Page 31 of 185 FirstFirst ... 212728293031323334354181131 ... LastLast
Results 751 to 775 of 4622

Thread: T-Mobile [opšta tema]

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post
    Je li moguce da nisu povecali bar na 2gb ovaj paket od 5e

Sent from my iPhone using Tapatalk
    bitno je da na svim reklamama i bilbordima pise da je to "NEOGRANICENI INTERNET"... U USA se pobunili, pa su korisnici pobijedili, vise ne smije takvog reklamiranja da bude, a korisnici obesteceni. Kod nas ce kao i za ritam klub: sad su smanjili na 64kbsp, za pola godine ce da smanje na trecinu, tj 21kbps, i na kraju ce da kazu: pa posto se zalite, sad imate samo taj 1GB, i preko toga nista, blokiramo vam net
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1,244
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    546 Posts

Quote Originally Posted by NokiaPg View Post
    Da li iko ima ugovor gdje stoji da ce protok minimalni biti 128Kbs. Ako nema onda nikome nista. Jesu li nas sve naljutili jesu. Iako volim Telekom ovo mi je bash zasmetalo.
    No sto se zalim na privatnu stranu firmu kad drzava koja treba da nas pazi izmislja svaki dan neki novi namet i jos gore dopusta druge da nas *araju u junačko....

Send from past.
    Ne pise kolika je brzina u ugovoru. Ova usluga se aktivirala porukom ili jednim običnim zahtjevom na šalteru. Ali je pisalo nekada na sajtu Telekoma sta podrazumijeva internet paket od 5 eura: neograničen internet od 1 GB a kada se potroši smanjuje se brzina na 128 Kb/s. Međutim i na sajtu su izbrisali kolika je brzina kada se potroši 1 GB, da bi mogli da smanje na koliko oni hoce. Svaka im čast koliko se trude da nas prevare i opljačkaju, a u tome im pomažu i naši sugrađani. Oni imaju pravo da mijenjaju uslove i cijenu usluge ali isto tako i korisnici imaju pravo da raskinu ugovor ako im ne odgovara. Ostaje pitanje kako i pod kojim uslovima će neko ko je potpisao ugovor na dvije godine moći da raskine ugovor. U svakom slučaju treba podnijeti žalbu prvo Telekomu a nakon njihovog vjerovatno negativnog odgovora i Agenciji za telekomunikacije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bez obzira da li sada pise ili ne, pod tim uslovima je potpisan ugovor. Za period ugovora oni ne smiju da mijenjaju uslove na stetu korisnika ili ukidaju paket, ako prethodno ne ponude alternativno rjesenje. Pisite zalbu, osnovana je. Ko nije pod ugovorom neka odjavi internet 5, uzme data karticu sa pretplatom od 6e, promo period je u toku pa umjesto 1 dobijate 2 GB i nakon toga je brzina 128kbps. Taj net mozete da podijelite sa svojim brojem i paralelno koristite u modemu ili tabletu i telefonu (a moze i samo u telefonu). Studenti jos imaju 25% popusta. Jedino sto nemate pristup LTE-u ako ne doplatite 5e, sto je takodje pljacka.

Edit: pise 128 kbps u opstim uslovima koriscenja internet opcija: http://telekom.me/content/pdf/11.10internetopcija.pdf
    Last edited by Adriatic; 04-02-15 at 15:35.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ali imas LTE na voice kartici + na LTE-u imaju jedan strasan bug

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by Adriatic View Post
    Bez obzira da li sada pise ili ne, pod tim uslovima je potpisan ugovor. Za period ugovora oni ne smiju da mijenjaju uslove na stetu korisnika ili ukidaju paket, ako prethodno ne ponude alternativno rjesenje. Pisite zalbu, osnovana je. Ko nije pod ugovorom neka odjavi internet 5, uzme data karticu sa pretplatom od 6e, promo period je u toku pa umjesto 1 dobijate 2 GB i nakon toga je brzina 128kbps. Taj net mozete da podijelite sa svojim brojem i paralelno koristite u modemu ili tabletu i telefonu (a moze i samo u telefonu). Studenti jos imaju 25% popusta. Jedino sto nemate pristup LTE-u ako ne doplatite 5e, sto je takodje pljacka.

Edit: pise 128 kbps u opstim uslovima koriscenja internet opcija: http://telekom.me/content/pdf/11.10internetopcija.pdf
    svaka cast na ideji i na linku, mozda se i moze pokrenuti nesto
    Quote Originally Posted by Poseydon View Post
    jeeeel? Aj javi mi na PM taj bug, ako nije nesto sto bi njihova ekipa trebalo da zna?
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pm meni takodje, thx. Ja sam mislio da LTE omogucavaju besplatno samo pretplatnicima internet 5 i internet 15 paketa.

Thanks Thanks Given 
    1,244
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    546 Posts

Nije poenta u bagu. Bag ce se ispraviti prije ili kasnije. Ja ne zelim da se bavim sa tim nego da dobijem uslugu iz ponude koju sam platio. Ponuda je bila 5 eura za 1GB a nakon toga smanjenje na 128 Kb. Ne mogu da vjerujem da se usuđuju da tako beskrupulozno kradu svoje korisnike na ocigled svih.

Thanks Thanks Given 
    1,244
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    546 Posts

Quote Originally Posted by Adriatic View Post

Evo sam nasao i ugovor o kupovini telefona na rate na dvije godine gdje fino pise da ce brzina biti 128 Kb nakon potrosenog 1 GB. Znaci moraju sacekati bar dvije naredne godine sa smanjenjem brzine. Slijedi im zalba koliko je sjutra.

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    14 Posts

Ne moraju oni ništa..
    Do sad je bilo posle prvog GB brzina 128kbps i to je užas sporo, a ko hoće da dokupi još jedan GB za 5e a sad je 2.9e ?
    Što i nije toliko loše, malo se povede računa i 1GB je OK.

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

heh, ja sam nekad koristio njihov Max G paket (ili kako se vec zvao), koji je bio najveci i davao cijelih 50MB (!!!) mjesečno! Tragedija u svemu tome je što nisam imao dial up i to mi je bio jedini način da pristupim netu od kuće... Svakako, ovo im ne treba tako olako dozvoliti...
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1,244
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    546 Posts

Quote Originally Posted by novakb14 View Post
    Ne moraju oni ništa..
    Do sad je bilo posle prvog GB brzina 128kbps i to je užas sporo, a ko hoće da dokupi još jedan GB za 5e a sad je 2.9e ?

Ne gledaj samo kroz sebe i svoju potrosnju. Nisu nam potrebe iste. Sta ce mi smart telefon ako imam ogranicenje interneta. Da igram igrice na njemu? I meni je nekada bilo 50 MB dovoljno ali tada nisu bili jos dostupni smart telefoni. Sad mi je 1 GB malo. Manje vise sve aplikacije smart telefona koriste internet i potrosnja se povecala i tek ce se povecati. Nije cilj da se suzdrzavas od potrosnje ili da te neko ogranicava. Da je tako onda bi sve stalo na 2G. 128 jeste malo ali je neki minimum bar u ovom vremenu da bi neke aplikacije funkcionisale. Ako smanje na 64 tesko ces moci da pretrazujes web stranice koje su svakim danom sve vece i zahtjevnije, da ne govorim o skypu ili nekim drugim aplikacijama. Sta ce mi pametni telefon ako ne mogu da gledam video online, youtube, koristim video pozive, saljem slike itd itd. Hoce da nas natjeraju da kupujemo internet i da ga placam kao suvo zlato. Kao sto je nekad bilo sa dial-upom. Nije problem da se dokupi jos 1 GB ali ima korisnika koji trose i vise. Oni su naucili da svake godine prave sve veci profit i uzimaju bonuse. A ko na kraju ispastaju oni koji najmanje zarađuju. Njima firme najmanje placaju racune u odnosu na menadžere i direktore. Direktori čak imaju potpuno besplatne brojeve. Oni su VIP.
    Last edited by Apolo; 05-02-15 at 18:04.

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

realno, stisla ih je muka, jer sve manje zarađuju od voice-a i sms-a... Ja sam prešao na smart 5, i pored vajbera, 3 besplatna broja u mreži i ostalih VOiP servisa, od 60 minuta mi ostalo 39 min i 59 sekundi
    128kbps je bilo dovoljno za voice call, 64kbps neće biti, pa stiskaju. Ali ugovore imamo...
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    6,190
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Quote Originally Posted by novakb14 View Post
    Ne moraju oni ništa..

Ako u ugovor tako pise, moraju kao bele lale. Jesmo suplja drzava ali nismo u Afriku.

Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    14 Posts

Postoji nešto što se zove wifi @Apolo
    Sori

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    14 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Ako u ugovor tako pise, moraju kao bele lale. Jesmo suplja drzava ali nismo u Afriku.

Ima tu raznih fora, nidje ti ne piše da je ta brzina zagarantovana, tako da..
    Npr. Za adsl u ugovoru piše brzina DO toliko i toliko

Thanks Thanks Given 
    6,190
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Ako brzina nije zagarantovana onda treba i da pise to (to je ono sitnim slovima) ako toga nema u ugovor mogu da ga dudlaju svima odreda sto ce ga smanjivat.

Thanks Thanks Given 
    9,657
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Sent from Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Regulator je taj koji mora da odobri svaku promjenu. Ovo sto masete uslovima, macku o rep. Potpisali smo da oni mogu sve uslove da mijenjaju samo da nas predhodno prikladno obavijeste, sto upravo i rade. Otkazi, promijeni operatora(mada mislim da je kod konkurencije isto 64kbps, makar kod Telenora).

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    14 Posts

Regulator je taj koji mora da odobri svaku promjenu. Ovo sto masete uslovima, macku o rep. Potpisali smo da oni mogu sve uslove da mijenjaju samo da nas predhodno prikladno obavijeste, sto upravo i rade. Otkazi, promijeni operatora(mada mislim da je kod konkurencije isto 64kbps, makar kod Telenora).
    Živa istina
    Možemo samo da klečimo i da se molimo
    Rade šta oće, niko im ništa ne može.

Thanks Thanks Given 
    1,244
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    546 Posts

Click image for larger version. 

Name:	ugovor.jpg 
Views:	130 
Size:	10.1 KB 
ID:	129614Ugovor je ugovor i vazi za obje strane i mora se postovati dok traje.

https://postimg.cc/image/lj86xn7at/
    Last edited by Apolo; 06-02-15 at 15:15.

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

attachuj fotku nedje drugo, rezolucija je smanjena na 316px × 178px :roll:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

ima Kod telenora paket 6e mjesecno 1gb brzog, pa 256kb do kraja mjeseca, sto uopste nije lose s obzirom na konkurenciju
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pricamo o internetu na voice karticama. To je data kartica i duplo je losija ponuda u odnosu na konkurenciju

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    14 Posts

Počeli su da kradu kao što sam i mislio..
    Nisam potrošio bez 50-100mb od 1. a kažu 200+ pu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    7 Posts

koji prepaid paket ima najjeftinije pozive ka svim mrezama u cg?

Page 31 of 185 FirstFirst ... 212728293031323334354181131 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)