View Poll Results: Mislim da u svijetlu pogoršanja odnosa Zapada i Rusije:

Voters
186. You may not vote on this poll
  • 1. Crna Gora treba čvršće stati uz Zapad (EU,SAD i NATO) bez obzira na moguće posljedice toga

79 42.47%
  • 2. Crna Gora treba prekinuti dosadašnji pravac i držati se Rusije, bez obzira na posljedice toga

23 12.37%
  • 3. Crna Gora treba odustati od svrstavanja uz bilo koju stranu, bez obzira na posljedice toga

57 30.65%
  • 4. Pogoršanje odnosa Zapada i Rusije se neće desiti, tako da sve ovo trebamo zanemariti

11 5.91%
  • 5. Teško se cijepam kao ličnost u ovom traumatičnom opredjeljivanju/ ne znam

16 8.60%
Page 65 of 165 FirstFirst ... 155561626364656667686975115 ... LastLast
Results 1,601 to 1,625 of 4116

Thread: Crna Gora u odnosu na novu realnost i geopolitički sukob Zapada i Rusije

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by Tirion View Post

Napisao sam 2 protestna pisma ambasadi USA....
    Књигу пише жура Вукашине....

Једино што ми је мило од све твоје приче је што сте престали са причом да нисте Црногорци.
    Сад су у моди антизападни Црногорци.И то је напредак.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    ,,Pa, pa, pa, paranoja lepa moja...'', a što se referenduma za Krim tiče, jeste relevantan je, taman ka' onaj iz 1992 god. u Crnoj Gori.
    Za Ruse i gradjane Krima je očigledno relevantan.
    Ako je za medjunarodnu zajednicu bio relevantan onaj u BiH 1992 godine, zašto ne bi bio i ovaj na Krimu?
    Ili ako je za Obamu relevantan i super-demokratski referendum onaj na Kosovu (kojeg se niko ne seća), šta fali onda krimskom referendumu?

Putin je bio prinudjen da odigra "prljavo" na Krimu, kako bi zaštitio ruske interese.
    Jednostavo, nakon decenija prljave američke politike, agresija na suverene zemlje, izvoza revolucija i pišanja i gaženja medjunarodnog prava...nije bilo drugog izbora.
    Last edited by Dača; 16-01-15 at 11:24.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Znaci ovdje ima zagovornika rata protiv USA, da im se pokaze gdje im je mjesto i sta je pravda, medjunarodno pravo itd... ili se meni samo cini?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Evo je Evropski parlament (Parlament EU) donio odluku kojom od Savjeta ministara EU (Vlade EU) hitno traži da se preduzmu mjere na osnivanju novih medija u vlasništvu Unije sa ciljem suprotstavljanja propagandi Kremlja. Takođe, traži se da se propisima reguliše (čitaj: zabrani) širenje ove propagande na teritoriji država Unije.
    Ova rezolucija je samo novi vjetar u leđa inicijativi koja već postoji pred Savjetom Ministara EU, a koju su još u decembru pokrenule države "poljskog kluba" . Tada je Njemačka tražila da se o tome ne zauzima stav u 2014.-oj, odnosno to bude u krugu onih mjera čija će primjena sačekati ishod razgovora u Astani, tada planiranih za 15. januar, a koji su u međuvremenu odloženi.
    Njemačka je načelno spremna podržati inicijativu ali njen stav je da se prije osnivanja novih medija trebaju iskoristiti potencijali već postojeće medijske mreže Euronews, koja je u vlasništvu Unije. Njemci takođe smatraju da postoji puno prostora da Vlade zemalja članica Unije same (ne čekajući odluku unije) ograniče upliv ruske propagande. Za sporije: da cenzurišu distribuciju tih sadržaja, a medije koji ne budu poštovali smjernice kazne i zabrane.
    Naravno, sve će ovo podrazumijevati par mjeseci tehničkih i dr. priprema, no sad je već gotovo sigurno da ćemo polako ali sigurno gledati nastanak zida između uređenog svijeta i Rusije.
    Za nas je ovo posebno zanimljiva informacija jer će i CG, kao zemlja kandidat za članstvo, svoj medijski prostor morati da očisti od kremaljske propagande. Kao što rekoh, sve to neće biti sjutra, no to je nešto što ćemo definitivno vidjeti vjerovatno i prije kraja ove godine.
    Last edited by El Re; 16-01-15 at 11:46.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Reka bih da ima direktne veze. Na ovoj temi, koliko sam shvatio, raspravljamo o tome, koji bi smjer trebala izabrati Crna Gora, kojoj bi se strani trebala prikljuciti, pokusajemo odrediti "pros and cons".
    Buduci da sam furest, ne ucestvujem u onom djelu diskusije koji se neposredno odnosi na donosenje odluke, nego vec samo navodim cinjenice i okolnosti i ponekad dajem osobne ocjene.
    A ja bi rekao da ni najveci rusofili u Crnoj Gori ne zagovaraju savez,uniju ili ujedinjenje sa Rusijom. Bilo vojni ili drzavni savez.
    Bilo kakvo povezivanje sa Rusijom nije moguce i nije izvodljivo.

Ovaj topic se pretvorio u histericno pljuvanje po Rusiji i CPM.Tebi nije cilj prokomentarisati Crnu Goru(ruku na srce i nemas nikakve veze sa CG). Nego ti je cilj popljuvati Rusiju i promovisati americke vrijednosti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Књигу пише жура Вукашине....

Једино што ми је мило од све твоје приче је што сте престали са причом да нисте Црногорци.
    Сад су у моди антизападни Црногорци.И то је напредак.
    Zasto antizapadni? Opet lijepite etikete.

Ja ne mrzim Zapad,dapace.Vec mi smeta americka kolonijalna politika u CG i teror domacih medija koje kontrolise USA.Smatram da svi domaci mediji progone CPM po nalogu USA.Sa ciljem da se izazove nestabilnost u zemlji.
    Ko se god protiv aktuelnoj americkoj politici u CG i njihovoj marionetskoj vlasti(dps,sdp) koju su oni postavili-toj osobi nalijepe sve najgore etikete i ukinu mu elementarna prava.

Mi cemo u NATO sigurno uci,milom ili silom. USA je spremna izazvati rat u Crnoj Gori da bi pokazala da moramo uci u tu organizaciju.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ne bi ja njih cackala previse.. No da smo mirni, dobri, fini, da CG slusa i radi kako treba i kako ocekuje najveca sila na svijetu, a Vi molim vas nemojte u nase ime pisati i braniti nas od njih.. Dosta je CG-ri budalisanja....
    Krsima ili bubuljima ih dobaciti ne mozete...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Evo je Evropski parlament (Parlament EU) donio odluku kojom od Savjeta ministara EU (Vlade EU) hitno traži da se preduzmu mjere na osnivanju novih medija u vlasništvu Unije sa ciljem suprotstavljanja propagandi Kremlja. Takođe, traži se da se propisima reguliše (čitaj: zabrani) širenje ove propagande na teritoriji država Unije.
    Odavno veću glupost nisam pročitao.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Tako je bilo i sa RTS-om u toku sankcija itd na teritoriji evropskih drzava.. Do tada smo svi imali normalno bez dodatnoh "paketa" na cable TV RTS kao i sve druge drzavne TV kanale... Samo su rekli da sire propagandu .. i ode pod kljuc.
    Nista novo.. Sve vec vidjeno...

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 16-01-15 at 12:39.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Ne znam koliko je "pod ključ" dobra metafora.

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Jes atakovanjem po regionu..
    Hijerarhija postoji uvijek. Ko je ne postuje na svjetskom nivou, a ocekuje na svom lokalnom jer se taj dohvatio lokalne vlasti.. Taj je za psihijatriju ili momentalno za sud kao potencijalni ubica svog naroda u svakom smislu.. ekonomskom, kulturoloskom itd.
    I sad vi ovdje tumacite da li CG po broju stanovnika i "sili" po zapadnim mjerilima na nivou obicne gradic -drzave, treba da ignorise svjetsku hijerarhiju moci ili ne? Da li sa onima koji tresu gatje po svom regionu i ignorisu hijerarhiju, ili sa onima koji su najmocniji?
    Jel neko lud ovdje?
    Atak Izraela na svoj region je takođe pokrenuo SAD, ali u nekom drugom smjeru. Ne znam koga je atakovala Kuba, recimo. Lako je vidjet da neki drugi princip stoji iza toga pokretanja. Hijerarhija postoji uvijek. I uvijek je treba razorit. Drugo je pitanje kako i to nije na meni, ni na bilo kome odavde lično, da odluči umjesto drugih. Ja ne tvrdim da treba zanemarit svjetsku hijerarhiju, naprotiv. No kada mafija reketira i teroriše, ja joj ne pišem hvalospjeve, ne govorim poštenome narodu da uči iz njenoga uspjeha i ne motivišem ih slikama palata njenih poštenih donova.

..kao zemlja kandidat za članstvo, svoj medijski prostor morati da očisti od kremaljske propagande.
    Dosta toga smo mi "morali", pa ništa.
    Last edited by RoNN|3; 16-01-15 at 12:54.
    ★

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by RoNN|3 View Post
    Ne znam koliko je "pod ključ" dobra metafora.

Atak Izraela na svoj region je takođe pokrenuo SAD, ali u nekom drugom smjeru. Ne znam koga je atakovala Kuba, recimo. Lako je vidjet da neki drugi princip stoji iza toga pokretanja. Hijerarhija postoji uvijek. I uvijek je treba razorit. Drugo je pitanje kako i to nije na meni, ni na bilo kome odavde lično, da odluči umjesto drugih. Ja ne tvrdim da treba zanemarit svjetsku hijerarhiju, naprotiv. No kada mafija reketira i teroriše, ja joj ne pišem hvalospjeve, ne govorim poštenome narodu da uči iz njenoga uspjeha i ne motivišem ih slikama palata njenih poštenih donova.

.
    Pa "pod kljuc", jer nikad vise nije pusten RTS na normalnoj cable TV... Prije nekoliko godina su dozvolili preko paketa.. Ali bio je doslovno eliminisan nakon saglasnosti EU da vrse propagandu. Identicno skrojen tekst kao ovaj vezan za Rusiju. Nije bilo prijatno ne znati sta se desava sa CG, jer koliko toliko, ponesto informacija je stizalo preko njih, a kasnije samo preko Novosti stampane u DE.
    Kazem da je sve vec vidjeno, svaka reakcija i svako "dejstvo". Potpuno isti sistem rada.
    A, ako neko ne zeli da shvati istinu to je deseto.
    Sto se tice Kube, USA da je htjela, mogla je, jer im je tamo i baza na Kubi. Ionako je Kastro bio podrzan svojevremeno od strane USA. Zato je smijesno to spominjati.
    Hijerarhija postoji jer je takav sistem snaga trenutno na svijetu. Nekad je CG imala maksimum - Rusiju, i nju su sllusali. Sad je drugacije, sad je USA najveca sila od koje zavisimo, i to je sto je. Od nas ne zavisi nista jer smo truba kao drzavica u naucnom, civilizacijskom, kulturoloskom i svakom pogledu.
    O moralnim tekovinama da ne pricamo, jer se i CG gradila na krvlju nevinih, i svo podneblje. Ako nisu imali s kim sa strane da se ubijaju, sredjivali su svoje po "kuci". Tako da... etika itd.. uh..

Koliko je posten narod o tome ne bih jer pokrade neko iz tog naroda i pomoc sto spremih za Bijelu.. Drugacije od tad gledam na CG "postenje".. Iluziju.

A to sto sam glasala za CG da bude prosperitetna drzava, drzava obrazovanih, civilizovanih, kulturno talentovanih ljudi koji znaju sta je i licna higijena, i higijena ambijenta, pa postavljam foto primjere (da ne bih crtala) u kojim i kakvim savremenim uslovima treba da zive studenti,kako da se ophode prema svom i opstem ambijentu, sa cim da se zabave mladi pa i stariji ljudi, u kakvim uslovima i sa strucnoscu da se lijece bolesnici u CG. Ili, da se varosica PG razvija kao primjer citavoj CG i svim ostalim varosima, e to je samo to. Moj pogled na CG, i kakvim uslovima treba da tezi i da se razvija. Ono sto sam i ja, a i mnogi koji su dosli u Cg da glasaju sa zapada - zeljeli Crnoj Gori.

CG je na vrhu svijeta od zemalja po broju samoubistava i sav taj ambijent utice na ljude koji tu zive. Moj razlog je taj, a ne hvalospjevi ikome, jer ionako nikome nisu ni potrebni.

Mnogi nasi ljudi na zapadu su izgradili puteve, tunele, infrastrukturu uopste, dali su arhitektonska i resenja iz hortikulture, ekologije, nauke, umjetnosti, biznisa.. E pa, moze se uraditi i u nasoj maloj lopovskoj, bezobraznoj, neobrazovano-samoupravnoj zajednici..
    Znamo da politicari obraz ne mogu oprati, ali bar ambijent mogu.
    Dovoljno od mene - obicnog gradjanina.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 16-01-15 at 13:43.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by Dača View Post
    Odavno veću glupost nisam pročitao.
    Reci to Putinu, koji se svojom odlukom povecao financiranje RT-a za dodatnih 23,3 milijardi Rbl u 2015.-2107.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

I to? Pa to je pokojni Milosevic svojevremeno uradio.. Dao ogroman novac u to vrijeme za video spotove i TV, misleci da ima prozor u svijet...i udarise mu blokadu. Sve prosuto nizasta.
    Zar Rusija nista nije pratila? Ni greske, ni...
    Ao... stvarno diletantski..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hahaha...Državni vrh Kazahstana iznenada podigao oružane snage na manevre čija je pretpostavka napad separatista izvršen sa teritorije susjedne zemlje i uz njenu pomoć.
    Poruka "branićemo se" a koju Nazarbajev šalje Rusiji ne može biti očiglednija. Zaista je tragikomično našta liči ta prisilna Unija koju su nazvali pretenciozno "Evroazijska" (ni da će pola svijeta da okupi)
    http://mod.gov.kz/ru/index.php?id=1708
    Last edited by El Re; 16-01-15 at 15:20.

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

učestvuje li Borat u manevrima
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

I to? Pa to je pokojni Milosevic svojevremeno uradio.. Dao ogroman novac u to vrijeme za video spotove i TV, misleci da ima prozor u svijet...i udarise mu blokadu. Sve prosuto nizasta.
    Zar Rusija nista nije pratila? Ni greske, ni...
    Ao... stvarno diletantski..
    Hvala Lepo
    Ne, poštovana Majo, vaša strepnja je na mjestu - ništa nijesu naučili. Ali ne samo ovi u Srbiji. Izgleda ni da ovi u Podgorici lekciju nijesu savladali. Žmirkaju ali čekaju izgleda da ih nešto tresne po glavi da bi shvatili.
    Umoran sam od ovog smarajućeg mrcvaranja kojim se u skladu s onom pjesničkom "nek bude što biti ne može" neki zaludnici u Podgorici nadaju da je sve što se dešava "bura u čaši vode" i da će se njihova mimikrija i flert sa svim stranama na kraju isplatiti.
    Ovako su se ponašali i kad je pao Berlinski zid. U CG su shvatili šta se desilo tek 7 godina nakon događaja i kada je svijet već uveliko živio novi svjetski poredak.
    Ništa više nije isto, i ništa više neće biti isto. Samo treba pratiti strane medije i lako je razumijeti da se lice Evrope mijenja dramatičnom brzinom.
    Manevarski prostor vlastima u CG svakog dana biće sve manji.

Da nijesam primoran živjeti u ovoj zemlji svakog dana bih se slatko smijao njihovom koprcanju. Navodno su se strateški opredijelili za članstvo u EU i NATO a tek sada se češkaju po glavi i neđe im prodire da oni o toj Uniji nijesu savladali ni osnovne lekcije. Prosto, ne znaju kud su krenuli. To što su oni pod EU podrazumijevali očigledno se drastično razlikuje od onog što ona jeste i što je uvijek bila. E sad, što činiti i kako sada (poslije tolikih godina besmislenih tirada kojima su opisivali Uniju) objasniti ljudima šta ona jeste i šta od njih očekuje.
    Ali kao što rekoh, nije mi smiješno jer živim ovđe i platiću cijenu nedorasle politike ove vlasti podjednako kao i oni koji bi Crnu goru neđe na magare svezali i s njom zaputili u Aziju.
    No, neka - svako zlo za neko dobro. Ne kažu stari zalud.

A što se tiče prilagođavanja politike CG politici EU. Neđe sam ranije napisao - oni izbora nemaju. Moraće se oslobađati tog azijatluka u sebi htjeli to ili na to bili natjerani.
    Ne usuđujem se ni pomisliti u kakvoj spirali zla i nasilja se može naći CG, ukoliko se bude opirala poštovati činjenicu da je njeno mjesto u poretku naroda određeno još 1990. Ona je (zajedno sa nesretnom Srbijom) dio interesne sfere Zapada i to se (možda nikada više, a svakako ne za naših života) neće promijeniti. I hvala Bogu što je tako.

A zašto Srbi (i domaći i oni preko granice) tako frustrirano prate sve što se dešava? Pa zato što znaju da će, ukoliko Zapad završi sa Rusijom na način kako je krenuo, opet doći red na njih. Sljedeći put Srbija neće dobiti novu šansu da se sama transformiše. Ili će joj vlast biti postavljena i društvo denacifikovano pod spoljnim pritiskom, ili će ista biti rasparčana.
    Kao što napisah - ništa više neće biti kao prije 1. marta 2014. Svakog dana postajećemo svjesniji da već živimo novo doba.
    Last edited by El Re; 16-01-15 at 15:46.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by Tirion View Post
    A ja bi rekao da ni najveci rusofili u Crnoj Gori ne zagovaraju savez,uniju ili ujedinjenje sa Rusijom. Bilo vojni ili drzavni savez.
    Bilo kakvo povezivanje sa Rusijom nije moguce i nije izvodljivo.

Ovaj topic se pretvorio u histericno pljuvanje po Rusiji i CPM.Tebi nije cilj prokomentarisati Crnu Goru(ruku na srce i nemas nikakve veze sa CG). Nego ti je cilj popljuvati Rusiju i promovisati americke vrijednosti.
    Hajdemo da pustimo moju osobu na miru. Ima dosta forumasa, koji znaju tko san i otkud san.
    Ste se tice ovog topika, on je po meni jedan od najiskuliranih na forumu.
    Sto se tice Crkve Srbije, to ti je uopce sporedna tema u ovom kontekstu ... spominje se ponekad k'o jedan od remetilackih faktora i to je to

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    900
    Thanked in
    375 Posts

Za nas je ovo posebno zanimljiva informacija jer će i CG, kao zemlja kandidat za članstvo, svoj medijski prostor morati da očisti od kremaljske propagande.
    E kako brinu o nama. Ne zele da se mi zamaramo slusajuci i jedne i druge, pa da moramo da razmisljamo sta je stvarno informacija ,sta propaganda a sta i jedno i drugo. Uredjeni zapad ima strucnjake koji ce to za nas odluce....i onda nam lijepo ukinu propagandu a ostave istinu. Blagos.
    Potpis mi je odjednom postao ultra aktuelan.
    Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
    tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Zato je Rusija bastion miroljubivosti, tolerancije, ljubavi za svoje susjede.
    Daleko od toga, ali svakako ne ide po planeti da uvodi demokratiju kao nato. Rusija samo nuzno za svoju bezbjednost intervenise, a nato iskljucivo pljacke resursa radi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

A to sto sam glasala za CG da bude prosperitetna drzava, drzava obrazovanih, civilizovanih, kulturno talentovanih ljudi koji znaju sta je i licna higijena, i higijena ambijenta, pa postavljam foto primjere (da ne bih crtala) u kojim i kakvim savremenim uslovima treba da zive studenti,kako da se ophode prema svom i opstem ambijentu, sa cim da se zabave mladi pa i stariji ljudi, u kakvim uslovima i sa strucnoscu da se lijece bolesnici u CG. Ili, da se varosica PG razvija kao primjer citavoj CG i svim ostalim varosima, e to je samo to. Moj pogled na CG, i kakvim uslovima treba da tezi i da se razvija. Ono sto sam i ja, a i mnogi koji su dosli u Cg da glasaju sa zapada - zeljeli Crnoj Gori.
    To svi žele. Lako je reć "Ja želim".
    ★

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Tako je bilo i sa RTS-om u toku sankcija itd na teritoriji evropskih drzava.. Do tada smo svi imali normalno bez dodatnoh "paketa" na cable TV RTS kao i sve druge drzavne TV kanale... Samo su rekli da sire propagandu .. i ode pod kljuc.
    Nista novo.. Sve vec vidjeno...

Hvala Lepo
    Sa RTS-om su otišli i korak dalje, pa su ga i bombardovali pobivši 16 novinara.
    Nadamo se da nisu baš toliko popizdeli na Russia Today.

Elem, očigledno je da su europarlamentarci zabludeli u svom poimanju demokratije i slobode javne reči i informisanja.
    Očigledno je i da im se ne svidja kako teče propagandni rat sa Rusima.
    Ali je najočiglednije da oni nemaju pojma šta rade, da nisu u stanju da percepiraju realnost i da ne razumeju suštinu problema.

Ovo nisu 90-te, pa da je dovoljno staviti "pod ključ" ruske medije i blokirati ih kod kablovskih operatera.
    Ko još gleda Russia Today na televiziji, kad je tu internet gde možeš doći do svakakvih informcija?

Da bi zabranio kremaljsku propagandu, morali bi je prvo definisati.
    Šta je "kremaljska propaganda"?
    Jesu li to vesti koje plasiraju ruski mediji ili su to sve vesti koje ne idu na ruku zapadnom mainstreamu u propagandnom ratu sa Rusijom.
    Ja recimo uopšte ne gledam, niti čitam ruske medije.
    Ali postoje na stotine izvora iz Evrope i SAD sa kojih možeš pročitati koliko-toliko objektivne vesti i analize.
    Postoji i nezavisno istraživačko novinarstvo, pa smo tako prve sumnje u vezi obaranja malizijskog aviona iznad Ukrajine mogli pročitati iz pera američkog novinara.

Kako gospoda europarlamentarci misle redukovati takve vesti, sem ako ne planiraju sprovesti neku Kim Jong Il cenzuru na internetu?

Očigledno je da su ostali zaglavljeni u nekom drugom vremenu i ne shvataju da je zapadna mainstream propaganda širokim narodnim masama postala ogavna koliko i svaka druga.

Kome je po volji društvo u kojem će neki metuzalem poput Barosa filtrirati vesti i odredjivati šta gradjani u Evropi trreba da čuju, a šta ne?

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Kad je Srbija pod sankcijama izdržala skoro deceniju i opet mogu da donose odluke u intresu naroda ( kao što je ne uvodjenje sankcija Rusiji npr. ) vjerovatno može i Rusija koja aktivno saradjuje sa pola planete ... ili neko stvarno misli drugačije ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Breaking!
    The Moscow Times: Chief of Russia's LUKoil predicts $25 oil !
    http://elre-montenegro.blogspot.com/...ts-25-oil.html

PS: Zedd, izgleda da ćemo se stvarno brzo voziti za sitniš...

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Kad je Srbija pod sankcijama izdržala skoro deceniju....
    и Србија и Црна Гора заједно.У санкције смо ушли као двије републике на добром путу да постану средње развијене европске земље, а из санкција смо изашли као шупак Европе.Стога говорити да смо издржали баш и није прави термин.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

fino smo izdrzali velis li,i dan danas ispastamo :lolblue:

Page 65 of 165 FirstFirst ... 155561626364656667686975115 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)