I ja.
![]()
Mazda nema pogon na svim tockovima :/
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
simulacija puta pg - kolasin?![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Nema ovo veze. Ovo ce da izdrzi i trap od Juga. Gdje je kisa, blato, snijeg, udarci prednjim dijelom gume, pocijepane gumice...
TAKUMI
ima li neko aktiviranu opciju coming home na golfu 5? ne znam moze li da se namjesti da se pali samo dnevno svijetlo odnosno pozicije, nedje citam da moze , nedje da ne moze... a ako ne moze vala mora postojati neki nacin da moze ...:highly_amused:
moze se aktivirati samo zavisi od central eletric modula koja je njegova oznaka i sl
Zemlja u kojoj je Golf na prvom mestu 39 godina
Marke automobila koje pripadaju grupaciji Volkswagen bile su najprodavanije u Švajcarskoj u 2014. godini. Njihovo učešće u ukupnoj prodaji iznosilo je 30,9 odsto a 39. put, za 40 godina svog postojanja, najprodavaniji model bio je Volkswagen Golf.
A kod nas je dvica number 1
U BiH 21% auta su Golfovi 2.
za koliko bi mogla da se proda fabricka navigacija za vw?
![]()
s obzirom da svi uzimaju onu novu rcd iz golfa 6, da navigacija kod nas ne radi,a da je kopija na svaki korak-ovaj model do 200e max i to da cekas nekog da mu zatreba
f6
a ovome jos hitno :congratulatory: http://www.autodiler.me/auto_oglasi_deo/329768
totalno beskorisna stvar na teritoriji cg, jer ti ne radi. napominjem i kazem ti da ti je to ta cijena. a ovaj se moze slikat sa njom jos dosta dugo.
f6
Ja bih prije uzeo rcd 510 od 6ice, koliko vidim na autodiler, krecu se oko 220-250e
pa to sam i naveo gore. ja sam ga bio stavio u moju. ekran top, na dodir, 6xcd i to mp3 plus ulaz za karticu. bomba
f6
Ja planiram to da uzmem prije ljeta za moju peticu. Na satu 43.000km a dugmadi su vec poceli da se ogule.
Sent from my HTC One_M8
Izvinite što ću vas naučit.
Ako ugradjujete RCD510 u godište prije 2008, treba vam i drugi CAN BUS kontroler, jer će vam crpit akumulator, i jer će se resetovat svakih pola sata.
Googlaj, CAN BUS CONTROLER.
Ima na njega neki KOD, pa uporediš da li je taj koji treba.
Drugi se naručuje za oko 50€---
Detaljnije bih Vam sve iskuckao, ali danas sam slab s vremenom.
Moze li koja od ovib navigacija u pasat 2005?
Obije
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks