Reset network settings?
Znam za data roaming, ako na to mislis? Ali inace mi kartica radi dok sam vani, i onda odem za NJemacku i ne stavljam je u telefon po 2-3 mjeseca, i onda je ubacim pred polazak.... to mi je moglo na stari ajfon, ali ne na novi sad, ne vidi je. Odnosno vidi je, ali no service. :/
Reset network settings?
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Probao i to.
Djevojci se gasi petica- kaze pocela malo po malo sad svaki sekund, jb-ovana je.. Sto da pogledam na tel, kad se vidimo nocas ( sem sa kim se dopisuje?)
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Kucni ga malo od stola.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk 2
Moj se blago savio kad sam sjeo u auto s njim u prednji dzep, mislio sam da su mi cigarete u dzepu. Uspio sam da ga nekako ispeglam i prodam.
Zamjenili bateriju? Dobar vic!
Kupi joj 6ticu. Petica je poznato da ne drzi bateriju preko po ure
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zamjena baterije ne gine, ali da vidimo je li to ili neki tweak kao sto rece kolega gore, ne radi. Mada se ovo prvi put desava a ima tel godinu po godine
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Moze biti neki tweak da otkaze iz cista mira,tako da zbog toga ne moze da se zna tacno sta mu je i kako
Kako da onogucim na iPhone da pozivam anonimno kad mi je ta opcija na tel. Zamagljena( ne mogu da je aktiviram ) Telenor je mreza.
Nikako,to je do mreze,npr da si mtel imao bi opciju ili da si na mjesecni racun...
Kako da dobijem njihovog operatera na 1188 postpaid sam.. :/
Opcija 1 pa opcija 1
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Sad pocetkom januara sam presao sa telekoma na telenor nisam zadovoljan uslugom koju sam dobio, slab mi je signal na mjestu dje se ja nalazim, mogu li da podnesem zahtjev za prelazak na neku drugu mrezu sa obzirom na to ili moram da cekam 3 mjeseca?
3 mjeseca moras da cekas ako nisi potpisao ugovor.
21 Things You Didn’t Know Your IPhone Can Do...
http://awareness-time.com/21-things-...s-my-favorite/
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Koliko vam traje baterija iphone-a 5 na ios7 ?
Sry ovo je iOS 8
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neki dobar app za sms tones,?
Aaaaako mi je crkla baterija na i4s (ponijecu ga u neki servis da provjerim) da li mislite da je bolje da ga ostavim njima na popravku ili da narucim bateriju sa amazona pa da mi je sestra donese iz amerike sad neki dan??
Simptomi su da sa 40% padne na 20% u minut, rredovno nece da se puni (originalni punjac) no trazimo poziciju po 5 minuta i tako...
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Zanima me, ima li koji majstor kroz podgoricu da popravlja konektor dje ulazi punjac za iphone 5?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks