Makabi - Barselona kec,barsa bez par igraca vaznijih,i plus igraju lose na stranu.
Ja cu ovako! Ovaj Robertson je fix dana!
![]()
Makabi - Barselona kec,barsa bez par igraca vaznijih,i plus igraju lose na stranu.
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
ovaj Horsens 2 , 2.70 na bet, a vec je dobro krenulo 8 - 15
steta sto ne uplatih 20e , vec 5 posranih
CSKA igra bez Vimsa koji im je vazan igrac, mozda treba pokusati na Efes. Kvota oko 3.
Ad astra.
Huertas (+11.5) - ovi bi trebalo doci, dobar trojkas a nema Navara jer je povredjen. Ne igra ni Oleson tako da ce igrati
dobru minutazu, Albi je dao 22 kosa.
Gdje pratit igrače live tj koliko koševa daju? Za evroligu mi treba. Nadam se da to postoji
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Real ispao pre nego sto je utakmica pocela
Hvala moka !
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Evo zavrsise majku im *****
80-78
http://www.flashscore.com/basketball/
Last edited by BoRkO; 15-01-15 at 20:09. Reason: Gubi
-Ba® ®uLe§-
Mastricht sutra kec dobijao citav zivot doma ove...kvota 3,20..rizik ali moguce. Onda monza 3plus takodje svaki medjusobni doso tri plus, bulonj isto moguce 3za3 red na njih, den bosch 3plus isto tradicija. Ovo su statistike
Saric dosa vec u 2/4. Odigram uzivo Cska 2, Barsu 2 na 2.1 kad su gubili 4 sve u 1/4 i Real kod 1-1 manje od 4.5 gola (poklon iako je jedva doslo) 1.53. Jbm ti Barsu, kad odigram na njih izgube, protiv njih, dobiju. Pih...
Forever young, i want to be forever young
Cao drugari, tata se vratio
Za vikend gasimo kladionice, držte gaće![]()
32729 UMF Njardvik - Grotta15.01. 19:45
Zbroj golova 2,5L2 (1,40)
Ljudi već 2 sata ne umiju da nađu i registruju rezultat. Evo ne mogu NBA odigrati zbog brava.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Dje, sto?![]()
Volcano. Ovo je došlo još u prvo poluvrijeme, ali to sam na bet vidio, niđe drugo ovog meča nije bilo. Izgleda da oni nijesu pratili uživoTu imam neku siću, taman za dubl noćas.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Bolje čuvaj te pare, imam ti neke gadne fixeve za vikend :mrgreen:
Singlovi ,dako se dobije sto da se ima za vikenddd
1.Admira Wacker zadnji mec je zavrsio 7+ i to Admira je dobila u goste...Tako da bi se ovo moglo probat na golove 4+(2.40) 5+(4.25)
2.Munchen II ne znam sto je ovolika kvota na ovaj Bayern,jaki su kuci u dobroj su formi(zadnjih 5 meceva su dobili) dok ovaj Unter je izgubio svaku utakmicu kad igra u goste(7 utakmica) 2.65 u Volcano
3.Stoke u21 2,Aston Villa ih je svaki put dobila u goste dako dodje i ovaj put jer su kvote predobre 2(2.90) 2&G2+(3.05)
Last edited by Montenegro87; 16-01-15 at 07:43.
bosna iran h1 (3) prvo pol mislim da bosanci mogu da pokriju hendikep igrali su dobro u pripremni period sa dancima su se dobro nosili izgubili samo 25 23 sa katarom nerijeseno a vodili su 4 razlike imaju dobru odbranu igrali su sa jednim islandom u kvalifikacijama i na obije dali tridesetak golova dok sa druge strane iran odigrao dvije pripremne utakmice sa italijom i nekim iranskim klubom nasao sam da je trener irana rekao da je nezadovoljan nacinom na koji su se pripremali i stanjem u rukometnoj federaciji
makedonija tunis 1 ili minus golovi makedonci imaju dobru reprezentaciju jos boljeg selektora ono zbog cega sam se odlucio da igram 1 jeste zato sto sam pratio tunis u pripremnim utakmicama i veoma su se mucili sa svajcarskom bjelorusijom i slovackom od kojih je po meni makedonija kvalitetnija ekipa i sto je jos jedan plus za makedoniju sto vecina igraca igraju u dva makedonska kluba sto znaci da su uiganiji bolje se poznaju a i tu je lazarov. Mislim da ce utakmica biti dosta ujednacena da niko nece dobiti prkeo dva gola razlike
Pogodih Japan 2-2, cekam posle jos Zvezdu i Panatu...
Eo umjesto BIH dodje Iran hendikep -3![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks