Originally Posted by
Stivi
ako unosis vec dosta kreatina , pij bas bas dosta vode, minimum 3l, uz to ti je dobro da pijes i caj od kukuruzne svile, njega mozes kao vodu. On ti i ako imas kakav kamen, pijesak i ostala sr. sto hoce da se prime i iziritiraju od kreatina, ovaj ih caj razgradjuje i cisti kanale perfektno.
sto se tice reaktora, mislim da je psiha chudo, ali opet i oni pomazu (mada sam misljenja da posle duzeg uzimanja se organizam navikne pa i nema toliko djelovanje kao npr. prvih 10 dana)
moj drug ne moze da zamisli trening bez istih , pa je do sad pio NoExplode, RedWEiler i sad pije C4 . Probao sam svaki po 2-3x ali ovaj C4 na mene djeluje bas vrhunski i nije trip jer dobro znam koliko mogu i sto mogu ,a posle njega mogu 2h da treniram a da se ne umorim. NoExplode je ok , dok redweiler je po meni samo izvikan jer sam se naslusao o njemu kao najboljem proizodu a on u sustini trt. Ali sve u svemu mislim da ovo prije svega nije uopste zdravo , prvo zbog tolike kolicine kofeina, pa ide sirenje krvnih sudova i sl. pumpanja koja za jetru i srce su pod velikim znakom pitanja.
.................................................. .............................................
Ja moram malo da skinem masti sa cijelog tijela , da bih malo iscrtao misice, jer misicne mase imam ali ima i dosta masti tako da ruke grudi i stomak moraju da se definisu ... al josh ne znam kojim treningom , sta da radim a da to malo korigujem. Ishranu sam promijenio opet na stari rezim, josh samo da uzmem neki dobar Whey kao dodatak ishrani i posle treninga da ga sibam
Bookmarks