poslaničkom mandatu saopštiću u nedjelju
FACEBOOK TWITTER
Komentari (2)
Poslanik SNP-a i funkcioner te partije iz Herceg Novog Obrad Gojković, saopštio je da će odluku o njegovom daljem političkom angažmanu saopštiti u nedjelju na sjednici Glavnog odbora.
„Odluku sam već donio, ali red je da je prvo saopštim prijateljima i partijskim kolegama iz Herceg Novog. Zvanično, odluku o mom daljem političkom angažmanu saopštiću u nedjelju na sjednici Glavnog odbora, kazao je Gojković u telefonskoj izjavi Portalu Analitika.
Gojković je jedan od devet poslanika SNP-a, a za formiranje novog poslaničkog kluba, koji predvodiVelizar Kaluđerović, potrebno je tri poslanika.Herceg Novi odavno slovi kao najveće uporište SNP-a u Crnoj Gori.
![]()
Last edited by minjo; 06-02-15 at 15:00.
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
foto koje kruze preko facebook-a... x foto zabjela, skole...
sto li prozivaju gradonacelnika a za njega su glasali.. svasta...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 06-02-15 at 22:22.
http://www.vijesti.me/vijesti/dzomic...ne-gore-817955
215 komentara za 3 sata, sa čega li to treba da nam se skrene pažnja?![]()
She is only here to annoy herself!
Izgleda de ce se cet**nici spremati na nekom drugom podrucju ...
Izglega da ce se bombe bacati izvan ove blagoslovljene zemlje, jelda?
Last edited by A+A; 08-02-15 at 10:50.
Bravo! Da nije ova taksa za gorivo?
Na trenutak zamislimo šta bi od te ljepote ostalo da je ostala u Kučima. Koga bi taj magnet privukao, kakve sile i događaje između dva rata. Ne bi bila pognuta, sigurno, jer bi joj se klanjali zbog mrtvog đeda. Ne bi joj kičma pukla kao većini vršnjakinja rođenih 1897. Vjerovatno bi čibučila i upravljala grupom gorštaka, pokušala da kanališe njihove bjesove, kao prava đedova unuka. Možda bi se neka ulica u Podgorici zvala po Olgivani.Nista strasno... Dok su zene u usa crnogorke cuvale nokte od pranja sudja i posteljine zahvaljujuci masinama, itd.. Crnogorke u CG za to vrijeme polivale vodom utabanu zemlju u kolibama, isle po jamama da iznose ledenice za vodu ulizicama i podvirepovima vladara CG i Kraljevine YU ..i sve casno i posteno ka' sto je vazda bilo...
Ali, i kao i svi sto ostase 90-tih u ex YU pod vodjstvom i budalisanjem partijskih knjizica skj-u ...
Hvala Lepo
http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/8...tenegrini.html
"Vi ste čuli da ovih dana državne vlasti progone oca Velibora Džomića. Ne rade to Crnogorci, to su bezbožni Montenegrini..."
Свијетли Владика нас сад дијели на Црногорце и Монтенегрине. И то је напредак, озбиљно. Више нисмо Срби и комунистичка копилад.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Svaka rijec je vladici na mjestu.
Samo bezboznici mogu ciniti ovakve stvari, i ljudi koji krse zakone i ljudske i bozije , jer podsjeticu te da Dzomic zivi u Crnoj Gori vec duze od 20 godina u kontinuitetu , i da mu je supruga drzavljanin Crne Gore kao i djeca.
A kako i koliko se zakon u Crnoj Gori postuje, najbolje pokazuje cijenjenica da Dzomica iz Crne Gore proceruje ministar Konjevic, Bosnjak sa drzavljanstvom BIH, rodjen u Zenici , koji je u Crnu Goru dosao sa roditeljima 1993. godine kao izbjeglica.
Po kojem osnovu Konjevic ima pravo na drzavljanstvo Crne Gore, a Dzomic nema ?
E vidi stvarno, još će i Džomić ispasti žrtava u svemu ovome.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Dzomic nema pravo posto jr bezbjednosna prijetnja. Velikosrbin, cjetnik i zlotvor crnogorskog naroda. Milije mi je sto ga i$cerase n'o pare. Pa ide pjesma jedna za sve botove : " Put putujr stravofore, putujem i ja oba nas je zavela ta zla murija"
One Ring to Rule them all...
E da je samo Džomić jedini kojeg treba protjerati ..
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Polako nedje mora da se pocne. Sad ce njegovim putem i jedno 20ak svestenika koji su dosli odje da prosipaju pamet. Isto tako saznajem da je moguce da krene masovno oduzimanje CG drzavljanstva tipovima koji imaju duplo.
One Ring to Rule them all...
Akcija "Putuj igumane" je pocela. Kome Crna Gora nije svetinja samo pokazati put do granice pa neka se gicaju dje im je bolje, ljepse i udobnije.
nabijem na k.... sve popove koji se bave politikom i sve politicare koji se bave crkvom......samo gledaju da zavade narod stoka jedna
Švajcarske banke, heh
http://www.vijesti.me/svijet/banka-s...tajkuni-818306
To je britanska banka...Hvala Lepo"Objavljeni dokumenti datiraju iz perioda od 2005. do 2007. godine"
Ne možeš ih ovdje odbranit Majo.
Koga branim?
Hvala Lepo
Ti si Majo kolaborant branis britansku banku od nas![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks