Jos malo pocinju utakmice, inbox ugasen.
Minimalni Ulog je 10€
Gasi
Jos malo pocinju utakmice, inbox ugasen.
Minimalni Ulog je 10€
Gasi
Pogle Rokija što se pomamio na ovaj februar.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Basilashvili-Paire [email protected]
Jeste da je Paire u veoma slaboj formi, igrao je čak i ITF turnire i gubio od raznoraznih gorih igrača od sebe. Gruzijac nije tako loš ali i Paire mora jednom da krene( valjda će to biti danas). Pozdrav.
Ti brate znaš.
Gasi.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Imate u sporting i lob da igrate da ce Nurkic dati preko 6.5 poena. Prosjek u zadnjih mjesec dana mu je 7 poena, a Filadelfiji je svaki centar u zadnjih 10 utakmica dao bar 10 poena. Nurkic je zadnju utakmicu protiv memfisa sutirao 0/7, ali to nije cudno s obzirom na to kakvu odbranu igra memfis. Veceras ce sigurno biti motivisan da se ispravi. Mislim da ovo lagano dolazi.
Poštujem ovo. Pratim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Probajte X Bayern live dok je jos visoka kvota, 3.7
Gledao sam dvije zadnje tekme Filadelfije, sinoc su bili u par navrata blizu da Klivlend u gostima dobiju. Kontam da im se moral digao, nocas protiv Denvera 3,65 na 1. Hendikep od 7,5 smatram poklonom![]()
Mančester Junajted igra bunanjere protiv Kembridža. wow.
Evo kedown veli na pm da mu se Wolsburg singla i da mu izgleda zicer...
Ovo je dobio kao odgovor. Po meni gg realno i 1x beton...
Ne gleda se tako na fudbal, ipak ovo ima veze sa znanjem nije poker aparat...
Gasi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Roki pošalji mi tiket za sjutra hehe.
Gledati kako ti druga uslov obara neprocjenljivoZnaci 1,01 kvota, prvi protiv zadnjeg. Odbojka: Cannes-Tourcoing posle 2:0, 2:3
))))
E wolfsburg pas mi mater sa njim, stavio ga na oba tiketa,a obavezno kad stavim jedan tim na 2 tiketa padam ali obavezno
Samo vikendom igrati, mnogo je svaki dan gubiti
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Tu es mon héro!
Lose kolo...
Tesko je dobit sa 5-6 fixeva.
To mozda prolazi 10 puta godisnje i to dobrim igracima...
sjutra ce biti bolja ponuda
Ps, kakve namjestaljke
![]()
Last edited by Rookie; 03-02-15 at 21:56.
jos nije ni poluvrijeme a nurkic zavrsio posao, cak je i 3 slobodna promasio...
Stakhovsky-Youzhny 2 @ 2.00
Duel dva tenisera u lošoj formi. Youzhny, veoma dobar igrač, jedina mana je ta što je lud. Stakhovsky ništa posebno, pobjedio jednom Federera i to mu je najveći domet. Jeste da je Youzhny u lošijoj formi ali ovakva kvota na njega, protiv Stakhovskog se ne smije propustiti. h2h 3:1 u korist Youzhnog. Pozdrav.
Fridek Mistek - Opava Zadnja dva meca su bili prelazi. Probati 1-2/2-1 sitno.
I jedan tiket:
Istomin-Jaziri 1 @ 1.30
Simon-Roger Vasselin 1 @ 1.30
Ward-Veić 1 @ 1.40
Ukupna kvota:2.37
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks