Stevane, u koju si zemlju slao?
Preko paypala?
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Ada i ja sam preko paypala poslato 10e davno momku iz srbije al mu je valjda paypal na usa il tako nesto![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
I ja sam slao u srbiju i isto je sve proslo lagano i fino,bez provizije
USPS mi je rekao da su predali carini, mora da je tamo neko ukrao. I da su prebukirani durgog je stiglo na aerodrom od tada bi ga barem evidentirali.
A nije da lupam ukrali jer smo lopovoska drzava, i jesmo, ali znam vrlo dobro kako kradu na aerodrom i ovi sto od putnika kradu i ovi iz poste.
rm -rf /
podji onda direktno u postu sa svim tim informacijama od usps-a, brojem za pracenje i objasni im situaciju, trazi da pricas sa direktorem. ja sam pricao par puta kad sam imao nekih problemcica..
da, preko PP-a, u Tursku. Jednome 50e, drugom 331e. stize potvrda da je poslato, pa onda stize potvrda kad oni prihvate pare.. prosto, da prostije ne moze bit. 5x je teze uplatit pare na ziro racun u CKB no ovo
Dear Stevan,
IAS Automotive accepted your payment Transaction ID: *****************
This is just a quick confirmation that IAS Automotive accepted the 50.00 EUR payment you sent on Jan 15, 2015.
Please note that it may take a little while for this payment to appear in the Recent Activity list on your Account Overview.
Yours sincerely,
Amount: €50.00 EUR Payment method: Credit Card Payment
PayPal
Last edited by stevann; 16-01-15 at 08:46.
nece ni biti tebi nikad koji saljes. proviziju vjerovatno ima primaoc prilikom podizanja para![]()
Pozdrav drugari. Naručio sam paket sa ebay iz Indije u vrijednosti 350 dolara ( free shiping , ec.international)
Paket je stigao u Crnu goru prije 3 dana.
Datum Pošta Mesto Služba Opis 13-01-2015 08:26 81003 IZMJENICNA POSTA Razmjena Prispjela u Izmjeničnu poštu 13-01-2015 15:02 81003 IZMJENICNA POSTA Razmjena Podnesena na carinski pregled
Koji je sad postupak ? Dal da ga čekam da mi stigne na adresu , dal da idem na aerodrom ? Pomagajte :-)
cekas,nije jos zavrseno... makar je meni tako bilo,sledeca stavka ti je razmjena,pa onda tek dolazi tebi na adresu...
Ljudi posto ja ne mogu nac ima li ko da je kupovao parking senzore prednje i zadnje da mi posalje link, valjalo bi samo zvucni.
Na ali sam gledao ali sve neke ekrancine gadne imaju
http://m.ebay.com/itm/330943344852?nav=SEARCH
Ovako nesto?
Sent from my iPhone using Tapatalk
odlicno, taman cu njuskat na ebay malo, hvala
Drugari, htio sam da platim online nesto bez PP i kad kliknem da platim otvori mi se na paypal.com opcija pay with card. Da li ce mi oni uzeti proviziju za tu uplatu?
Sent from my HTC One_M8
Interesuje me koju ekspress postu mogu da primim u CG i koja je najbolja i najeftinija? (DHL, TNT, Fedex, ili EMS)
Jedino sam imao iskustva sa DHL-om kada sam dobio telefon. Platio sam 30eura za DHL, a onda jos 20eura kada je dosao u CG. Dal i ostale poste rade na ovaj princip?
Nisi morao da platiš u CG nego da odeš za njega sam. Kod većine ostalih nemaš taj izbor. DHL ti je dakle najbolja opcija.
Blagoš kako nam je pošta brza. 10-og ušlo u CG, još mi stiglo nije. Bruka...
5 dana je putovalo od Singapura do CG, a u CG evo 8...
![]()
Last edited by Petronas; 18-01-15 at 15:55.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Stigla mi je pošiljka u CG, prošla izmjeničnu, slanje na koju već poštu i sad je od 12. zaglavila na 81102 poštu. To mu dođe ona na željezničku. Ovo mi je prvi put da stoji na 81102. Da ovo nije možda carina?
ko pijan? kakav sank?
Morate da shvatite da se posle praznika nagomilalo tooonu posiljki, a posta nije radila 12 dana.. Treba to sve popisat, upisat, razvrstat.. Imajte strpljenja..
Ljudi,kakva su vam iskustva sa Amazonom?
Jel i dalje "nesto salju nesto ne salju" varijanta za CG?
Ja imam takodje problem sa DX om. Od ljetos nista ne mogu da porucim sa njihovog sajta. Stalno dobijam info da nema dovoljno novca na kartici a ima. Inace sa tom karticom porucujem i sa Ali a i sports direct a.
Takodje je u pitanju ckb visa electron. Bio sam u banku, kazu sve je u redu sa karticom
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks