Отказала Галеника послушност, нема љеба за тебе више :Дja sam prelomio da ne ulazim u teretanu ove godine ! bojkot!
Па и не баш.Ima li svrhe piti topljace u toku bulka? Uz vec prisutne whey, kreatin, amino, a uskoro i ZMA nadam se.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Daleko mi je tamo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja polako sređujem čljanak, biće brzo squat i DL da se radi opet, ovako samo mogu eksCenzije (što bi reka jedan mi iz teretane) za quad i zadnju ložu...
Inače, vjrv ste vi dostina upoznati, a i sparco je pominjao, oću sa ovim Jim Wendler 531 programom da krenem, jer:
može da se buca PR na duže staze, 2put se rade grupe nedjeljno (my frequency filozofija), može lako da se šteluje za npr Bodybuilding ciljeve, određene mišićne grupe, kako kome odgovaraJa ću ovaj Triumvirate verziju il tako nekako se zove
Evo sam ga skinuo lopofski, pa uploadovao za moju braću, da dijelimo znanje, razbijamo predrasude, vlažimo vaNdžajne:
https://www.sendspace.com/file/v1uwbj http://www.muscleandstrength.com/wor...ng-system.html
E, danas skinuh Jim Wendler, Beyond 531, http://www.t-nation.com/workouts/beyond-531-program-1-1
fajl samo 2.5mb, a ima duplo više strana od ove prve knjige (220) sa mnogo varijacija na temu i zanimljivih stvarčica da sve bude intresantno... Pretpostavljam da sadrži i sve iz ove prve knjige, nego nisam imao kad da detaljnije pregledam.
Ene ljink za brouZ: https://www.sendspace.com/file/ago4vj
O geote...Ja sam mislio proći će te ***** brzo.. :/ Sa' mi dođe da krenem pud Tuzi Republjik unione demoratique, da te malo oraspoložim
Imaš brat 4 puta 20e u Top Gym preko puta udovica...solidna teretana baš...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Dje je soko gym kod sportskog?
Nije frka 10€ vise ko mu jebe mater.
Ima li dobrih pickih tamo?
U Gintas a imas ga i u sportski,ok je bio prije 3,4 god kad sam isao.Ahaahhahha a za ***** sto znam idi u Brajer na kafu ako radi toga ideš :P
A mnogo majku mu, meni je 2500 dinara mjesec (koliko god hoces dana) i prava teretana dje imas power i squat rack, ne ko neke u PG dje nemaju nista sem spravice.
rm -rf /
E ne znam koje su to sprave ali u Gintas ima svega zaisto![]()
A kolega ova ti je u sportski jeftinija mislim taman 30 evra.Evo ako neko ko ide tamo zna neka napise.
@lover
brate ove knjige su odavno,i nasao si nasim vjezbacima(cast izuzecima) ovo da dijelis,pa oni sve da je na 5strana i jos na nas jezik..ne bi procitali
i zar tebi nije cilj neki sto veci misicni gaaaaain ili kako ti ono pises vec![]()
Haha znaci moram i tebe da bijem kroz teretanu sadp.s. i tebe i Obrada slobodno mu reci
Uzmite akciju u soko, 50 posto popusta na 8, 10 ili 12 mjeseci placenih unaprijed. Ispane smijesnih 20 € a top teretana. Masu novih sprava je ubacio na suvi teg, sve zadnja linija life fitness
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Hahahha a lako ti je mene kad sam zariba ,a sa Obradom ces se pomucitNo se javi drugi put
A dobro, nije mi teško, možda nekom bude valjalo![]()
Drugo, mass gain ide uz strength gain...Nije neka 1na1 korelacija, ali ako možeš više da digneš, vrlo vjerovatno si nabacio malo mišićne mase za tu vježbu....
Treće, kao što rekoh, program može da se šteluje, da napraviš šemu za BBildere, lagano....
A zbog svega toga je nekako dinamičan, brz, imaš progres, zanimljiv je...pogotovo na duže staze...![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
misicne mase za tu vjezbu,lose si se izrazio..znam ja da moze da se steluje,ali to su asistenti..samo ime ti kaze.nije ovo los program,naprotiv,volim ovo,alii ako je nekome cilj sto vise misicne mase,detalja,ovo tesko da moze biti produktivnije nego neki bb tip treninga.
u principu ovdje imas glavne liftove i na to dodas 3-4pomocne i to je to..e sa tim ne mozes ocekivati max gaaaaaaain,kako volim ovo gaaaaaaaaaaaaaaain
nije to bas tako jednostavno,ali dbr..probaj,javljaj kako ide![]()
pa mase mišića koja se koristi kad se radi ta vježba...al skapirali smo se
Ma biće to sve ok...Nije mi ni ishrana neka ludačka, pa je program sasvim ok, čisto da se ide polako gore, ka i vazda kod mene...mic po mic...Er mi nema vajde oždijevat mišiće ako ne mogu uvijek da ispunim potrebe za nutrientima, energijom![]()
inače od kad gledam HodgeTwins eo godinu dana, gainzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ima potpuno novo ludačko značenje
Što se tiče programa javljam, mada je i sam baja Jim na TNation kaže:
Sve u svemu, čisto da se mixa i da je zanimljivo, pa će se lako za sve ostalo![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
ako dje ko valja kakav oblik depoa javiteozbiljno
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ljudi je li ko narucivao od vas sa bodybuilding.com i da li stize to u postu pa da se digne ilii dhl to preuzima pa od njih?
Nemaju oni veze sa dhl-om.Postar ce ti donije na adresu koju si ostavio.
Hvala.
Hahhaha ova knjiga je masterpiece...kakva carčina hahaha
Taktika, moving North of the Vaghahaha
![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
tek je sad provalio knjigu c c c to ti je jlasican takmicarski powerlift program da znas svetinja uz west side i west side modified
poshljeno z brda
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Оћу да врнем спарка у теретану, тако ми бога :Д
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Ima li gdje da se kupi u Pg opruga ili guma za jačanje mišića šake i podlaktice, ne znam tačno kako se to zove?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks