Treba si poc u workshop vala, u vizitu.
Ipak ste u pravu, lampica je za servis sad sam isao da provjerim. Resetovase i to je to.
Treba si poc u workshop vala, u vizitu.
TAKUMI
Prije nekog vremena mijenjao svećice i kako nije bilo modela koji sam tražio i koji je već bio u autu daju mi druge " po katalogu". Međutim sa tim imam problem kad auto radi na gas u malim obrtajima ili na nižim temperaturama. Po katalogu sa neta na Colta idu Ngk bpr5es na koje je auto i radilo normalno a oni mi dali tj uvalili tad bkr6e. E sad me interesuje što mislite, dal da tražim ove prvobitne ili možda ngk lpg2 ili brisk lr17ys-9 koje su takođe kataloški za njega al za gas.
Ako imas venturi onda valjda stavit jednokrake.
TAKUMI
Pa sve su jednokrake kako mi se čini. Na ove od prije je provjereno dobro radilo a ne znam dal bi bolje na ovim predviđenim za gas.
Otislo mi je nekoliko grijaca i sada imam poteskoca pri jutarnjem paljenju. Evo i u dane kada je ujutru koliko toliko toplije nego pocetkom januara ali imam i dalje problem sa paljenjem. Sada me interesuje koje grijace kupiti kod nas? Ima li ko iskustva sa proizvođačima koji se mogu kupiti kod nas?
Ja gledah na netu (ebay) Bosch grijace ali malo im je cijena jaca.
A ima li Bosch kod nas jer u castellanu i kreso nije bilo.
ima li gdje drugo?
Last edited by agent; 30-01-15 at 23:03.
Pozdrav,
Zna li neko kod koga bih mogao da odradim reset racunara na FORDU jer su neke greske pobudalile. A da me taj neko ne odere, samo mi reset treba?
Kolko placaju ovi na otpad akumulatore?
Imam jedno 5-6 komada pa rekoh da ne bacam nego da prodam. Cigani mi davali po 3€ za komad (ne vjerujem da ne uzmu jos 2€ da ga oni prodaju)...
dje je taj otkup
Originally Posted by my name is ...
imas na konik prije toskica imas na cijevnu posle mosta onoga kad se krene od kuca rakica prema tuzima s lijeve strane odma
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Imam jedan akumulator, od 62A cini mi se, dobio sam ga na nagradnu igru budvanskog Sajma automobila. Ne treba mi, a nov je, nekoristen. MUTLU marka neka cini mi se. Prodao bih ga za 50e. Ako nekom treba, moze da mi se javi na pm.
ahahah ne brate..ali skretanje prije toskica pa preko pijeska nekog..vidi se s ulice
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
trebalo bi bolex do 12 da radi
Gdje da nađem poklopac plastični od desnog retrovizora, sive boje, Opel Astra G?
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
Preko puta nekadasnjeg kino kulture u centru "Karl Commerce" imaj sve za Opel.
Auto Kreso.
Hvala kolega.
Da li ima ko možda broj telefona?
Iz PV sam, pa da prvo provjerim.
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
Dje najjefrinije reg auto na rate u pg?
I je li se snizila reg vozila?Drugu za w211 220cdi '02 oko 380 e ispala.
Imam sljedeci problem sa klimom odnosno ventilatorom:
Nakon paljenja klime ne pali se ventilator hladnjaka. Posle nekoliko minuta (5-10) pocinje da se pali ventilator hladnjaka na 5 sekundi i onda se sam gasi. I to svakih par minuta. Onda nakon dodavanja gasa (vec na 1500 obrtaja) kompresor se gasi (cuje se zvuk koji signalizira paljenje/gasenje).
Sada mene interesuje sljedeca stvar.
1. Da li je problem u reostatu? Ako ja dobro shvatam mehanizam rada ventilatora trebalo bi da jeste s obzirom da se kasnije pali (za koje je zaduzen valjda motorni kompjuter).
2. E sada, gasenje kompresora prilikom dodavanja gasa? Da li moze biti da zbog toga sto ventilator ne radi i porastom T raste i pritisak pa se gasi kompresor??? Ili nesto drugo, sto ce najvjerovatnije i biti.
Moze li ko pomoci, Fabia or anybody else??
Last edited by agent; 01-02-15 at 20:18.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks