Ova opel nema ni tablice ni naljepnicu. Moguce da je uvezen "na ime kupca".
Sve je tacno, ali nisam siguran da li ce Opel dobiti sto jer je neregovan.
TAKUMI
Ova opel nema ni tablice ni naljepnicu. Moguce da je uvezen "na ime kupca".
I lagano produzi,,,,
http://mobile.net.hr/netmobil/vijest...ot-na-krizanju
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
"and birth of my ninja skills" haha ,a dje i nindzi je zajebao
Kako se zakucalo jedno pickup vozilo (caddy valjda) u Atlas capital. Tacno na špic od zgrade (pored fontane). Isao je od Delte.
Kako ti tako nesto uspije. Do sada sam smatrao da su onaj u dalmatinskoj sto je uletio u zgradu, i onaj nesrecni starac na krivi most apsulutni sampioni nerezonskih udesa
v i r t u o z !!!
Ovaj ili je bio pijan ili drogiran.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Ili mozda je samo htio da izbjegne neku pjesacicu rokerku sa slusalicama...
TAKUMI
Vidis to mi nije palo na pamet.Jao kad ih vidim kako prelaze ulicu sa slusalicama u usima i gledaju samo pravo pa najvece bih im kazne pisao. Ili biciklisti voze i slusalice u usi,haos.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
E vala, meni nije jasno kako je odje dospio i sve da je htio
![]()
izletio prije fontane i zarotirao se pri udaru
She is only here to annoy herself!
Pretpostavljam kako je izletio, ali koja je to brzina bila haha. Pravina, zeleni pojas, drveće, pa trotoar pa se zakucati i polomiti staklo
Shceo da rezervishe parking kad se HRC otvori...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Na pjesacki prelaz mozes i kontrabas da sviras sto se tice zakona, jer savjesan vozac mora da obrati paznju prije dolaska pred pjesacki prelaz. Zato trebaju da su jarke drecave boje. Slusalice nosim cesto, samo sto pogledam lijevo/desno jer sam ipak u banana drzavu..
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Pa i treba da pogledas lijevo i desno. Ne nego smo foto finis na pjesacki ko ce prije ja tockom ili ti nogom. Ne staje se na pjesacki ako ti je auto udaljeno 5 metara i vozi 50km/h. Najbolje su mi tinejdzerke sa rolerima i biciklisti kroz kruzni koji se zalete sa onih platoa kod spomenika kroz kruzni. Mi kao vozaci treba da gledam kako se ko prestrojava koci ispred i jos treba da gledam desno oce li biciklista pri 15 do 20km/h da izleti u kruzni. Pa u kakvu vod da banana drzavu zivis
Put CT BD je koma. Grad i snijeg, i led.
Ljekses je odradio svoj dio posla kao nijedan drugi auto. Voziti ga po snijegu je nevjerovatan osjecaj.
Last edited by Fabia_Elegance!; 02-02-15 at 01:46.
TAKUMI
Ovaj lik sto je udario u Atlas Capital nije isao od Dalija.
Isao je od Delte, skrenuo desno, presao preko zelenila i udario. I ostao u potpuno cudnom polozaju.
Na licu mjesta se vide tragovi kako je izrovao zemlju i ponio je do zgrade. To se vidi i na snimku.
E sad - pitanje je zasto je to izveo?
Ja mislim da je rekao sebi: ja to mogu!
nothing comes from violence and nothing ever could
HahHaha, a ne..vjerovatno je zamijenio gas i kočnicu..tada nastanu ovako smiješne stvari
Sent from my iPhone using Tapatalk
išao je desnom trakom i ubacivao mu se neko iz lijeve u desnu ne gledajući (standardno) pa da ga izbjegne
She is only here to annoy herself!
A kocnica nista to?
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks