ovo je za zatvor par god. najmanje
ovo je za zatvor par god. najmanje
She is only here to annoy herself!
Ovaj u gtra ka da vozi fapa
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Evo sad su se na Stari kod tehnomaksa cuknuli golf 2 cini mi se i neki passat. Golf ga udario od iza
Inace na 0:01 se odlicno vide tablice ovome ferdzi
Last edited by LUKA!; 06-02-15 at 17:56.
But if you never try, you'll never know..
-1.
Sad cu dobit po prknu od zztop-a.
TAKUMI
Ja vozim svakodnevno tim putem i ne znam o cemu pricas. Jedino mi se desava kad su velike kise pa popliva ulica da vozaci zaobilaze lokve i ulaze u suprotnu traku. I ima jedan dio dje je suzenje izmedju Vranjskih njiva i one blokare, koji je los pa vozaci izbjegavaju ivicu jer je put talasast
nisi vozio kroz martinice, ovo do zatvora je pita
Martinici su druga prica, to je bas wrong turn![]()
iskreno mi je milije da vozim pod nagibom od 20 stepeni i na talase (ka na dzip reli) nego ona krivina 50m prije dje je s jedne strane zeta (ladna voda), a s druge fali asfalta...
znas o kojoj se krivini radi - onamo svaki dan neko mijenja gumu jer je izbuca na tu rupu
a one sto preticu na ono parce puta od blokare do skretanja za Vranice bi puco (sreca sto nijesam zaduzio pistolj), jer je to nevidjeno izlaganje opasnosti drugih vozaca zbog nepreglednosti puta i njegovog nekvaliteta
TAKUMI
Ovo boli.
Sent from my iPhone using Tapatalk
...
Kako mi je zao one Lade na 2:14.
TAKUMI
Slikano sa velike daljine.
Ne stigoh da slikam golf 3 plavi koji je karamboliran takodje....
![]()
s obzirom da se na ovaj forum krive ovi sto prodju na zeleno, mislim da je nebitno.
f6
Ovu raskrsnicu prolazim svaki dan po nekoliko puta, pravi je rasadnik podgoričkih denegerika. Semafori ne služe ničemu, crveno i zeleno se jednako prolaze.
ja uvece cesto ovuda prodjem posle ponoci...jos nisam prosao na zeleno da ne stanem i pogledam ima li koji kamikaza koji misli da nema nikoga u to doba...desavalo mi se par puta da mi ispred nosa proleti neko na crveno, i to brzinom koja nije ispod 3 cifre...
Moja nekadasnja ulica, svaki put kroz crveno.
TAKUMI
dopuna za ovo od jutros
![]()
4 udesa danas. Prvo kroviranje Focusa blizu moje kuce, onda neki Pug pokosio sve pred sobom na Karabusko, pa onda preko puta Pobjede...
TAKUMI
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks