I meni je fiksni radio dok nije dosa coek s ruterom. Cush migracija...
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Tel ne radi od momenta prijave za Optiku20 (vise od mjesec ipo). Do sada sam 2x prijavljivao preko online forme - prvi put su mi rekli da tel ne radi zbog migracije na optiku, a da sam posao razvlacenja optickog kabla radi neka druga firma a ne tcom. Tako su mi rekli.
...a zamislite da se za optiku prijavi osoba koja nema blage veze o optici/bakru/adsl/.... pa taj (ili ta osoba) ima da izludi!
I meni je fiksni radio dok nije dosa coek s ruterom. Cush migracija...
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
prije 5 dana su mi dosli i sproveli opticki kabl,rekli su da ce doci druga ekipa da promijeni ruter ili resiver pojma nemam i da je to njihov dio posla. Niko ne zove ,niko ne dolazi,ne znam da li treba i kome da se obratim? cujem razne price da treba ja da ih zovem,ali nisu tako rekli ...haos
evo su danas zvali i prikljucili ,placam flat 5 /5 Mbps brzina neta, a sad mi je brzina :
http://www.speedtest.net/result/4118481331.png
valja li ovo ?![]()
Hehe, ne valja to nista!!!
Naravno, pa dobio si 5 puta brzi internet za iste pare
ja se sad malo pogubih , ako sam placao do sad Flat 5 i briznu 5 mbps ,i danas mi ugrade optiku ,koja brzina interneta treba da mi bude ? da li to zavisi od optickog kabla ili na Flat5 dolazi optika 30 ? pretpostavljam da je ovo 30 mbps ? meni pri mjerenju brzine ne prelazi 23 mbps (sto je naravno dobro,ali ako moze bolje sto da ne) ...brat mi ima Flat 2 i optiku ,a brzina neta mu je kao moja ,znaci placa manje a ima brzinu kao moju.nadam se da ste me razumjeli ,malo sam zbunjen![]()
evo je moja brzina http://www.speedtest.net/result/4119547724.png
Raskači sve sa rutera čak i telefone pa probaj samo sa jednim računarom
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
prije par dana su sproveli opticki kabl u zgradi preko morace,danas je dosao momak ,zamijenio ruter bijeli i stavio crni huawei ,koristim extra trio ,brzina interneta je bila FLAT 5 / 5 mbps koji sam placao evo 2,3 god , od danas mi je brzina od 20 do 21 Mbps na speedtest.net .nisam upucen u optiku niti kakvi paketi postoje , vjr da sam sad na paketu OPTIKA 20 a trebao bih na optika 30 koliko shvatih ?
neupucenost dovodi do ovoga,do prije par dana nisam znao ni sto je optika ,pa ako moze mala pomoc ,da li da prijavim ovo?
evo sad nadjoh koji optika paketi postoje ,vidim izgasili su mi arenesport kanale ,ubacili HBO kanale,sve su izmijesali ,niti su mi dali neki ugovor,no sjutra lagano da se podje kod njih u poslovnicu,dolaze mi racuni po 50 eura , a Extra Trio Optika Maxi, 45.90 € sa svim kanalima i najbrzim netom, ovo je haos sto oni cine ,no se ja nisam ukljucivao puno
Last edited by Pljaka; 05-02-15 at 21:11.
Jos uvijek nista. Niko da dodje/zove.
Na prve 2 prijave problema su zvali telefonom. Na trecu prijavu nisu ni zvali.
Sad cu opet prijaviti (4. put) na http://www.telekom.me/online-prijava-problema.nspx
EDIT: ne moze cak ni da se prijavi na gornjem linku!? Ukucam sve podatke, kliknem na veliko crveno dugme PRIJAVI.....i nista se ne desava. Isto je na nekoliko browsera.
Last edited by .:.; 06-02-15 at 10:23.
Javi se Emil-u (lik odje na forumu)
evo ga hvale, kako je eliminisao neki problem sa mail-om, možda ti pomogne
Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs
Zvali me sad. Ispostavilo se da po ulazu jeste razvucena optika, ali nije spojena sa tcom mrezom jer optika nije mogla da udje u zgradu jer jedan od stanara nije dao da prodje kroz njegov poslovni prostor hahahaha
I tako da nista od optike.
E pa show
Last edited by .:.; 06-02-15 at 15:49.
pa neka provuku nekud drugo. ali kreten, u svakom slučaju...
Samo kad je nesto od "drzavnog interesa" moze ic preko privatne svojine. S obzirom da Telekom nije nasa firma odavno, mogu se sudit koliko oce. A da je kretencina taj, to stoji.
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
jest, opticki kabal je skup, greote
nego posa je zaobic taj lokal ili pric ulazu s druge strane
mora da moze, no ka sve kod nas
Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs
Da ne zna neko je li moguce dovesti optiku do kuce jer zivim u centru grada i oko mene su sve zgrade pa ne znam da li to ima neke veze?
Hitno mi treba, kako da promijenim password za pristup Huavei ruteru? Je li moguce da se ne moze promijenit???
Meni hitno nisu odgovarali i po pola godine. Na hjuaveiju HG8245 koji se od tcoma dobija, ne moze se promijeniti sifra za administratorski nalog.
Ogromna greska inzinjera koji su dali nalog hjuaveiju da naprave firmware za tcom, a usput koji su vjerovatno lenji (neko od njih jeste ili tcom ili hjuavei) da nadograde firmware bar u domenu korisnickih/administratorskih naloga. Moras se snaci na drugi nacin. A prdnjava od tcoma se i dalje nastavlja. I nastavit ce se.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Ali najjaca fora kad mi kazu, ada neki WPA2 zajebani pass za wifi stavis i niko ti ne moze pric ruteru :lolblue: A sto cu da radim gospodno iz T-Coma ako drzim lokal pa je gostima dostupna sifra uvjek? Ja ne mogu da vjerujem u takav propust, sprdnja sto se cini po gradu po lokalaU nekoliko lokala sam gleda sifre *****-palac, *****, *****-na-biciklo :lolblue:
Ovdje moze promjeniti samo pass za nalog root kao sto vidis![]()
Who let the dogs out
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks