dilovi k moj , penal su promasili , precku , makar to sto sam ja na preskoke gledao , a penal je bio al je prije toga bio faul van 16m i sudija je 20sec razmislja i na kraj svira ,,,, sve je t o dzaba kad gigssy bagira igra
Sad samo zamislite koliko su kladionice dobre veceras samo od Benfike.Nema tiketa da ona nije bila, ili 2 ili 3+.A gle slucajnosti i Porto izgubi juce.
Sve su to dilovi.
Ad astra.
dilovi k moj , penal su promasili , precku , makar to sto sam ja na preskoke gledao , a penal je bio al je prije toga bio faul van 16m i sudija je 20sec razmislja i na kraj svira ,,,, sve je t o dzaba kad gigssy bagira igra
Ne mogu da okacim tiket ovdje... ali bruka. Ocu da mi Benfika malo poveca kvotu sa dva gola ukupno na mecu... i to je 1.27 bila...
Pjancencu 1 2.15
Udineze 2 3.50
Besiktas 2 2.10
PSV 3+ 1.6
Stoke 2+ 1.25
i stavljam Benfiku... kvota ukupna 40 bila... sa 5e... taman se ponadah eto para da se malo uziva.
Ne kazem ja, ne moze se projektovati 1:0 niti oni nisu htjeli da pobijede ali sigurno nisu igrali 100% kako znaju, zbog cega prosudite sami.
Njih boli uvo.Sledecu utakmicu doma oprace nekog 5:0 kao da nista nije bilo, izmedju njih i Porta i dalje 6 bodova razlike.A neko drugi je u plusu, debelom plusu.
Ad astra.
To je ziva istina... jer pitam u kladionicu curu da li je bilo dobitaka od petka.. kaze nisu isplatili jednog jedinog centa igracima. A u tu Olimpovu kladionicu dnevno udje 200 igraca. Bruka i sramota
Miha, oce li biti sto NBA?
Kako je miha ispizdio na benfiku hahaha brat bas ga ukopali a i mene u paketu, ulazim u ovaj prokleti forum i citam info penal stative, nisu gol primili 6 utakmica a htio sam getafe i napoli igrat
Gasi ove malere hahahaha
Tapatalk.
Ma nema sto NBA, posle ovoga ocaja od Benfice......pih
Momci opusteno... Gasi ovo
Jednoga dana, jednoga dana..
Bice gasenja!
Tapatalk.
pa je li realno da je pao gol u 93min. pih
daj bolan neka mice neko ovog kretencinu od Rokia vise odavde.......
Uzeh nesto na Stoke duplu pobjedu i ove Italijane po 3+. Englezi $utra kao i obicno za ispadanje, ja sam ih nadzidzao 3+, pa ako oce oce.
nadal
marej-kirgios vise gemova(34.5)
kvota 3
A moj roki sto je to? U 93 auto gol,a ja bih morao bensadine pit
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zamalo ne zveknuh 20eka na Nadala...
ali sta radi ruki, cojek ima smisla iako je dosadan ko proliv
Tu es mon héro!
gde ste pilici![]()
Danas cemo ggprvo opet![]()
Prvi tiket
Tvente
Birmingem
Hayes
Kvota 100 u olimp
Drugi
Milan
Kravlji
Fenerbahce
Kvota 100 Olimp
I SVE ZAJEDNO IDEMOOOOOOOOOOOOO 10 000 sa euro![]()
Vala cu ispratit oba pa nek gori. EDIT: Hayes Odgodjen.
Ispadam na Australiju 1-1 3+ i 4+ . Poveli dva nula u 14. minut. Kakvi smecari. Jos se probudim u 54. minut da se ne mogu stitit ka' čo'ek.
Last edited by Sandor Kolar; 27-01-15 at 10:51.
Kupuse ovaj "Kravlji" ti je Crawley? Pratim i malo cu da izmesam.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks