Ne preporucujem.
Ima li sto za petak vece da valja?![]()
Ni ja ne mogah onaj sos nešto, ne znam koja je muka bila jer ga svi hvale... Kokice isto preslane, izgleda ne treba na prve termine ići što se hrane tiče...![]()
#fakenews
Moze bit![]()
idem da gledam ovaj egzodus, zanima me imam ono 1 kartu valjda dzabe, vazi li to i za 3d filmove ili kako to ide?
Ne znam važi li, ali ako ne važi mislim da bi trebao pričekat da izađe nešto kvalitetnije. Nisam gledao Egzodus, mahom su mi svi rekli da je film smorčina. Pogledao sam John Wicka prije neki dan. Film je sramotno loš. Očaj.
Kakav je hobit za pogledat? Bolje njega nego egzodus ?
Ja jos ne pogledah Hobita, ali sam gledao Egzodus i odusevio me je, bas mocan film..
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Mene je Egzodus smorio, čak ni Bejl nije uspio da izvuče film.Žao mi je bilo pare što sam dao na njega.Ne znam kakav je Hobit ali gori ne može biti od ovoga.
Ad astra.
Pa ako si otisao da trazis svrhu zivota naravno da si se razocarao. Ako si otisao da odgledas film sa top efektima onda ne moze biti los nikako
One Ring to Rule them all...
A nisu vala ni oni efekti nešto spektakularno, bar meni.Oni Egipćani su odradjeni presmiješno, Ramzes koji žvaće žvaku cijeli film.![]()
Ad astra.
Ne stigoh jos da ga pogledam, samo sam procitao da su dobre kritike, jeste da je izasao HDCAM snimak, ali nema jos prevoda.
Ocete li vi ikad ista pohvalit, hejteri, a?
Imate li nesto za predlozit da se pogleda, da se ne traci vrijeme bzv?
Ali, ako mozete reci zasto nesto predlazete...
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
nothing comes from violence and nothing ever could
Kakvo smeće.
hello jel jos uvek emituju hobita :eagerness: zna li ko ??
Nisam gledao, komentarišem trejler.
kad ce "The Immitation game" u kino? bilo je kao "uskoro" u reklami prije Djecaka.. ali to uskoro, na sajtu nema ni na vidiku![]()
Trenutno ništa osim GORČILA nije vrijedno gledanja u CINEPLEXX :-(
Zna li neko kako se zove ona plava ljepotica iz filma?
Je li isao ko da gleda Sedmog sina? Valja li?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks