Eurosport je na hotbirdu,a tebi antena nije podesena da hvata taj satelit, vec w2 i astru. Zamijeni postojeci, sa lnb-om koji hvata 3 satelita pa da imas sve
Eurosport je na hotbirdu,a tebi antena nije podesena da hvata taj satelit, vec w2 i astru. Zamijeni postojeci, sa lnb-om koji hvata 3 satelita pa da imas sve
49 RTV1
95 Orlando Kids HR
170 N1 Srb HD
171 FOX HD
172 FOX Life HD
173 Viasat Nature/History HD
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kod mene pise da satelitski prijemnik ne dobija signal, a na epg pise ime kanala i sta je na programu. Za ove HD znam sta je u pitanju posto nije HD resiver ali ne znam za ova dva SD kanala. Imam lnb za 3 satelita.
Poslato sa Tetrisa 13 in 1
ništa ne čačkaj jer to je još uvijek test
probaju i namještaju zato je blokirano
ovi obični SD kanali će raditi normalno u sklopu osnovne ponude
a HD kamali jedino ako imaš pretplatu na HD paket
Nove kanale ce moci pratiti samo korisnici sa HD risiverima
Pominje li se đe zamjena SD za HD resiver? Svako dva -tri mjeseca se pojavi informacija evo ga sad će i onda trt. Ja sam prije 2,5 godine uveo Total TV i tada su mi rekli za mjesec - dva ce mijenjati resivere. Naravno mislim na free zamjenu.
Tako sam i ja cekao bice,bice i prije dva-tri mjeseca raskinuo stari ugovor vratio opremu i uzeo ovaj novi i potpisao novi ugovor,i ako mi nista odvratnije nema nego kad me neko uslovljava ali opet su im je korektna ponuda kanala pa mi nece smetat taj novi ugovor a nemam u planu da ih mijenjam a ni uslova da predjem na nesto drugo-bolje ako i ima bolje trenutno..
Nema sigurno bolje trenutno. I ja bih istu stvar napravio ali sve cekam razvoj situacije u vezi interneta pa mi se ne potpisuje novi ugovor. Ako BBM uskoro ponudi neki povoljan net i doda ponudu HD kanala precicu na BBM. Sada sam prinudjen da placam mtel wimax 512Kbit/s 20€ sto je sramotno i nadam se nekom netu preko BBMa ili Totala (isto dugogodisnja suplja prica). Ostali operateri nemaju tehnickih mogucnosti da dodju do mene (kuća u sirem centru NK).
Stigao "novi" softver, verzija 1.0.2.001 od april 08
2014. Prethodni je bio 09 2013
Kako se radi uopste update softera? kod mene je sep.2013. I da li dobija nesto novo posto se odradi update?
edit:TOTAL TV u ponedeljak kreće sa nadogradnjom softvera
U
ponedeljak 19.01.2015. planirano puštanje novog SW-a za TTV STB sa
oznakom 7358 (Kaon, DVR Lite). Nadogradnja softvera trebala bi krenuti
19.01.2015 u 02:00h. Update nove verzije traje 10 min i korisnici
će novu verziju primiti odmah ukoliko su na transponderu, odnosno u
roku od najviše 72 sata. Dnevno će se pustiti nadogradnja za prva dva
dana za oko 1000 HD prijemnika. Ukoliko ne bude vecćh problema puštanje SW za preostale boxeve biti će 22.1.2015......
Last edited by miovrag; 20-01-15 at 06:29.
Ako si na starom resiveru imao sportklub HD i eurosport HD onda je greska u podesavanjima novog resivera. Prelistaj stranice u nazad, meni su objasnili kako da podesim lnb podesavanja da bi imao skHD i eurosportHD. Pokusat cu i ja da nadjem i ubacim ovdje.
Meni je sam povukao novi softver. Na prvi pogled nista novo za oko, samo mi se cini da malo brze prebacanje kanala. Imam HD risiver i flesku 32Gb...
Gdje da provjerim je li meni to odrađeno?
Podesavanja-podesavanja sistema(sifra)-dijagnostika. ako ti pisem 23 sep 2013 je trenutno meni.
Hoću da pređem sa extra tv-a na Total pa me interesuje da li je potrebna CG lična karta da bih bio korisnik Total-a ovde u CG?
020446666 je br total tv mne pa se raspitaj
Proradili mi ovi novi HD kanali,super samo da ih je sto vise..
Ja sad provjerih, neki rade, neki ne...
A ovog RTV1 nema uopšte... Na 49 poziciji.
placate li posebno pretplatu za te hd kanale?
Plaća'u 2,5€
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks