Znam da cu izmalerisat i da je pad 90%, ali ovaj StrOMGOCE sto igra protiv Dinamo Zagreba je najveca kita od ekipe, koja je ikad igrala fudbal. U svoje vrijeme su znali po 15 golova da prime. Ja sam odigrao 6+ i 7+...I poslije toga je pala kvota sa 18 na 14. Eto, valjalo bi probat makar 4+ 2.05
Almere GG3+, zadnjih 8 sa Telstarom dolazilo bar GG. Emmen posto je kv i za GG3+ mizerna 3-5 gola mozda i 4-6 probati. Bourg francuska treca dobili proslu ovaj Consolat 3:0 u gostima, jeste da su ovi u zoni ispadanja ali ovi moraju da odrze poziciju za drugu ligu. Red Star hrabriji predlog 1&0-2 zbog medjusobne istorije. Laval svih 10 meceva kuci PPX nek se to ponovi i veceras.
Wolfsburg 1X
Koga to moje oci vide hahaha dobrodosao
Tapatalk.
Pato , Al no, Rookie, Palacio, nekada najjaca ekipa![]()
Hahaha ludi palacio, pato, alno1 i kotoranin... Pakao ekipa
Tapatalk.
Probati:
Wolfsburg GG 1.65
PSG 1 1.25
Sochaux 1 1.80
Bournemouth GG 1.60
Niort 1 1.95
kvota je 11.58e u LOB.Srecnooooooooooooooooo!
Nije neka ponuda nocas al ajd probati nesto glupo
Bournemouth - Watford 2 @ 4.20
Sochaux - Arles 5+ @ 6.00
Ja imam neki osjecaj da ce Bayern da napuni ovaj Wolfsburg nocas posle ove pauze od mjesec dana, vjerovatno su motivisani ludacki da preslisaju nekog
Jedan je Pato :-)
Послато са C6603 користећи Тапаток 2
Niort 2-X sad saznah, vec vode gosti, ako ostane ovako cojepajte X na poluvreme
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cekam Wolfsburg pp 0-1, u zadnji minut pada 2 gol. Cekam Rhyl pp 1-2, 0:0 rezultat. E svasta.
Obratite pažnju FC Eindhoven - PSV mladi 2 @9 kv UŽIVO
Tri utakmice su igrali do sad sve tri su dobijali gosti, prošlu kad su ovako igrali došla je upravo iz jedan u dva kao i sad....
Nije ovo sigurno ali ko ima para na računu nek proba sitno pred kraj ako ostane ovako i kad poraste kvota još više.
Nista, dade ga Ajnhoven...gasi mene.![]()
Last edited by mok4; 30-01-15 at 20:44.
Ad astra.
Sto ucini ovaj Wolfsburg od Bajerna mrcenog aoooooo
Nista mi ne ide evo deset dana, sve naopako. Necu postavljati vise, dok opet ne krene.![]()
Ad astra.
Bayern poklonio Wolfsburgu pobedu koliko su bledo i nezainteresovano igrali. Emmen posle 20 uzastopnih utakmica 0-2, Laval posle 12 uzastopnih kuci nije dosao PPX sreca pa sam se stedeo za sutra, mora konacno vise i neki dobar dan da padne sa realnim rezultatima al koje sam srece nagazicu neku minu 100%...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks