kad me zovnu ovi iz dormea,a ja ljubazan pa ih saslusam
sve zaboravljam koji im je broj,tacno cu ga sad memorisat da im se vise nikad ne javim![]()
The more things change, the more they stay the same.
kad me zovnu ovi iz dormea,a ja ljubazan pa ih saslusam
sve zaboravljam koji im je broj,tacno cu ga sad memorisat da im se vise nikad ne javim![]()
Kad mi kažu
-Datum spremnosti?
A može śutra.
-U redu stavićemo sledeće nedelje.
Stavite stavite...
I Živanka se javi posle 2 mjeseca i kaže još dođite śutra u Beograd.
Kao da mi je to ipred kuće, zajebala je ona sve i Italijana i kompaniju kad je predstavništvo otvorila u BG... Nekada se moglo na lijepe oči i još po nesto otvarati i u Pančevo iako nema M od Mora...
" The Eyes Chico... They NEVER Lie "
I ja i ja.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Malo je poznato da je tzv. Drugi svjetski rat bio ustvari sukob Pervitina s jedne, i Vodke i Rakije s druge strane.
Tu su između burboni, vinćeki, gulaši, loj, bageti... igrali samo uloge statiste!
IZVOR ISKONSKE ENERGIJE JE POBJEDIO!
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Prije par noći sam imao neki vid meditacije uz pjesmu Rođe Raičevića... Sat ipo, na repeat... Odavno smireniji nijesam bio nego posle tih sat ipo... Prskotina totalna...
Eo ako neko oće da proba...
#fakenews
Bezveze.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Tu es mon héro!
Sve sto sija i ne mora da zablista...
Ad astra.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Na kraju je neko ko je vec bio morao doci sa mnom opet jer stvarno ne znam sto da govorim, imam osjecaj da cu reci nesto neprikladno pa mi je bolje da samo cutim i odgovaram na pitanja.
Uglavnom, imam osjecaj da nikad necu zavrsiti sa ovim ispitima. Poceli su mi kolokvijumi negdje u Novembar, onda zavrsni, i evo do dan danas nikako da zavrsim. To malo odmora sto sam imao morao sam da se spremam za njih..eh ponekad se pitam je li sve ovo vrijedno toga.
Frižider flertuje sa mnom. Nabacuje mi suvi vrat.
Ludilom maskiram dosadu
Ova Rejchel prska po svakom topicu, nema smisla, stvarno. Hvala lepo...
Forever young, i want to be forever young
Iskuliran si.
I to maximalno. Bas si Kool.
Forever young, i want to be forever young
Opaa!
Nema enciklopedijske odrednice o kultnom režiseru Ridliju Skotu (Blejd Raner, Ejlien, Telma i Luiz...) u novom izdanju Britannica Ultimate Reference Suite 2015! Ko zna šta sve JOŠ nema ako nije bilo prvog imena (a drugih je Skotova bilo) kojeg sam ukucao u polje za pretragu pošto sam instalirao Britaniku???
Ne samo da nam vremenom ostaje sve manje i manje odličnih krojača, novinara, vodoinstalatera, lekara, automehaničara, sudija i nastavnika nego, izgleda, čak i enciklopedija. Podaviće nas plima opšte entropije.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Evo da izrazim misli... Mislim da ću se nagrditi ako neko ne doskoči da mi pomogne...![]()
![]()
" The Eyes Chico... They NEVER Lie "
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks