E kako se isplakah na "Gorcila" showKonacno nas film za cistu desetku, plac
![]()
Meni je Budo ****** nevidjeno, a Djecaci su mi eto ok, mada najvise jer je nas filmGorcilo je bas dobra komedija, vuce onako malo na "Djeknu". Mjesavina Djekne i Cuda Nevidjenog. Obavezno odgledat
![]()
Last edited by BiTrAtE; 20-01-15 at 17:19.
Nisam gledao Gorčila, jer sumnjam da može da prevaziđe Jesi li to došao da me vidiš… samo očajnjčki pokušaj da se čupne koji dinar u nedostatku ideja…
A , btw, taman kad sam pomislio da se završilo sa ismijavanjem cgoraca, eto ih Mima i Andrija ponovo
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
GOSPODAR VJENČANJA tj. The Wedding Ringer, predobra komedija, cijela sala se iskidala od smijeha... pogledajte obavezno, suze na oci su mi isle od smijeha...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Gledah Gorčila prije neki dan.
Ne znam što mi je to trebalo, nije to humor za mene.Možda se nasmijah 3-4 puta.
Ide Andrija Milošević, spotakne se o kamen, razbije čelo i kaže nešto u smislu "***** sebi oca smotanog" i eto 90% sale plače od smjeha.Ja kukavac gledam i čekam sledeću foru.
Last edited by Emp; 20-01-15 at 18:41.
Bolja je predstava od filma, nadjite na YouTube - jesi li dosao da me vidis?
Bio da gledam gorcila... nisam se nasmijao 3 puta da valja.... nijesam odusevljen..
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Gledah i ja Gorcila, bas nisam zadovoljan, nista posebno
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Mladen Nelevic je nas vrhunski glumac ....
aj ne sprdajte se :roll:
![]()
(nečitko)
Odgledah Gorcila,film je vrhunski,a zamalo da ga ne pogledam posle svakakvih komentara odje.
oćete li mi reć za koji film da rezervišem karte sjutra?! Za Gorčila ili ovo vjenčanje ili nešto treće???? Čitajući ovo ne znam dal da gledam il da ne gledam?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Gorcila odgledaj obavezno. Pushti ove hejtere puste, ja sam bas sad htio da pitam valja li ovaj od juce sto se pusta isto nas film. Ako recu da je smece i da ne valja da podjem obaaaavezno da pogledam to.
Kakve gluposti pričaš ti? Hejteri smo zato što nam film nije smiješan? Kako misliš da budemo usaglašeni kad dođe Pterodaktil i ocrni Imitation game, a Viku se klanja. Svako piše svoj doživljaj filma i to je to. Meni je Gorčilo prosječan.
Last edited by Lackie; 23-01-15 at 15:24.
Izasa' je jos jedan nas film Dvije povratne Titograd-Podgorica, pa ko ga je pogleda' nek kaze valja li sto... Sto se tice Gorcila predlozio sam ga jos prije nedje, bas mi je sto se kaze lega...
Moderno je danas hejtovat sve sto je naše. Ne govorim konkretno za tebe niti za ovaj film no inace. Kad god sam usao da vidim utiske vezano za neki nas film vazda sprdacina neka. Btw Imitation Game je i mene smorio, u drugu temu to napisah :P
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Potpisujem. Od Djechaka pa nadalje.. Tacno me strah sjutra objavit knjigu, i ne daj Boze po njoj napisat scenario... Nije sto moram da se dopadnem publici, no sto nasi domaci hejteri bas umaraju covjeka. Rekao bi covjek da svi imaju po 5 fakulteta zavrsenih i neobjasnjivu kolicinu mudrosti i iskustva, a kad treba navest razlog zasto hejtuju... trt.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks