drug mi rece pjenu za brijanje, eo zamazah sve zivo s njom , vidjecu je li pomoglo . :smug:
jes i stavim bocu za ronjenje u gepek i disem na nju
a nije moglo baš za toliko ali da si odma ventilaciju upalio i temp malo na grijanje preživio bi...
Nisam. Taman je istekla ...
Gdje kupi ovo?
Ima u Wallmart.
TAKUMI
33e. Dio na popust i bez ruka.
Izgleda da jesu ucinjeni nekad
Ipak sam kupio auto kod njih novo a nije mi ni prvi Reno, tako da sam izgleda zaluzio stazom![]()
Pa doro - podnosljivo.
A mislim da se trefi neko poravnanje zvijezda kad su bas ucinjeni - sto se u mom stazu kod njih trefilo jedva 2 puta - fala im
Mada - napravili su neke propuste zestoke (skupe po mene) pa smo se razisli - no da ne otvaramo temu o njihovom postenju sad![]()
Nisam ni ja neki im fan pravo da ti kazem.. Stegoh sarafe, nista... Rekoh da probam na usput da vidim sto ce mi rec i eto...
Sto se distancera tice rekose mi da je na originalu valjak koji vrti unutar vrata plasticni a zamjenski metalni i da ce to trajat citav vijek...
Isto su malo smecari ti francuzi, nego ajde sad![]()
Nijesu vam krivi francuzi nishta no vi shto kupujete njihove lame
E u pravu si.
TAKUMI
Imao sam i njemce, italijane, francuze, svedjane i japance... Neke od ovih u jednini, neke u mnozini..
Svaki ima neki svoj smek... Meni ovaj francuski (megane 3) odgovara zbog te lezernosti na volanu, dobre poslusnosti i fenomenalno male potrosnje. Bio sam svjestan svih njegovih 'bubica' kad sam ga uzimao...
Nasuprot tome recimo passat kojeg sam imao je bio bolje sklopljen auto, ali dosadni streber s kim se nikad nisam poistovijetio...
Alfa je bila uzivancija za voznju na otvorenom putu, kroz grad se gusila, plastike su zvonile i potrosnja je bila visoka..
Volvo je bio odlican ali skup za odrzavanje dok je honda bila isto super, mozda i najvise od svih ali je strasno patila od nasih poznatih imperfekcija na putevima...
Za odnos ulozeno dobijeno, ovaj megan je meni cool!
Pozz![]()
E ovo postujem.
Ovjektivno i iz prve ruke.
Za nase uslove i onako ne treba auto bolje od megana sa 1.5 motorom. Ogranicenja nema preko 80, lise ono 500m prije Sozine dje je 100km/h...
Onda se 90% danasnjih auta 80% vozi kroz grad i 20% na otvoreni a to je od PG do BD ili PG do ZB. I to je to.
Mada ja i dalje tvrdim da je za nase putebe najbolji auto neki SUV tipa Rav4 ili Mazda cx 5 ili Forester.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Ovo mu za Hondu ne vjerujem da jebe oca. Sigurno laze, jer ko kupi jednom japanca ukapira sta je pravo auto i ne prelazi na nista drugo !
Nemoj ljeksesa. Ali ga malo vise drajvaj. 2-3 puta sam te vidio u nedelju dana samo se bima kotrlja.
Gledaj. Svi da mozemo,ja prvi,vozi li bi ono sto volimo. Evo ja bih GTR odmah kupio da imam para ali nemam.
Nasem narodu sa platom u opsegu od 350 do 600 ili 700 eura najpristupacniji je kredit od 5000e sa mjesecnom ratom od 104e. I svi imaju nesto ustedjevine i svi bi nov auto da malo trosi. A to je sta? Megan. E sad to sto oni znaju ali nece oci da otvore je da je taj megan dosao iz francuske i nedje su uz put ubacili zadnja sjedista i sve to lijepo nasminkali i stavili na tablu 186 430 da je presao i prodaju ti ga takvoga.
Ujak mi drzi auto plac i cio se zivot bavi prodajom, otac majstor tj auto elektricar, brat se bavi uvozom i prodajom.
Evo primjer. Brat kaze da nikad losije auto nije vozio nego megana patku. I da se nikad grdje nije osjecao nego kad je oresao 1500km u njega. A kaze kad dovozi npr ford fokus 2004 ne umori se. Toliko o udobnosti toga francuza..
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks