polako al sigurno zverotic se vraca na svoje, ni u rezerve
http://cg-fudbal.com/index.php/ino-f...gosa-strijelac
Fudbaleri Kajzerslauterna odigrali su danas prijateljski meč protiv ekipe Eleversberga.
Ekipa našeg reprezentativca Stefana Mugoše slavila je 5-1. Mugoša je u igru ušao na početku drugog poluvremena
Nekadašnji igrač Mladosti bio je strijelac četvrtog gola za ekipu trenera Koste Runjaića.
polako al sigurno zverotic se vraca na svoje, ni u rezerve
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
http://www.cdm.me/sport/fudbal/oni-d...atovic-fc-metz Ima 16 godina. Već sad ga traži Napoli.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Muratovic is Luxembourger...
Poznajem momka jos kada je imao 9G.
Jos tada je bio najbolji igrac u lux, u tom izrastu. Veoma ekspolzivan, dobar tehnicar, nije sebican, koristi obe noge.
Sut ima kao is topa.
U mojim ocima veci talent od Pijanica.
Muratovic is Luxembourger...
Poznajem momka jos kada je imao 9G.
Jos tada je bio najbolji igrac u lux, u tom izrastu. Veoma ekspolzivan, dobar tehnicar, nije sebican, koristi obe noge.
Sut ima kao is topa.
U mojim ocima veci talent od Pijanica.
Pričao mi je čovjek, isto iz Luksemburga, za njega. I sad kad viđeh na neki sajt da se interesuje Napoli za njega, rekoh da vidim ko je lik i nalećeh na ovaj tekst.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Zanimljivo je šta se dešava u Sampdoriji, ko zna šta će bit sa Lukom Đorđevićem s obzirom da je situacija više nego komplikovana.
Gabbiadini je otišao u Napoli. Okaka je danas napravio problem pa je izbačen sa treninga (u lošim odnosima sa Mihajlovićem, pritom ne želi da produži ugovor slično kao Gabbiadini) ali dolaze Eto kao i Muriel iz Udinezea. Muriel bi mogao biti i ponajbolji igrač čitave ekipe ali je povrijeđen i neće ga biti na terenu sledećih mjesec dana najmanje. Ne znam na kom nivou je igrao Eto u Evertonu, ali to svakako nije odavno onaj Eto iz Barse i Intera.
Tu su svakako i Eder koji je možda najkonstantiji u ekipi, kao i Bergesio koji je svoje šanse sa klupe dobro iskoristio.
U svakom slučaju bila bi velika šteta da Luka ne dobije priliku da debituje u Seriji A.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Već je par utakmica na klupi bio, ako sad ne dobije priliku neće nikad a ako dobije a ne iskoristi je moze se u CG vratiti
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
igrao je zadnji mec minut i 10 sec, licno ga vidio. Mali ne moze zapet, doveli su argentinca Koreu i masu ga platili tako da je to zavrseno. Bacio momak godinu dana
Najgore je što nije bacio godinu već dvije minimum. U Twenteu je kupio minute tih pola godine. Ostaje mu U21 reprezentacija da se kroz nju koliko toliko afirmiše. Nije kasno, ali je zaista šteta da nam se vjerovatno najtalentovaniji igrač toliko muči sa minutažom.
P.S. Prekjuče Boljević i Cmiljanić starteri za Jong PSV u porazu 2:0. Obojica su zamijenjeni.
Dick Laurent is dead!
Djordjevic od prvog minuta za Sampdoriju nocas protiv Intera.
Ja ga gledah prvih 45 minuta,mislim vidjeh ga jednom nedje u 46 kad faul napravi.Malo je sjeba sudija mec pa i nije neke igre bilo sto se sampdorije tice.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Citam da Jovovic ide u Zvjezdu za bjednih 100 000 eventualno sa svim bonusima nekim jos 100 000.
Koliko se liga raspada kad trenutno nas najveci talaenat ide za te smjesne pare.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Al će zato neko iz uprave trljat ruke. To su dogovori takvi, neko primi keš da proda igrača za manje para.
to je već druga stvar, onda je moralo tako ako neće da produži ugovor
Esteban Saveljic ! ahahahahaahhahah
http://reprezentacija.me/filip-vujan...ana-saveljica/
A dako bude više. Odavno nisam išao na utakmice al ako bude momak debitovao na domaćem terenu moraću
![]()
Je li realno da im momak sa foruma igraca pronafje ahahahhahah, ko bi ono ne mogu se sjetit?
PRijekii
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Hahah nevjerovatno, Prijeki koliko imas od ovoga transfera![]()
Nijesam ja ne ,no Dutch ili neko drugi.Ja sam samo pokusao preko kluba i njegove familije na fb da stupim u kontakt sa njim.Mozda su procitali i moj vapaj ih je natjerao da razmisle o ovome![]()
ovaj forum je do jajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks