Smanjili su cijene, kad sam gledao bili su skuplji. Sjutra idem, taman kad zavrsim sa Duster-om. Zivio!
http://www.skoda-auto.me/models/yeti...i%20outdor.pdf Nije ovaj Yeti za baciti, taman ti se ova jedna verzija uklapa u 20.000.
Smanjili su cijene, kad sam gledao bili su skuplji. Sjutra idem, taman kad zavrsim sa Duster-om. Zivio!
Zdravo bio i srećno!
Gledam ovu sliku na njihov fb profil i ne mogu da vjerujem da su javno postavili
![]()
Ja ovdje jedino primjecujem da su dosuli goriva i digli rucnu...![]()
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
hahah, a najjace je to sto je na pocetku presao 500k pa vraceno na ~200k pa presao jos 100k na nase divne puteve pa vraceno na 190k tuga..
pa kad ga neko kupi zamajac, veliki servis pa turbina pa ovo ono i opet sluzi da valja![]()
Radnja SEF na fb profil
Sent from my HTC One_M8
Haha, auto prevrćelo milion km kaže osjećaju se vibracije na volan, mjenjač itd.. Dobro je što se kotlja
Sent from my iPhone using Tapatalk
To je za njih nista.Vjerovatno prodavac ima racunicu i sa ovom cijenom.
Ali da je jeftin na prvo pogled jeste,na drugi...
Ko neki dan meni drug uzeo S 320 cdi i veli iz njemacke je odlicno ocuvan malo presao 187k kad ono spojismo ga na komp i prikazuje da je servis pumpe od vode i goriva na 320k i ko zna koliko je jos presao od toga
A platio ga debelo![]()
Last edited by Majx; 16-01-15 at 22:53.
Ljudi zna li ko sto o ovome autu, dakle trazim ovo auto poduze ali nekako se bojim da je ovo bio neki raspad i samo na brzinu izmazan i sad se prodaje?
Dakle pitam ako je ko gledao kako se radio ili zna ko ga je radio jel to ista radjeno kako treba?
Vidim da se tu dosta stvari ne slaze, cini mi se ovi prednji migavci, onda ko zna koji je ovo motor i kad je vec ubacen motor a gledalo se da se stedi sto ne ubacise dizel vec neki jad plus vjerovatno neki polovni plin..
http://autodiler.me/auto_oglasi_auto/325764
zahvalan na svaku info
Koje je auto u pitanju,ne otvara mi ovo(los net)
jeep cj-7, stari civilni jeep, mnogo dobar autic koji bi kao drugo auto u kucu trebalo da sluzi za cistu zabavu
Neki Jeep iz 1982e.
TAKUMI
oni su orginal 4.2 ovo je ubacano u njega
Ma bjezi,bolje uzeti ladu nivu iskreno,i to za manje pare,ja mislm da je precenjen
ali brate od djetinjstva mi je merak na njega, samo pogledaj prve 10sec klipa kako to moze da izgleda
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks