2:1 za Melburn.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Oce li ko izbacat ko fudbal za danas?
Vidji ova dva tuska mangupa hahahaha ovaj stavlja melburn 2 a ovaj kaze svaka cast i stavlja rezultat od central coast-a hahahahahaha pa ovo je show
Ja greskom igrah dvojku ovo jer sam bio pjan sinoc kad vidjoh dojavu hahahah GASI
Karta je ku*rva
Uzivo iz Tuzi hahah kasnije imate od mene i spake single, duble i jedan gasi tiket
Samo da popijem ovaj dojtch da se trgnem malo️
Tapatalk bullshit.
Last edited by Rookie; 24-01-15 at 12:11.
tacno cu pomislit da igrate ka onaj mali crni albanac sto trci sa kvotama po podgorici od kladionice do kladionice evo 10 godina. Nikad patike nije sebi kupio koliki mu procenat daju
salu na stranu samo dijelite i neka dolazi
Asteras T. - Panionios 1 1,5 Asteras kuci bez poraza , Panionios , u goste 0-1-8
Guimaraes - Gil Vicente 1 1,5 Guimaraes kuci bez poraza , Gil Vicente zadnji , u goste 0-2-6
Betis - Sabadell 1 1,5 Betis 2. na tabeli doma 7-1-2 , Sabadell predzadnji , u goste 1-2-7
Chorley - Gainsborough 1 1,65 Chorley domacinska ekipa 8-2-1 , Gainsborough u goste slabi 3-1-9.
Kaemse druze stari, dosao je dan D za gasenje
Tapatalk bullshit.
Može li ovaj Betis 1 majku im.. Oću opet jedan s'50 da ljuljnem..
Forfar mi je 3+
Latina 0-2
slazem se da mi post nije na mjestu, medjutim iskustvo me naucilo da u ovakvim slucajevima tesko svi dodju, naravno ja cu uplatit jer bi bilo maliciozno da to ne uradim ali ovako milioni ljudi igraju kladionicu, pogledaju i to je to. Ziv primjer it je BIGa, koji kad ne igra nesto na golove priviret ne moze, on misli da sve sto je po tabeli mora doc i odigra zicere i onda na vrh glave.
rusija-argentina 1 1.60 mrzim da igram na ruse jer ih rijetko kad ufatim ali moram ih igrat danas na ovu kvotu potrebna im je pobjeda za prolaz
danska-poljska 1 1.35 treba im pobjeda da izbjegnu francuze i svedjane
berdis na manje od 39 gemova- samo ako ceh ne bude dobro sa svojom glavom ovo nece doc
votford 1 1.45
takodje i ovaj egipat probat 1 protiv islanda mislim da island nece zapinjat lakse im je protiv njemacke igrat nego da idu na dansku
Last edited by Beton; 24-01-15 at 12:59.
Singl:
Lil - Monako 2 @2.80
Singl:
Rosa Radom - Torun 2 @ 3.66 (Kosarka)
Double:
Sosijedad 1
lacio gg
A sta mislite o igri 12 ? Samo da se utakmica ne zavrsi X ? Sa 6 utakmica kvota oko 5..
Last edited by siraj; 24-01-15 at 13:05.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks