Page 233 of 402 FirstFirst ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... LastLast
Results 5,801 to 5,825 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    144
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    20 Posts

Quote Originally Posted by Kaljestro View Post
    Ееееееееее.... Смркне ми се пењање тегова и још морам да тражим равни дио, сав патос крив :Д

Си сигуран? :Д

Немој да сликам ђе тренутно тренирам у гаражу овамо па да видиш чиме ја морам да се чепим :Д
    Hahaha, u tome je poenta, ja ovo moje ne bih imao obraza da slikam i okacim Necemo trovati temu vise, doci ce i nama bolji dani

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Брате, ја сам годину тренира' у ову гаражу... И то није гаража за тренинг, него гаража за све и свашта... Ту су бадањи кад се чека троп да узаври, ту су два мотора од трактора, ту су апарати за заваривање, ту су сунђери неки, ту су машине пољопривредне, ту је косачица, ту су шипке и нека чуда од метала, ту су шарафи, ту је маст, ту је уље итд итд.... )
    Али ту сам ја почео и баш сам волио то мјесто, искрен да будем и сад како не тренирам у теретану ове двије неђеље, тренирам ту и боли ме паја, само мало конципирам тренинг да могу да ускладим и удри
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    144
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    20 Posts

Meni je to predobar trip, znaci nista fensi, stavise, al' funkcionalno i uvijek 'na dohvat ruke'. Kad smo kod ovih kucnih teretana, gdje se mogu po Podgorici kupiti ploce od 1.25kg pa naprijed do 20kg. Nista gumene i niklovane, obicne livene sa preko 30mm u precniku?

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Е то не бих знао, можда неко ко расходује теретану...

Елем, обећавам слике е'о сто година, а данас опалих пар комада, нешто ми дуну да буде бек лат спред

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

bravo,bravo..!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Super makinerijoo ) :applouse::hardrock: Imam osjećaj da je bolja poza na slici sa majicom, vrati ramena nazad da ti budu ravna...da to bude ta širina prava koja jeste, ona onako kad te vidim u RL
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Фала, фала :Д

У праву си, има доста у том позирању, мислио сам да га је лако савладат', али није...
    Сваки мали помјерај прави разлику, ка' то што велиш, рамена назад и мало према доље

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nemojte zamjeriti, ali ovo je potpuno retardirano. Razne poze, prave se ledja kicma se savija..Pa ko vas vidi u tom izdanju? Zar nije logicnije normalno stati ili eventualno stegnuti ruku jer je to izdanje u kojem vas narod vidi po citav dan? Previse gledate takmicare..
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Nemojte zamjeriti, ali ovo je potpuno retardirano. Razne poze, prave se ledja kicma se savija..Pa ko vas vidi u tom izdanju? Zar nije logicnije normalno stati ili eventualno stegnuti ruku jer je to izdanje u kojem vas narod vidi po citav dan? Previse gledate takmicare..
    Па постоје разне позе у којима се приказују различити мишићи.
    Ако оћу да покажем ширину леђа, сигурно нећу стиснут руку и трбушњаке...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Black, brate pa treba da kontrahuješ mišić da pokažeš kakav je, to su standardne stvari...Sad svi znaju biceps stisnut, a većina samo njega i grudi radi...
    Jednostavno ne možeš prosudit o čojeku ako ne stegne mišić, u ovom slučaju leđa...Jer neko može imat masivna, a ta masa da je ogromnim dijelom saluština i mast...dok se ne stegne ne vidi se...

Do duše ima i negativnih strana, ono vide te na sliku, pa te vide uživo i pitaju, "jesi nešto smršao, ne izgledaš mi nešto široko u tu jaknu" i sl...ka mene jer veze nemaju kako stvari funkcionišu i očekuju da si ka leteća vjeverica po cio dan

EDIT: Kaljestro probaj ono kao ja, lakse je... Ja ne umijem ovo sa šakama oko struka
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

do duše ima i negativnih strana, ono vide te na sliku, pa te vide uživo i pitaju, "jesi nešto smršao, ne izgledaš mi nešto široko u tu jaknu" i sl...ka mene :grin: jer veze nemaju kako stvari funkcionišu i očekuju da si ka leteća vjeverica po cio dan :grin:
    hahahahahhahahaha :d

Тако је мене другарица питала, виђела ме после по године, а ја 10 кила више, али нека тегет тренерка бјеше, вели ЈЕСИ ЛИ ТО СМРША? Реко' јеса' је*а ти пас матер :Д

edit: Kaljestro probaj ono kao ja, lakse je... Ja ne umijem ovo sa šakama oko struka :grin:
    Не прикажем онако довољно :ДД

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

http://www.theguardian.com/society/2...P=share_btn_tw

http://www.abc.net.au/radionational/...ective/6032820

Opa oc. Nema glupana ka u ovoj bransi, samo kupujemo ***** i tovarimo u sebe razne praskove i pilule..A nijesu voda da kazes, ali 10 % ne urade koliko pise da pomognu. Treba batalit sve, skoncentrisati se na dobru ishranu i rezultat mora biti tu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ima li ko sto da prodaje od ove suplementacije ovdje ?

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

http://www.theguardian.com/society/2...P=share_btn_tw

http://www.abc.net.au/radionational/...ective/6032820

Opa oc. Nema glupana ka u ovoj bransi, samo kupujemo ***** i tovarimo u sebe razne praskove i pilule..A nijesu voda da kazes, ali 10 % ne urade koliko pise da pomognu. Treba batalit sve, skoncentrisati se na dobru ishranu i rezultat mora biti tu.
    Па вазда је храна примарна, додуше и ту има доста смећа разног, али опет...

Ima li ko sto da prodaje od ove suplementacije ovdje ? :grin:
    Што ти треба од суплемената, да те упутим ђе да идеш?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Што ти треба од суплемената, да те упутим ђе да идеш? [/QUOTE]

Pitam uopsteno, kupujem vecinom pod stadion sto mi treba u proteini.si

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Имаш још пар мјеста, па зависи што оћеш, није свуда иста понуда, па зато

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

ima li ko daa ce narucivati sa iherbaaaaaaaaaa??

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Šta kupuješ sa ovog sajta?
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

sveeeeeeeeeee bakune.Sto ti je srcu milo..mada sad kad bih narucivao trebale bi mi neke sitnice..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ja batalih reaktore, probao sam 3 po kutiju i vise, sva 3 isti princip rada u narodu poznato kao prevara. Naroka te kofeinom da si tobos fokusiran. beta alanin te malo pecka te mislis da si hulk, da malo pumpe da se tripujes pred ogledalo i to je to. Bez njih i sa njima isti mi je trening. Cak bolji bez njih jer nekako vise osjecam zadnje serije. Klasicno bacanje para za dokone ljude kakav sam i ja bio. Kamo srece da poslusah ljude sa foruma i mimo foruma koji si mi pricali da se manem govana.

Citao sam bas gomilu gomilu materijalan zadnjih mjeseci o svemu i pricao sa znalcima, dosao sam do zakljucka da za rekreativce kakvi smo svi ovdje i cak i poluprofesionalce sve sto je "potrebno" od suplementacije je sledece:

Protein
    Kreatin
    Amino

Licno cu dodati i ZMA da probam jer mi je san katastrofalan, nikakvoga ritma, od 3 i po do 5 i po sati vec peta godina..Tako da cu se skoncentrisati na ta 4 prouzvoda, gledati da se sa BB uvijek narucuje najbolji mogu kvalitet i nema zime.

Pisah da sam imao probleme sa bubrezima od kreatina, smanjio sam dnevni unos na 5-7 grama sa 10 i odmah me manje boli tacnije skoro da je prestalo. Tako da cu sibati najvjerovatnije 3 prije i 3 posle.

eto cisto malo realnog zakljucka jednog laika i pocetnika u svemu ovome

Thanks Thanks Given 
    956
    Thanks Thanks Received 
    1,361
    Thanked in
    641 Posts

ako unosis vec dosta kreatina , pij bas bas dosta vode, minimum 3l, uz to ti je dobro da pijes i caj od kukuruzne svile, njega mozes kao vodu. On ti i ako imas kakav kamen, pijesak i ostala sr. sto hoce da se prime i iziritiraju od kreatina, ovaj ih caj razgradjuje i cisti kanale perfektno.

sto se tice reaktora, mislim da je psiha chudo, ali opet i oni pomazu (mada sam misljenja da posle duzeg uzimanja se organizam navikne pa i nema toliko djelovanje kao npr. prvih 10 dana)

moj drug ne moze da zamisli trening bez istih , pa je do sad pio NoExplode, RedWEiler i sad pije C4 . Probao sam svaki po 2-3x ali ovaj C4 na mene djeluje bas vrhunski i nije trip jer dobro znam koliko mogu i sto mogu ,a posle njega mogu 2h da treniram a da se ne umorim. NoExplode je ok , dok redweiler je po meni samo izvikan jer sam se naslusao o njemu kao najboljem proizodu a on u sustini trt. Ali sve u svemu mislim da ovo prije svega nije uopste zdravo , prvo zbog tolike kolicine kofeina, pa ide sirenje krvnih sudova i sl. pumpanja koja za jetru i srce su pod velikim znakom pitanja.

.................................................. .............................................
    Ja moram malo da skinem masti sa cijelog tijela , da bih malo iscrtao misice, jer misicne mase imam ali ima i dosta masti tako da ruke grudi i stomak moraju da se definisu ... al josh ne znam kojim treningom , sta da radim a da to malo korigujem. Ishranu sam promijenio opet na stari rezim, josh samo da uzmem neki dobar Whey kao dodatak ishrani i posle treninga da ga sibam
    Last edited by Stivi; 27-01-15 at 12:37.
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    167
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    7 Posts

Na myprotein.hr, 5kg proteina - 51€.
    Dostavljaju u sve države bivše YU, izuzev CG.
    Kako prebaciti protein u CG? Ako neko može kako da pomogne, nek' cuka.
    Jer kod Šljukica i CO, ~2.3kg - 45€ do 50€... No - deri mlade majmune, kad je svevišnji dao. xD

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Stivi View Post
    ako unosis vec dosta kreatina , pij bas bas dosta vode, minimum 3l, uz to ti je dobro da pijes i caj od kukuruzne svile, njega mozes kao vodu. On ti i ako imas kakav kamen, pijesak i ostala sr. sto hoce da se prime i iziritiraju od kreatina, ovaj ih caj razgradjuje i cisti kanale perfektno.

sto se tice reaktora, mislim da je psiha chudo, ali opet i oni pomazu (mada sam misljenja da posle duzeg uzimanja se organizam navikne pa i nema toliko djelovanje kao npr. prvih 10 dana)

moj drug ne moze da zamisli trening bez istih , pa je do sad pio NoExplode, RedWEiler i sad pije C4 . Probao sam svaki po 2-3x ali ovaj C4 na mene djeluje bas vrhunski i nije trip jer dobro znam koliko mogu i sto mogu ,a posle njega mogu 2h da treniram a da se ne umorim. NoExplode je ok , dok redweiler je po meni samo izvikan jer sam se naslusao o njemu kao najboljem proizodu a on u sustini trt. Ali sve u svemu mislim da ovo prije svega nije uopste zdravo , prvo zbog tolike kolicine kofeina, pa ide sirenje krvnih sudova i sl. pumpanja koja za jetru i srce su pod velikim znakom pitanja.

.................................................. .............................................
    Ja moram malo da skinem masti sa cijelog tijela , da bih malo iscrtao misice, jer misicne mase imam ali ima i dosta masti tako da ruke grudi i stomak moraju da se definisu ... al josh ne znam kojim treningom , sta da radim a da to malo korigujem. Ishranu sam promijenio opet na stari rezim, josh samo da uzmem neki dobar Whey kao dodatak ishrani i posle treninga da ga sibam
    Trening kombinacija sa težinama i kardiom... Možeš da cepaš trčanje i biciklo...možeš da ih radiš kao HIIT...To 2-3 put neđeljno ujutru npr, na gladan stomak...možeš i da ubaciš posle treninga isto malo kardia 20min laganog, ono kad možeš da pričaš normalno, da nisi zadihan dok ga radiš.
    Što se tiče teretane, možeš 3-4 dana da radiš full body, jer sa njim trošiš najviše energije...sušiš glikogen iz tijela, pa tijelo da čerupa energiju iz masti...

Od supplemenata možda da uzmeš BCAA, on je kao najbolji za očuvanje mišića...ja ga nisam koristio nit sam ikad imao problema sa definicijom al eto ga hvale... Još mi kući stoji nenačet onaj sa nagradne igre

Quote Originally Posted by Black View Post
    Ja batalih reaktore, probao sam 3 po kutiju i vise, sva 3 isti princip rada u narodu poznato kao prevara. Naroka te kofeinom da si tobos fokusiran. beta alanin te malo pecka te mislis da si hulk, da malo pumpe da se tripujes pred ogledalo i to je to. Bez njih i sa njima isti mi je trening. Cak bolji bez njih jer nekako vise osjecam zadnje serije. Klasicno bacanje para za dokone ljude kakav sam i ja bio. Kamo srece da poslusah ljude sa foruma i mimo foruma koji si mi pricali da se manem govana.

Citao sam bas gomilu gomilu materijalan zadnjih mjeseci o svemu i pricao sa znalcima, dosao sam do zakljucka da za rekreativce kakvi smo svi ovdje i cak i poluprofesionalce sve sto je "potrebno" od suplementacije je sledece:

Protein
    Kreatin
    Amino
    A pričam vam ljudi no ajde...Sve u svemu valja i probati...imati lično iskustvo..

Protein, kreatin i beta alanin...Sve ostalo je trt...jedino BCAA kažu kad se katuje čojek, mada ne znam koliko i one nešto mijenjaju za nas rekreativce...

Mislio sam ZMA uzimat, javi kad uzmeš što si primijetio...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

@black
    samo mi nije jasno kako mozes da budes tako siguran u te tvoje tvrdnje..ne znam brate na osnovu cega?na osnovu duuugog bavljenja bbom ili cim vec?
    uredu je iznijet misljenje,sve ja to postujem..ali stalno izbacati nesto tipa kakvi smo mi glupani,kako nas deru,cuda neka..kako nista nije zdravo od suplemenata,sve trikovi,k palci..daj malo jbt
    ne kazem da nema markentiskih trikova,ali tebi su omega marketinski trik..uzas.
    i sad ti znas sta treba poluprofesionalcima,bravo..
    inace kakav se to fokus dobija od kofeina?tj od bilo kojeg suplementa?
    fora je sto ljudi(u ovom slucaju ti) ocekuju od suplemenata ne znam ni ja sto,neki megagiga priliv snage,volje,sveega brate.kad covjek ima prevelika ocekivanja najvise se razocara..taj pumpac,odma da kazem da je bacanje para,masu precih stvari moze se uzeti..ali ne mozes da pljujes po tome i pricas e tu je kofein da ti da fokus(sto god to bilo) i betaa.da te pecka..pumpac radi to cemu je namijenjen,e sad sto ti ne znas njegovu svrhu,to je druga stvar..

@stivi
    'ali ima i dosta masti tako da ruke grudi i stomak moraju da se definisu' - pokazi tacno koji dio ruke treba da se definise..mozda bocna glava tricepsa,a neka ostane ona masa na ledja i noge..i tako to ide
    pocnite da citate ljudi ako vas vec zanima ova tematika i zelite da raspravljate sa nekim o tome..ali od pocetka,osnova.

@A_R
    ako imas koga u hr,stavis njegovu adresu..a taj neko ti busom posalje paket,ti vozacu 5e i svi srecni,zadovoljni

Thanks Thanks Given 
    167
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    7 Posts

Znam taj način dontigre, no nemam u 'lipu' nikog.
    Ako ima ko nekog u Cro i raspoložen je, možemo uzeti zajedno ili ako neko ide u Cro, da mi/nam to donese. Ne bi ostao dužan.

Page 233 of 402 FirstFirst ... 133183223229230231232233234235236237243283333 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)