Mok4
Marsej 1
Sevilja 1
Yuve 3+....i dodah tvoje predloge.
Zivio![]()
Mok4
Marsej 1
Sevilja 1
Yuve 3+....i dodah tvoje predloge.
Zivio![]()
"The Death Is Not Anything,ButLiving Conquered Means, DieingEvery Day"-N.B.
kako je ocajna ponuda sjutra, buljim 3 ure ne mogu kvotu 3 sastavit
Kako?
Ja nešto nemam sreće...kiksam svaki put![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Qatar-Bahrain 5+ (kv 11.00)
Qatar-Bahrain 3+p.p (kv 11.00 )
2 singla za jutros da se malo prati...ako prodje sve na everton golove
Everton 1
ergotelis 0-2
Ima li ko neki dobitni tiket tu oko 10 da je kvota za danas?![]()
zato jer nemam nikakvu naplatu na manje kvote...presipanje iz supljeg u prazno u najboljem slucaju. nije problem dobiti na kladionici ili pogoditi nekoliko parova.problem je kako taj nivo odrzati.ako pogodis tiket ili singl sa kvotom 2 i uzmes novac a sledeci promasis onda nista nijesi uradio.
ti vidim pogadjas te kvote ali kasnije im se sve vratis.vidim da si jako neiskusan u kladionici....otkad igras ako smijem pitati?
nije problem da stavim 200 eura na neki singl pogodim i dobijem 200 eura.ali sta posle toga? posle opet uplatim 100 e i puknem.sta sam uradio? nista.
zato igram manje utakmica a trazim vecu kvotu.
Everton 0-2
Bolonja 3+
Raggina 0-2
Nancy 0-2
Neka mi neko kaze kolika je kvota na ovo? Da ne izlazim sad do kladionice.
Bolonja 2,25? To je lijepa kvota, gledam iz prethodnih susreta vecinom su igrali sa preko 3 gola. A i uopste u sampionatu zadnje utakmice oba tima su vecinom preko 3 gola. Sto ne mora naravno da znaci da ce i ova biti, ali vrijedi pokusati.
Hvala flash.score
Ja mislim da je ovo i vise nego smijesno sto pricas,jer nemas pojma koliko sam naplatio i uzeo u zadnje 2 mjeseca,pitaj malo ljude odje sto i kako,a ovim lupetanjem koje pises za golove na 5+ a dolazi 0-2 isto kao sto ja kazem ne postizes bas nista niti ces ikad ista ubost to cu ti ja rec i siguran sam u to. A ako si odje doso da podjebavas mozes odma maglu uvatit jer nema koristi od tebe odje,a kladionicu igram dovoljno dugo da mogu da te pogasim sa fiksevima odakle god oces. Aj poz sad i nastavi da igras po 59 + na utakmice koje zavrsavaju 0-0
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
a ne nema koristi od mene.pa sam sinoc pogodio sporting 6+ na kvotu 11.00 i falio mi gol na carpi-livorno za 44 koeficijent.....nego od tebe ima koristi koji si pola foruma juce navuko da izgube pare na sigurnu dojavu za koju se ispostavilo da nije uopste dojava.
koje si ti utakmice pogadjo sa kojima se toliko falis? vatas ren 0-2 na 1,48 kvotu i kazes da je to tvrda utakmica.pa naravno da je tvrda posto sve svjetske kladionice daje 1,40 kvotu na 0-2. otkrio si time ameriku.
Momci ajde ako moze neko da mu objasni sto i kako,cisto da ne pisem i ne kacim tikete momku sad da mu ne ubijem mozak ciframa. Dje su uplate po 100-200eura na tikete... nemoj brate da se sprdas samnom,vrni se jedno 50 strana unazad i citaj sto sam sve pogodio,tebi je kvota 11 pojam. Ja sam u zadnje mjesec dana pogodio odje 10 tiketa kvote 20 i vece. Ne sprdaj se.
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
@Kotoranin ti si se dokaza tiketima i predlozima, nema potrebe za ovom glupom raspravom, nego postavljajte stogod.
Forever young, i want to be forever young
Da probamo
1 Under 2.5 Chile U20 v Colombia U20
(Total Goals)19/01/2015 None 1.85 To Run 2 Under 2.5 Canada v Iceland
(Total Goals)19/01/2015 None 1.66 To Run 3 Under 2.5 Everton v West Brom
(Total Goals)19/01/2015 None 1.72 To Run 4 Under 2.5 Ergotelis v Kalloni AEL
(Total Goals)19/01/2015 None 1.44 To Run 5 Under 2.5 Moldova U21 v Latvia U21
(Total Goals)19/01/2015 None 1.60 To Run 6 Over 1.5,2.0 Bologna v Perugia
(Alternative Goal Line)19/01/2015 None 1.500 To Run 7 Under 2.5 Reggina v Paganese
(Total Goals)19/01/2015 None 1.53 To Run Total Stake: 5.00
Multiples Bet Type No of Bets Unit Stake Stake To Return Returns 7 Folds 1 5.00 5.00 141.50
Treba ovaj Everton trpati, 1.90 kvota u Lob, nisu dobijali mjesec i po, igraju kuci i dolazi im slaba ekipa, kojoj ce faliti pola sastava jer igraju africki kup nacija
Loša ponuda danas, ne treba velike pare ulagati...Čisto da se isprati i da nije dosadno.
Alžir 1 (1.75)
Nansi 1 (1.70)
AEL 1 (1.30)
I možda još ovo,
Karditsa 3+ (2.20)
Venlo X2 (1.35) ili za hrabrije 2 (2.30)
Kaloni X2 (1.65)
Last edited by mok4; 19-01-15 at 12:50.
Ad astra.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks