Zato sto sam stavio prekidac na ON.
TAKUMI
HAHAHAHA hahaha aaa zašto su ti stalno upaljene brate
Nije stalno magla
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mozda mu soferka magli pa pali maglenke hahahhahahah
A biće ljepše mu izgleda auto kad je prekidač na ON
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne no su stali po ulaza da shtite narod od lopova
Sinoc sam i ja vidio 3-4 patrole, mislim da ce ih nocas bit prepun grad. Mada neka ih, sto, meni bas ne smetaju jer je sve regularno.
But if you never try, you'll never know..
Ja ne vidjeh djaolju sad, po grada prospartah. Prije neku noc su se bili zavukli ondje kod muzicke skole, fataju nece li ko jednosmjernom...phe.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
ne znam sto se cudite: ne mogu da zaustavljaju narod kad je kisa, al zato cim kisa stane posle nekoliko dana, izmile na ulice da popune kvotu za tu sedmicu ili mjesec![]()
(nečitko)
Kad je kisa vise ispod nadvoznjaka no ih je narod provalio
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
yep :P Kad prolazim ispod nadvoznjaka, redovno zaustavljena auta koja nisu na PG table![]()
(nečitko)
Zaustavi me nocas i ona kontrola preko toki vokija da me provjreri i pita za ime oca i provjerava, a ovaj veli nema toga... A sto je ovooo
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Zaustavili su bili poznanicu prije jedno pola godine i kad su provjerili ime i prezime rekli su joj isto to, ali kad im je rekla da joj je otac inspektor Scekic odma su je nasli.![]()
But if you never try, you'll never know..
regulisano, ako sud odluci da treba odbijaju bez problema![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Sto bi sa zakonom o zatamjivanju stakala??? Rece mi drug da ga je KO policija preksinoc zaustavila i gnjavila ga i do Supa vodili i tek kad su vidjeli da su fabricke folije pustili ga.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Ne smiju da se zatamnjuju stakla,meni su ih ljetos skinuli a 5 godina sam ih vozio,sve zavisi od budale na koju naletis(mislio sam na policajca)..
Jos ne cuh za fabricke folije
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Je li moguce da policija jos ne zna da oznaka V na staklu znaci da je staklo fabricki tonirano.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
A kako ce znat,ti mislish da su svi u shkolu ishli
Mogu folije sta lupate,ni jedan tehnicki ne bi pustio da se auto registruje sa njima da nije zakonom dozvoljeno
Pozadi smije da bude crno, prednja i sajbna ne.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks