uplatio ovaj egipat od 0-2 i dosta za danas, serena dosla, jos ovo i dovoljno![]()
uplatio ovaj egipat od 0-2 i dosta za danas, serena dosla, jos ovo i dovoljno![]()
Koliko engleza je odlozeno do sad?
Tapatalk bullshit.
za veceras tenis , manje gemova nadal, federer, sharapova .
hvala, pratim.
Donkaster 0-2
Bornmaut t2 2+
Midlzboro X-1
Obala Slonovače 1 i 3+
Kvota 32
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Jaca kvota da se ubaci neki sitnis, nema smisla kaciti mikronske duple sanse koje svako moze da iznadje
Obala Slonovace 1&H2+
Kamerun 2
Club Brugge SP1
TNS 1 i 2+ prvo
PSV daje gol u oba pol
Al Ahly 1&H2+
kv 71.69
Slonovaca, Gvineji fale 3 bitna igraca a kv na 1 premala, Obala realno bolji tim, bolji igraci. Kamerun, za njih znam da su lose prosli na SP ali ovaj Mali se jedva provukao do Africkog kupa, pustio ih Alzir a i Kamerun ce imati bolju podrsku navijaca, turnir se odrzava u Ekvatorijalnoj Gvineji. Malo mi je sumnjivo da oba favorita pobede ali ajde. CB belgijski kup, prvi mec 0:0, ne verujem da ce dozvoliti da prime gol a kvota bas dobra, 2.45. TNS kv je premala na bilo sta drugo. PSV isto zbog kvote najsigurnija opcija mada moze i 3-5 1.8 kv mozda i 3-4. Al Ahly ove uvek pobedjivao sa bar 2 gola kuci, kec je bas sigurica ali premala kv
Izbegao bi Romu u svakom pogledu, bar za neke velike pare, nije mi kvota 1.45 na kec vredna rizika a znala je Roma jos kako da me uebe
Last edited by Severnjak; 20-01-15 at 21:40.
Svako igra na svoj način, neko mikro a neko makro.![]()
Ad astra.
Ja najviše volim da igram na budale (tipa Monfis, Južnji, nekada Safin...), kada gube 2:0, to ne propuštam.
Sta bi sa ovim egipttom od 0-2, prvo je pisao uzivo rezultat a sada ga nema i pise da se igra u pola 4
Po meni danas sigurno:
Bournemouth daje 2+ golova 1.74
Liverpool 2 2.25
Obala Slonovace 1 1.45
kvota je 5.68e u Lob. Srecnooo!
Obala Slonovace 1
Bazel 1
Psv 2
Celzi 2
Roma 1
sinoc sam imao dobru kvotu(tenis)i ne izbacih odje...nocas cemo jedan dobitni da sastavimo.
Ima li koji fix za nocas
Tapatalk bullshit.
Treba probati Češka - Egipat 2, kvota 1.9
ili gost više golova 27.5
Duncan 13.5 >
Francuska 30.5 <
edit: Upravo počeo Egipat evo
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Evo još nešto za večeras....
Nant - Lion 3+ (2.25) Često između ovih rivala pada dosta golova tako da je moguće i večeras da tako bude a i kvota je primamljiva.
Liverpul - Čelzi DFX (1.80) Liverpul je mnogo puta ove sezone igrao X kući, mislim da Čelzi neće puno zapinjati ovdje.
Dover - Wreham 1 (1.95) Pada kvota na domaćina koji je mnogo kvalitetniji rival i koji ima i dalje šanse za promociju.Domaćini su odlični kod kuće.
E sad, neka moguća iznenadjenja i nešto za šta su male šanse da dođe ali što nije loše pokušati u nekom sistemu...
Rhyl - Airbus 1X (1.81), ili 1(3.75) Gost nikad nije dobio domaćina kući, 8 pobjeda Rhyl-a i 2 neriješena.Što ne znači da sad hoće po prvi put ali zanimljivo da im nikako ne odgovaraju.
Leeds - Bournemouth 1X (2.05) ili 1 (4.65) Lids je već prije 3 mjeseca pokazao kako znaju da igraju protiv gostiju, dobili su ih 3:1 u gostima.Lids je u lošoj formi, 3 boda od zone ispadanja i bodovi su im prijeko potrebni.Znaju da igraju protiv favorita.
Ad astra.
Ja ću pokušat Liverpul - Čelzi X. Mislim da se neće ni jedni ni drugi opučat' previše, s obzirom da se igraju dva meča.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Pridaju li tvoji znacaja ovom trofeju? Nesto mi opasno mirise na jedinicu, ne znam zasto
Ide ovaj Egipat 0:1 85 minut.
Zafaljujem.
Tapatalk bullshit.
Hvala za Egipat, dosta za danas, Serena i Egipat![]()
Sabija ove Obala al nikako da ga uvale.. Prečku je Gervinho ima
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks