Kakva je udobnost Dacie Duster (novi model)? Zanima me samo model 1.5 dci sa 110hp i naravno 4WD. I kolika je gradska potrosnja navedenog modela? Hvala.
Jeli imao ko iskustva sa Rextonom? Mehanika me ne interesuje, to znam, nego ovako za voznju kakav je?
Kakva je udobnost Dacie Duster (novi model)? Zanima me samo model 1.5 dci sa 110hp i naravno 4WD. I kolika je gradska potrosnja navedenog modela? Hvala.
Racunaj 7 kroz grad
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Taman, tu do 8 ce to izlaziti sa AC lagano. Udobnost? Iko? Bojim se da je to kao malo modernija Niva... A 20000 za to je malo, ono, puno brate :/
što ne pođeš i zakažeš test vožnju
Uzmi sportage novi za te pare, nema 4x4 ali ima neke sisteme koji mogu pomoc. Naravno nije za off road a i tu daciju od 20k tesko da ces svudje uvaljivat
Cekaj, ona kanta od Dustera kosta 20000 eura?
TAKUMI
Dacia Duster Laureate oprema (max) 1.5 dCi 4x4 110ks 18,017 €
http://www.dacia.me/download/cjenovn..._duster_me.pdf
Pa i 8000 je puno, a ne 18000. Koliko je RAV4 star godinu dana sa 15000 km?
TAKUMI
nema ga takvog
Kakve cijene jbmti, a toliko ih je po gradu.... katastrofa
A pazi auto od 18000€ koje je 2011 godine dobilo 3 zvjezdice na euroncap testu. A po novim propisima iz 2014. godine ne bi imala ni 2 zvjezdice.
Ma jebes NCAP test, udes imas jednom u 10 godina, ali ono treba da vozis svaki dan...svaki dan udes s njim...
Pogle ovo, s ovim:
Olivere, eto te tamo u background...
TAKUMI
Idem sjutra da vidim kakvo je stanje...
Treba mi iskljucivo 4x4 za 20000e. Dizel naravno. Htio sam i onaj novi Suzuki kros, odlican je, ali najjace je sto u Srbiju kosta 18000 full, a kod nas ga nemaju na stanju i cijena je preko 20000.
Kod nas, da. Osnovna verzija je 18000, s tim sto ti trebaju jos neke stvari i ispada 20000. Oprema sto je kod nas 18100e, u Srbiju je 16500e. Smijesno, isto kao sa Suzukijem sto gore navedoh. Kad sam zvao salon da pitam zbog cega je tolika razlika, kazu - moramo da narucimo i dovezemo auto sto se ceka malo preko 30 dana, i kosta oko 2000e. Sou...
Polovno auto sa malom kilometražom da biraš za 20k e i da te služi i da uživaš dok voziš, a ovo..
Sent from my iPhone using Tapatalk
kolko je vitara nova?
^ Mora novo. Slazem se, ali, takva je situacija... Princip - Vezi konja dje ti gazda kaze![]()
^ I ja pogledah cudno, ali eto, tako tvrdi momak. Kaskai ide 4x4 na 25000+. I vracam se na pocetak price, ostaje Duster :/. Glavu sam mjesec dana razbijao da nadjem 4x4 dizel za 20000 ali... Tek kad covjek krene bas da trazi novo vozilo ukapira koliko su one reklame "novo vozilo za 10-12000" istinite. Preskupa su vozila kod nas!! Sad mi je jedan drug isao u Sloveniju da uzme novu 308-icu (kakva lutka od auta) iz prostog razloga jer ga je ispao skoro 3000 jeftinije tamo nego u sred PG! I platio troskove puta, uzeo bolju opremu na auto, skitao par dana i ostalo mu para.
ok duster je dobar terenac ali ja ne bih baš svih 20iljada dao za njega ako mogu npr 15...
Gdje mogu da nadjem cr 2032 baterije za vw kljuc?
Sent from my HTC One_M8
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks