Sve mogu da razumijem ali The Warrior i Inglorious Bastards nikad. EPSKA SRANJA.
Samo da prodju sledeca dva dana...odavno nisam bila napetija...I sad kao izrazavanje sopstvenih misli na forumu ce da me smiri? Vrlo inteligentno sa moje strane.:dejection:
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Sve mogu da razumijem ali The Warrior i Inglorious Bastards nikad. EPSKA SRANJA.
nijesi bila samo sustina tog trenutka, vec svoh mojih trenutaka do tada..
Petak
![]()
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Crnogorcu/ki dati radno mjesto... :sentimental:
Ovo da se prisjetim da mi slucajno nikad vise ne padne na pamet.
Hvala Lepo
S'to se radi ? ima li posla ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
A meni ovako nabusita povrsnost uz "generalisanje" g. nepozvanog i u nista ukljucenog XerXes-a, samo potvrdjuje stav da mi vise ne padne na pamet ista slicno.
Socijalisticko samoupravljanje, i ko bolje zna sta je sta - a da pojma nema sta komentarise... To samo u CG prolazi - gdje dopuste.![]()
Hvala Lepo
das covjeku platu 200e , radi 12h i ocekujes da ti radi extra :P i da razumije da je kriza i da mu ne mozes dat vecu platu :P
shalu na stranu ,Majo ocigledno imas posla sa pogresnim ljudima :P
ps. covjek je objasnio , a posebno dio dje je napisao da ne sudjeluje u dobiti kompanije...
![]()
Last edited by Stivi; 06-02-15 at 10:09.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
mada mene uglavnom ispizde salterske radnice, radnice u sud i mup jer ih ima masu neudatih DJevojaka od po 50godina pa su malo isfrustrirane ... ali se zato vazda fino popricamo i poprigamo
Moj prijatelj obozava radnice na salterima i u svim javnim sluzbama koje posluju sa gradjanima...
Samo dijeli komplimente, pored supruge ili kako god.. Propjeva covjek... i sve zavrsi u tren.
Voli to covjek cudo jedno, pa ima i moju punomoc da mi zavrsava sve sto mi je potrebno...
Hvala Lepo
najgore salterske radnice koje sretoh su u zavodu za zaposljavanje.. sve se nesto prenemazu iscudjavaju, sto ih god pitah "ne moze", a na kraju kad vec izgubih strpljenje ja ih fino pitam na osnovu kog propisa to ne moze gospodje odgovor je bio sledeci : "cus na osnovu kog propisa, ada zakona" na moje pitanje kojeg zakona slijedi odgovor "cus kojeg zakona adaa rjesenja direktora" sa sve izgovorom klasicne podgoricke kompleksasice koja zivi na rate i od izbora do izbora i kojoj je najveci zivotni uspjeh ako joj se migo javi ili ga vidi dje... sve bih to govnj...m metlom izbacio na ulicu..
Kakav zemljotres upravo sada kad mi se na 2 sprat krevet seta kroz sobu. Kako li je onima na 8. U jbt 3 minuta ljuljanja!
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Ponekad kad me zelja povuce privirim malo na po neku drustvenu mrezu, procitam po koji komentar sa tudjih slika i kao po automatizmu dobijem nagon za povracanje i odlazak do toaleta svog cijenjenog doma.
Ad astra.
Prosula se prica da je novi TPB zamka FBI-a. Evo i Kickass je offline.
◼tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Svakodnevno koristim Kickass i nikad nije zabagovao. A tpb, nzm ko ga sad vodi, ali hvala mu, skinuh prekjuce kompletan Treci kamen od Sunca, 14gb... U moru modernih rezija i efekata, uzeli se co'ek starog humora
.
Nerviraju me ljudi koji ništa ne rade!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Onaj osjecaj kad ti se od hladnoce ukupe testisi pa ne mozes da ih nadjes da ih poceses. I ono osjecanje kad znas da ces dobiti upalu mokracnih kanala jer setas kerove na -15...
One Ring to Rule them all...
Moramo li i mi što umijemo da se 'ebemo da gledamo i razmjenjujemo utiske s '50 nijansi sive'?
Jedva ga čekam ka' 14. februar i 8. mart...
Sell the Vatican, Feed the World!
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks