Evo ovo auto sto ga je zakacio avion:
![]()
Ovo ti je neki kombi napravio. Imao sam slican udes samo za razliku od tebe ja sam bio u vozilu. I sto neko rece prije lik izlazi i kaze mislio je da je ivicnjak i poceo da dodaje gas da preskoci. Kako je branik fleksibilniji on je kompenzovao guranje bez stete osim malo izgrebane farbe, dok je poklopac gepeka nagurao jos vise unutra nego kod tebe
Evo ovo auto sto ga je zakacio avion:
![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Volkswagenima ne ide ove nedelje.
TAKUMI
Cvija, ovo sto si stavio slike na forum ti nije nimalo od koristi, sad ti se djeca sprdaju a vecina ce ti procijenit totalku.
TAKUMI
što vam rekoh...
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/530...ljka-Mitrovica
"Viši tužilac Vera Stanić odlučila je da Aleksandra ne goni za to što nije pružio pomoć pregaženoj Andrei već je pobegao sa mesta nesreće.
To je obrazložila time da je veštačenjem utvrđeno da je devojka preminula na licu mesta! Tužilac je utvrdio i da Mitrović nije prošao kroz crveno svetlo kada je usmrtio Andreu i da zbog toga nije postojao umišljaj."
znači sramota
She is only here to annoy herself!
Rekao sam ja isti dan da ce ga oslobodit, hercules se sprdao sa mojom izjavom.
Sad samo je preostalo da se kesira ovom tuziocu sto smatra da je ovaj drkadzija vozio 80 na sat i gotova prica.
TAKUMI
keširano je to avansno
She is only here to annoy herself!
Nije jer da je kesirano odma bi se slozio sa ostalima.
TAKUMI
Cvx nene je dzip udario, Tj ona rezerna guma na gepeku sto stoji ... I nagrdilo mi lim :/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my HTC One
I can't explain and I won't even try
-2 i to za sva vremena.
TAKUMI
ovaj sa slike je ljepsi od toga tamo, tako da ne vjerujem da ga mogu radit (mada ipak je ovo Balkan)
a prije 10 dana je 100m prije tog mjesta bio ceoni golfa II i passata karavana II
mislim da su i ta dva skrajnuti sa puteva za poduzi period...
inace, nema veze sta vozis i koliko brzo na relaciji PG - Spuz je ogromna sansa da ako sretnes golfa II ili ide sredinom ili pokusava da te pretekne
Na relaciji pg-spuz nije bitno na sta naletis. Ako ima DG tablice vozi sredinom ulice minimum 80km/h, a sve iz stava ja vozac formule 1 ali me frka da se primaknem ivici puta. I ako vidis VW danilovgradskih tablica slobodno bjezi sa strane nedje jer su velike sanse da te udari. Ko je vozio sa njima preko Vranica dok se radio put ka piperima zna o cemu pricam
Kako god, gorih vozaca a nabjedjenijih nema od spuzana. Njima bi trebalo za sve preko bicikla da se daje oruzani list uz vozacku
ps. U slucaju izdavanja saobracajne za volksvagenovo vozilo, vozacka vazi samo ako se vozi u pratnji odrasle osobe koja nije iz Spuza
Last edited by Hell Raiser; 05-02-15 at 15:51.
I cetaši voze bolesno.
TAKUMI
Hahha koja boleština...
Nije mislio na ljude (valjda)
Sent from my iPhone using Tapatalk
gospodo novi članovi, znamo da Fabia nije mislio na ljude nego kao nevjerovatni "ljubitelj" golfova, raduje se što sve manje tih automobila ima na našim ulicama...i to mu nije zabranjeno! Tako da opušteno, ima administratora i moderatora ne sjekirajte se!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ovaj udes dje je golf ucestvovao je zbog nepostovanja prava prvenstva prolaza.
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/ba...jedeni-u-udesu
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks