328 za 8 cilindara. 324 za 4 cilindra. 326 za 6 cilindara. ECU je isti (uglavnom). Razlika je u broju podrzanih cilindara. Svaka od ove 3 varijante je odlicna i trenutno za klasu bolja od konkurencije.
Uostalom evo sto pise proizvodjac na http://www.lpgtech.eu/?page_id=5199
To correctly connect the TECH-32x OBD controller with the vehicles OBD system,
Svi ovi gore navedeni (324, 326 i 328) nalaze se na istoj stranici modela.
http://www.lpgtech.eu/wp-content/upl...aczenia_EN.pdf
Support up 4/6/8 cilinders - depends on controller version
Bilo koja da je verzija (GDI/MPI) - moze gore ugraditi sistem za to![]()
Last edited by .:.; 04-02-15 at 20:06.
LPGTech 32x OBD ima fenomenalan software.
Porediti 32x OBD sa konkurencijom je kao porediti Win 7 sa Win 3.1.
Imam Smart-a, i čuje se nešto kako lupa kada se krece od 20km/h pa na gore kad mu ne stiskam gas. Imam osjećaj da mi lupa ispod nogu i pomislio bih da je auspuh da mu nije pozadi. Trap mu je odličan, dizali ga na kanal. Šta može biti? I ima li neko u PG ko popravlja SMARTove kako bi ga poveo na detaljan pregled kod čovjeka koji se razumije u njih. Hvallaa
:*
Ako je ko strucan da mi odgovori to bi me spasilo
Kakva je procedura uvoza auta iz amerike?
Auto je iz daleke 1970 v8 7400ccm,ima li kakvih povlastica s obzirom na godine(msm na regu) ne znam kakva je situacija kod nas sa tim? Samo konkretni odgovori me interesuju
Jel to kamion?
Chevell ss
Obavezno stavi sliku, i ne mogu da vjerujem da ima neko u cg da bi ovo kupio. Naklon do zemlje.
Na zalost nemas nikakvuh povlastica. Odradice ti procjenu, poslati na masinski fakultet dje imas 50/50 posto sansu da ti kazu da ne mozes da ga uvezes jer ne postoji nikakav test pa moras da ga vozis u evropu i to krvavo platis, a registracija te kosta ko za svaki 3k+ automobil.
Najbolje bi bilo da kontaktiras one budvane da ti srede privremene tablice jer ga drugacije voziti neces, osim ako imas US drzavljanstvo ko Fabija.
Govorim iz iskustva jer sam htio da kupim Nisan Silviju koja se nije prodavala nidje bez na azijakom trzistu. Kad su mi rekli sta sve treba ladno sam odustao
Cekaj par godina da uvedu zakon o oldtimerima i ja ga cekam da bi uvezao ne cj iz usa. Sad je to previse
Vase misljenje o kupovini rang rover sport 2.7 dizel (2006 god) ?
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
Sve najljepse ali ima neka vazdusna vjesanja koja kad odu oderu koliko su skupa.
Na 2006 godiste je to vjesanje poboljsano,tako da se ne kvari cesto,sto nije bio slucaj sa starijim modelima.
Odlican auto
Taj Range je problem na 4 tocka.
TAKUMI
Skup je do bola a vjerovatno je stasao za popravke
Prije bih rekao da je Freelander problem 4 tockA
Na Range nema vecih kvarova 100%,mislim generalno
Na trapu su mu najosjetljiviji elektronski stabilizatori,mogu da se zaprljaju ili da zalede ako si nedje u kakav snijeg ili led...
Imam neke literature sto sam ukrao englezima,pa ako kome zatreba mogu mu snimit,ne znam ni ja cega sve ima ali ima dosta
Mi smo imali rr, za godinu dana se ulozili 6,7 hiljada.... Sad drug isto ima isto sporta, ulozio 7k u njega.... Plus u cg nema normalnog servisa, nego se islo u bg/zagreb.....
Tako da.... Ako imas para da ulazes u njegaaa, trguj
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koji si imao,koje godiste?
ja na RR 2005g remotovao kompresor za jastuke 130e...povoljno bas bas nema preko....
Ko jos drzi volvo otpad osim robur? Interesuje me turbina
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks